NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS-1DX Mark II (demotoode / garantii 1a)

Leiunurgas müügil olev EOS-1D X Mark II rendikere on hea väljanägemisega ja heas seisukorras. Komplektis on kõik standard varustusse kuuluv. Kaamerale anname kaasa 1 aasta garantiid. Kaamerat saab vaadata ja proovida Overalli Tallinna Proshopis.

• 20,2 MP CMOS täiskaadersensor
• Sarivõte kuni 14 kaadrit sekundis / automaatse säriga max u 16 kaadrit/s režiimis Live View
• Automaatne ISO 100 – 51 200 laiendatav kuni Lo: 50, H3: 409 600
• 61 punkti / 21 risttüüpi (kõiki saab eraldi valida)
• DCI 4K kuni 50/60p (max 29 min 59 s)
• Suure kaadrisagedusega High Frame Rate video Täis-HD kuni 100/120p
• Kaks DIGIC 6+ protsessorit
• umbes 360 000 piksliga RGB+ IR sensor (spetsiaalne DIGIC 6 protsessor)
• Sisseehitatud GPS automaatse kellaaja uuendamisega
• Kahepiksliline CMOS-automaatteravustamine puutetundliku vedelkristallekraaniga

Lahutus, tundlikkus ja laius
Mudeli EOS-1D X Mark II keskmes on Canoni arendatud CMOS-sensor, mis tähistab EOS-seeria professionaalse pildikvaliteedi uut põlvkonda. Sensoril on täiustatud valguse kogumise suutlikkus ja võime muuta valgus digitaalsignaaliks, pakkudes kõrge tundlikkusega jõudlust, mis vähendab müra nii kõrgetel kui ka madalatel ISO-kiirustel koos suure laiusega, tuues välja detailid vähevalgustatud aladelt.

Nii terav fotograafia, et see on ohtlik
Laiendatud teravustamisala 61 eraldi valitava automaatteravustamispunktiga, sealhulgas 41 risttüüpi ja 5 kahekordset risttüüpi automaatteravustamispunkti tagavad suurema paindlikkuse objektide kadreerimisel. Isegi kiirusel f/8 on kõik 61 punkti teie käsutuses, sealhulgas 21 risttüüpi sensorit1. Koos täiustatud režiimiga AI Servo AF III+ ja parandatud EOSi nutika jälgimise ja tuvastamise süsteemiga pakub mudel EOS-1D X Mark II erakordselt teravat ja täpset automaatteravustamist.

1Teravustamispunktide, risttüüpi teravustamispunktide ja kahekordsete risttüüpi teravustamispunktide arv võib varieeruda olenevalt kasutatud objektiivist

Olge kiirelt tegutsev märulikangelane
Kiirel pildistamisel suudab EOS-1D X Mark II piire ületada, pildistades kuni 14 kaadrit/s täisautomaatse teravustamise / automaatse säri jälgimise funktsiooniga või kuni 16 kaadrit/s režiimis Live View (Reaalajas vaade) tänu DIGIC 6+ protsessoritele ja uuele peegelajamsüsteemile. Vahendiga CFast 2.0™ suudab kaamera pakkuda pidevalt kuni 170 tihendamata 14-bitist RAW-faili.

Võluge oma vaatajaid tippklassi eraldusvõimega
Võimas 4K lahutus äratab teie lood ellu. Pildistage sisetingimustes CFast 2.0™-ga (soovitatav) 4K (4096 x 2160) kuni 60p või täis-HDga kuni 120p aegluubis piltide puhul. Teravustage hõlpsasti ja täpselt puutetundliku LCD-paneeliga ja automaatteravustamisega Dual Pixel CMOS, mis pakub hämmastavat automaatteravustamist videote jälgimisel ja režiimis Live View ning töötab suurepäraselt kõikide Canon EF-objektiividega.

Maksimeerige pildistamisaega. Minimeerige kõik muu
SuperSpeed USB 3.0, Gigabit-ühendus Etherneti kaudu või WFT-E8 WiFi adapter loovad kõikjal suurepärase töövoo paindlikkuse, samas kui sisseehitatud GPS suudab aega automaatselt uuendada, mis iganes te oma ajavööndit muudate, ühendudes GPS-satelliitide ülemaailmse võrgustikuga. Kärpimise ja suuruse muutmise funktsioon lubab teil saata kaadreid nii, nagu soovite neid näha, ilma et selleks oleks vaja arvutit.