NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS-2000D + EF-S 18-55mm IS II + EF 75-300mm

Lihtne ja intuitiivne digipeegelkaamera uute mälestuste loomiseks ja jagamiseks – täiuslik esimene digipeegelkaamera. See komplekt sisaldab endas EOS 2000D kere, EF-S 18-55mm IS II objektiivi ja EF 75-300mm f/4-5.6 III objektiivi.

• 24,1-megapiksline APS-C sensor
• Nutikas automaatne stseenirežiim
• Loomingulised filtrid
• Täis-HD EOS-video
• 9 iseteravustamispunktiga autofookus
• 3,0 (7,5 cm) tüüpi LCD-ekraan
• Funktsioonijuht - lihtsasti järgitavad näpunäited
• Ühenduvus Wi-Fi/lähiväljaside
• Ühildub kõikide EF ja EF-S objektiividega

Jäädvustage oma lugusid digipeegelkaameraga
Looge isegi nõrga valgusega keskkondades hõlpsasti detailseid digipeegelkaamera kvaliteediga pilte ja filmikunstilisi täis-HD videoid, kasutades 24,1-megapikslist kaamerat EOS 2000D. Kiire jagamine ja eemalt jäädvustamine Wi-Fi*, lähiväljaside** ja Canoni rakenduse Camera Connect abil.

Suurepärased fotod, filmikunstilised videod
Hakake kasutama 24,1-megapikslist sensorit, millel on kuni 19 korda suurem katvus kui paljudel nutitelefonidel, et saaksite jäädvustada lugusid isegi keerukates valgusoludes.

Lihtne loomingulisus
Nautige juhitavat reaalajas jäädvustamist loomingulises automaatrežiimis Creative Auto ja viimistlege ainulaadsete loominguliste filtritega. Lihtsalt suunake ja pildistage, et saavutada suurepäraseid tulemusi nutikas automaatses stseenirežiimis Scene Intelligent Auto.

EOS 2000D toob argipäeva sära
Muutke spontaansed hetked loomingulisteks videoteks täis-HD režiimis või kasutage videokollaaži režiimi Video Snapshot, et oma päeva tipphetki jäädvustada.

Jäädvustage enesekindlalt
Jäädvustage hetke just nii, nagu seda näete, kasutades täpset automaatteravustamist, kiirust 3,0 kaadrit/s ja DIGIC 4+ protsessorit. Nautige lihtsat kadreerimist tänu optilisele pildiotsijale ja vaadake tulemusi 7,5 cm LCD-ekraanilt.

Lihtne jagamine, eemalt pildistamine
Edastage oma lugusid kiirelt nutiseadmetesse, et neid hõlpsasti sotsiaalmeedias jagada või irista pilveteenusesse varundada, ning jäädvustage eemalt Wi-Fi*, lähiväljaside** ja Canoni rakenduse Camera Connect abil.

Avastage digipeegli võimsus
Saage lihtsaid juhiseid digipeegelkaameraga pildistamiseks, kasutades Canoni rakendust Photo Companion (saab alla laadida Androidi ja iOS-i jaoks). Lisage objektiivid ja tarvikud või juhtige käsitsi, kui olete selleks valmis.

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II
Kompaktne ja taskukohane EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II on ideaalne üldotstarbeline suumobjektiiv. Selle neljaastmeline pildistabilisaator tagab vähese valgusega pildistades suurepärased tulemused.

EF 75-300 mm f/4–5,6 II
Taskukohane telesuumobjektiiv katab mitmed sagedasti kasutatavad telefoto fokaalkaugused ja saavutab suurepärase kvaliteediga kujutised. See objektiiv on taskukohane, kompaktne ja sobib iga EOS-kaameraga.