NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 1Ds Mark III kere (demoeksemplar)

21,1 Megapikslise lahutusvõimega täiskaader CMOS sensor ja paindlikkus, mida ainult EOS süsteem suudab pakkuda, teevad EOS 1Ds Mark III-st digitaalsete peegelkaamerate vaieldamatu tipu. DIGIC III protsessor, parim ehituskvaliteet, tugev kere ja uusimad tehnoloogiad võimaldavad fotograafidel oma mõtted kvaliteetsemailt visualiseerida. Soodushinnaga kaamera, mida on kasutatud Overalli demoüritustel.

• 21,1 Megapiksline täiskaader CMOS sensor
• 14-bitine analoog-digitaal töötlus
• Sarivõte 5 kaadrit sekundis, kuni 56 JPEG-i järjest
• Kaks DIGIC III kujutisetöötlusprotsessorit
• Ülitäpne 45-punkti autofookus
• EOS sisemine puhastussüsteem
• ISO 100-1600 tundlikkus (kasutajafunktsioonide abil ka ISO 50 ja ISO 3200)
• 3,0" LCD Live View režiimiga
• Ühildub kõigi EF objektiivide ja EX välklampidega
• Uus laiem ja selgem pildiotsija

21 Megapiksline täiskaader CMOS sensor
EOS 1Ds Mark III täiskaader CMOS sensor on 21,1 Megapikslise lahutusvõimega, mis ületab kõige nõudlikumate juhtivate fotoagentuuride standardeid. Fotod töödeldakse sujuvate gradatsioonide jaoks 14-bitise värvisügavusega. Pildikvaliteedi tagab efektiivne müravähendus ja madalpääsfilter, mis võitleb valede värvide ja muaree efektiga. Sensori lai dünaamiline ulatus võimaldab salvestada ka ülevalgustatud alasid maksimaalse detailsusega.

Kaks DIGIC III kujutisetöötlusprotsessorit
Kaks DIGIC III protsessorit annavad kaamerale suurima jõudluse ja võimaldavad hetkelist käivitust ja reageerimist.

Sarivõte 5 kaadrit sekundis, 56 kaadrit järjest
EOS-1Ds Mark III salvestab 5 kaadrit sekundis kuni 56 JPEG-i järjest (12 RAW vormingus).

45-punkti autofookus koos 19 ristianduriga
Ülitäpne autofookuse süsteem sisaldab endas 19 ristiandurit tundlikkusega kuni avani f/2.8, ristiandurid paiknevad üle autofookuse ala, et tagada täpne autofookus ka objektidel, mis ei paikne kaadri keskel. 26 autofookuse abipunkti aitavad autofookusel olla veelgi täpsem. Niimoodi on saavutatud kokku 45-teravustamispunkti.

EOS sisemine puhastussüsteem
Canoni integreeritud tolmuvastane ja tolmu eemaldav süsteem hoiab sensori puhtana. Erinevate tehnoloogiate kombinatsioon vähendab, tõrjub ja eemaldab tolmu, ning sisaldab endas isepuhastuvat madalpääsfiltrit, mis raputab endalt tolmu iga kord kui kaamera sisse lülitad.

Lai ISO ulatus
Kaamera võimaldab ISO 100 - 1600 tundlikkust. Eraldi on võimalik valida ka ISO 50 ja ISO 3200 tundlikkus.

3,0" LCD koos reaalaja eelvaatega
Ere 3,0" TFT LCD ekraan on ülimalt suure lahutusvõimega, et kontrollida fookust ja kompositsiooni koos 10x suurendusega detailide jaoks. Ebamugavast poosist pildistades on kasu uuest reaalaja eelvaatest, mis võimaldab kadreerida foto LCD ekraani abil.

Pildistiilid
Pildistiilide eelmäärangud võimaldavad mugavat ja lihtsat kontrolli kujutisetöötluse parameetrite üle. Iga stiil pakub erinevat värvilahendust - sarnane erinevate filmide kasutamisele erinevate värvide saavutamiseks. Teravust, kontrasti, toone ja küllastust saab iga Pildistiili siseselt kohandada.

Ilmastikukindel magneesiumsulamist kere
Magneesiumsulamist kere on tolmu- ja niiskuskindel, ning kaitseb EOS 1Ds Mark III sisemust halbades ilmastikutingimustes, ning igapäevasel suure koormusega kasutamisel välitingimustes.

EOS süsteemi ühilduvus
EOS 1Ds Mark III ühildub kõigi EF objektiividega (v. a. EF-S bajonetiga objektiivid) ja EX välklampidega. Kaughaldus, -pildistamine ja juhtmeta fotode arvutisse saatmine on võimalik lisavarustuses oleva WiFI liidese WFT-E2 abil.

EOS 1Ds Mark III veebileht