NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 1D X kere

Uue põlvkonna profikaameras EOS-1D X on ühendatud suurepärane kiirus ja pildikvaliteet. 18-megapiksline täiskaadersensor, kaks DIGIC 5+ protsessorit ja sarivõtted kiirusega kuni 12 kaadrit sekundis loovad uue standardi.

• 18,1 MP CMOS täiskaadersensor
• Sarivõte kuni 12 või 14 kaadrit sekundis
• ISO tundlikkus automaatvalikuna 100 - 51 200, käsitsi 50 - 204 800
• 61-punktiga AF-süsteem, millel 41 ristitundlikkusega andurit
• 100 000 piksline (RGB) valgusmõõtmine
• Full HD (1080p) videoklipid ja käsirežiim
• 3,2" Clear View II LCD-ekraan ja Live View otsevaate režiim, 1 040 000 punkti
• Kaks DIGIC 5+ kujutisetöötlusprotsessorit
• Etherneti pesa
• EOS sisemine puhastussüsteem

18,1-megapiksline CMOS täiskaadersensor
Canoni 18,1-megapiksline CMOS täiskaadersensor tagab hämmastava kvaliteedi, mis hõlmab näiteks väga nõrgas valguses saavutatavaid harukordselt väikese müra ja kõrge lahutusega fotosid. Täiskaadersensor on mõeldud optimaalselt lainurkobjektiividele ja võimaldab teravussügavust tavalisest vabamalt reguleerida. Fotode kvaliteet ületab juhtivate fotoagentuuride kvaliteedinõudeid ja sobib isegi pärast kärpimist ideaalselt kuni A2-mõõdus eriti suurte väljatrükkide tegemiseks.

Sarivõte 12 või 14 kaadrit sekundis
Sagedusega 12 või 14 kaadrit sekundis tehtavate sarivõtete režiimis ei jää midagi kahe silma vahele; ühte seeriasse mahub kuni 120 suurt JPEG-vormingus või 36 RAW-vormingus kujutist.

Suur ISO-vahemik
Erakordselt suur ISO-vahemik 100 kuni 51 200 – suurendatav uskumatu tasemeni ISO 204 800 – tähendab, et pildistada võib nii väga eredas valguses kui ka peaaegu pilkases pimeduses.

61-punktiline automaatteravustamine
Ülitäpne 61-punktiline automaatteravustamissüsteem, milles on kasutusel 41 ülitundlikku ristitüüpi sensorit, teravustab igasugustes valgusoludes ka liikuvaid objekte kiiresti ja täpselt. Täpsuse suurendamiseks on keskmised 5 automaatteravustamispunkti topeltristi tüüpi.

Usaldusväärne ja täpne mõõtmine
100 000-piksline RGB automaatsäri mõõtmissüsteem eraldi DIGIC 5+ protsessoriga mõõdab lisaks heledusele ka värvusi, et tagada täpne säritus ja loomulikud tulemused isegi keerukates valgusoludes.

Full HD videosalvestus
See peegelkaamera võimaldab täiskõrglahutusega (1080 p) videote filmimist paljude erinevate kasutaja valitavate seadetega, muuhulgas säri, kaadrisageduse, heli ja pakketiheduse käsitsi määramist. HDMI-liides võimaldab videot ja fotosid kõrglahutusega teleris taasesitada.

Kaks DIGIC 5+ protsessorit
Canoni uusima põlvkonna DIGIC 5+ protsessorid pakuvad nüüdisajal kiireimat ja arenenuimat pilditöötlust, tagades oma klassi parima fotokvaliteedi. Koos 4 AD-muunduriga võimaldavad need 14-bitist pilditöötlust, mistõttu on fotode värviüleminekud sujuvad ja värvid loomulikud ning suuremate ISO-väärtuste puhul saab täiustatud müravähendust kasutada.

Suur peegeldusvastase kattega vedelkristallekraan
Kõrglahutusega 1 040 000 punktiga 3,2-tolline vedelkristallekraan Clear View II võimaldab fotode ja video kiiret ning täpset ülevaatamist. Peegeldusvastase kattega ülivastupidav karastatud klaas hoiab ära häirivad peegeldused isegi tugevas päikesevalguses.

Etherneti pesa
Sisseehitatud Etherneti pesa võimaldab fotosid kiiresti ja hõlpsasti arvutisse laadida või interneti vahendusel otseülekandeid klientideni viia.

Loe EOS-1D X arvustust ka Engadgeti veebilehelt.