NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 1DX Mark II

Jäädvustage igas olukorras kõik hetked 20 MP kaameraga EOS-1D X Mark II. Tänu ülikiirele ja täpsele teravustamisele, suurepärasele pildikvaliteedile ning suurele fotograafilisele ulatusele, erakordsele detailide ja teravuse tasemele isegi nõrgas valguses ning 4K 60p videotele CMOS sensorist, mille on disaininud ja valmistanud Canon, täiustab EOS-1D X Mark II professionaalse fotograafi loomingulist töövoogu nagu ei kunagi varem.

• 20,2 MP CMOS täiskaadersensor
• Sarivõte kuni 14 kaadrit sekundis / automaatse säriga max u 16 kaadrit/s režiimis Live View
• Automaatne ISO 100 – 51 200 laiendatav kuni Lo: 50, H3: 409 600
• 61 punkti / 21 risttüüpi (kõiki saab eraldi valida)
• DCI 4K kuni 50/60p (max 29 min 59 s)
• Suure kaadrisagedusega High Frame Rate video Täis-HD kuni 100/120p
• Kaks DIGIC 6+ protsessorit
• umbes 360 000 piksliga RGB+ IR sensor (spetsiaalne DIGIC 6 protsessor)
• Sisseehitatud GPS automaatse kellaaja uuendamisega
• Kahepiksliline CMOS-automaatteravustamine puutetundliku vedelkristallekraaniga

Lahutus, tundlikkus ja laius
Mudeli EOS-1D X Mark II keskmes on Canoni arendatud CMOS-sensor, mis tähistab EOS-seeria professionaalse pildikvaliteedi uut põlvkonda. Sensoril on täiustatud valguse kogumise suutlikkus ja võime muuta valgus digitaalsignaaliks, pakkudes kõrge tundlikkusega jõudlust, mis vähendab müra nii kõrgetel kui ka madalatel ISO-kiirustel koos suure laiusega, tuues välja detailid vähevalgustatud aladelt.

Nii terav fotograafia, et see on ohtlik
Laiendatud teravustamisala 61 eraldi valitava automaatteravustamispunktiga, sealhulgas 41 risttüüpi ja 5 kahekordset risttüüpi automaatteravustamispunkti tagavad suurema paindlikkuse objektide kadreerimisel. Isegi kiirusel f/8 on kõik 61 punkti teie käsutuses, sealhulgas 21 risttüüpi sensorit1. Koos täiustatud režiimiga AI Servo AF III+ ja parandatud EOSi nutika jälgimise ja tuvastamise süsteemiga pakub mudel EOS-1D X Mark II erakordselt teravat ja täpset automaatteravustamist.

1Teravustamispunktide, risttüüpi teravustamispunktide ja kahekordsete risttüüpi teravustamispunktide arv võib varieeruda olenevalt kasutatud objektiivist

Olge kiirelt tegutsev märulikangelane
Kiirel pildistamisel suudab EOS-1D X Mark II piire ületada, pildistades kuni 14 kaadrit/s täisautomaatse teravustamise / automaatse säri jälgimise funktsiooniga või kuni 16 kaadrit/s režiimis Live View (Reaalajas vaade) tänu DIGIC 6+ protsessoritele ja uuele peegelajamsüsteemile. Vahendiga CFast 2.0™ suudab kaamera pakkuda pidevalt kuni 170 tihendamata 14-bitist RAW-faili.

Võluge oma vaatajaid tippklassi eraldusvõimega
Võimas 4K lahutus äratab teie lood ellu. Pildistage sisetingimustes CFast 2.0™-ga (soovitatav) 4K (4096 x 2160) kuni 60p või täis-HDga kuni 120p aegluubis piltide puhul. Teravustage hõlpsasti ja täpselt puutetundliku LCD-paneeliga ja automaatteravustamisega Dual Pixel CMOS, mis pakub hämmastavat automaatteravustamist videote jälgimisel ja režiimis Live View ning töötab suurepäraselt kõikide Canon EF-objektiividega.

Maksimeerige pildistamisaega. Minimeerige kõik muu
SuperSpeed USB 3.0, Gigabit-ühendus Etherneti kaudu või WFT-E8 WiFi adapter loovad kõikjal suurepärase töövoo paindlikkuse, samas kui sisseehitatud GPS suudab aega automaatselt uuendada, mis iganes te oma ajavööndit muudate, ühendudes GPS-satelliitide ülemaailmse võrgustikuga. Kärpimise ja suuruse muutmise funktsioon lubab teil saata kaadreid nii, nagu soovite neid näha, ilma et selleks oleks vaja arvutit.