NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS-200D + EF-S18-135mm F3.5-5.6 IS STM

EOS 200D on maailma kergeim digipeegelkaamera millel on mugav pööratav ekraan, mille kasutamine on lausa intuitiivne. Võta see kaasa kõikjale- puhkusele, peole või lihtsalt jalutuskäigule, et see oleks Sul loomingulisel hetkel alati käepärast.
24.2 megapiksline pildisensor tagab rikkaliku detailsuse ja kaunite värvidega fotod, mis sobivad väga hästi ka suuremahulisteks väljatrükkideks.
Mitmekülgne STM-tehnoloogiaga 18–135 mm suumobjektiiv on ideaalne reisifotograafiaks.

Foto- ja videokotid
Õlakott MS10

Õlakott MS10 

80.31 €

Diskreetne fotokott, mis on stiilne ja praktiline. Mahutab peegelkaamera ja objektiivi, lisaks tahvelarvuti, aksessuaarid ja isiklikud esemed. Esiküljel kaks taskut.
Lukuga sisemine peamine tasku koos ruumijagajatega ja kaks mälukaardi taskut.

Mikrofonid
Rode VideoMic Pro+ kaameramikrofon

Rode VideoMic Pro+ on kompaktne, vastupidav ja kerge suundmikrofon, mis sobib kasutamiseks videokaamerate ja DSLR kaameratega.

Peegelkaamerate seljakotid
Lowepro Photo Classic BP 300 AW must

Klassikaline seljakott, lisaks mahukas, turvaline.
Mahutab peegelkaamera koos 70-200 objektiiviga ja lisaks 3-4 objektiivi. Pehmendatud sisusse saab paigutadaka kuni 10" tahvelarvuti. Palju taskuid lisavarustuse jaoks.


Lowepro Pro Runner BP 350 AW II

Runneriga saab kõik kaasa võtta. Mahutab profiseeria peegelkaamera koos teleobjektiiviga ning 4-5 lisaobjektiivi, välgu, kuni 15" sülearvuti ja 10" tahvelarvuti. Tegemist on kohvri tüüpi mudeliga ja sellel on rattad, mille abil ei pea kogu rasket varustust lennujaamas või võttepaigal liigeldes seljas tassima.


Lowepro Pro Trekker RLX 450 AW II ratastega kott

Kogu varustus mahub ühte kotti.
Mahutab kaks peegelkaamera keret, koos teleobjektiiviga ning lisaks 5-6 objektiivi, välklambi, kuni 15" sülearvuti ja 10" tahvelarvuti. Kotil on rattad all, mille abil ei pea kogu rasket varustust lennujaamas või võttepaigal liigeldes seljas tassima.


Lowepro Tahoe BP 150 kott kamoflaaž

Aktiivne elu vajab kerget kotti.
Selle koti hästi kohandatav ja polsterdatud sisu pakub palju ruumi kaameravarustuse ja tahvelarvuti jaoks.
Mahutab peegelkaamera koos kinnitatud keskmise objektiiviga (18-135mm), lisaobjektiivi, välklambi ning muud lisatarvikud.

Peegelkaamerate õlakotid
Lowepro ProTactic Utility Bag 100 AW

Väike ilmastikukindel kott lisatarvikute jaoks.
Sisse sobituvad tooted: binoklid, akud, välgud, objektiiv või peegelkaamera.
Ees tõmblukugamugav tasku mahutab objektiivi-või kerekorgi.


Manfrotto Amica 50 must

Amica-50 õlakott on stiilne peegelaamera kott, mis sobib igapäevaseks kastuseks. Polsterdatud sisu kaitseb peegelkaamerat ja kahe lisaobjektiivi. Kergesti juurdepääsetavad taskud - nii seest kui väljast - aitavad korrastada lisatarvikuid nagu näiteks nutitelefoni, võtmeid, pastakaid jne.


Manfrotto Amica 50 sinine

Amica-50 õlakott on stiilne igapäevane kott, spetsiaalselt polsterdatud, et pakkuda paremat kaitset lisatud peegelkaamera ja kahe lisaobjektiiviga DSLR jaoks. Kergesti juurdepääsetavad taskud - nii seest kui väljast - aitavad korrastada fototarvikuid, nagu näiteks nutitelefoni, võtmeid, pastakaid jne.


Lowepro Nova 140 AW II

Lowepro ikooniline kaamerakott. Ajatu disainiga kott mahutab turvaliselt kompaktse peegelkaamera koos väiksema suumobjektiiviga või hübriidkaamera komplekti.


Lowepro Nova 170 AW II

Lowepro Nova 170 AW II 

108.99 €

Lowepro ikooniline kaamerakott. Ajatu disainiga kott mahutab turvaliselt peegelkaamera koos 24.105 objektiiviga, 1-2 lisaobjektiivi, välklambi, mälukaardid ja muud tarvikud.

Puhastustarvikud
Hähnel 6-in-1 Travel Cleaning Kit

Kompaktne puhastuskomplekt, mis on täiuslik kaamerate, objektiivide, ekraanide ja binoklite puhastamiseks. Ideaalne kaaslane reisile!


Hähnel 8-in-1 Cleaning Kit

Käepärane puhastuskomplekt, mis on täiuslik kaamerate, objektiivide, ekraanideja binoklite puhastamiseks.

Vanad Lowepro kotid
Lowepro Apex 140 AW

Lowepro Apex 140 AW 

40.66 €

Kindel kaitse digitaalsetele kaameratele, pehme sisemus ja kohandatavad vaheseinad muudavad tehnika paigutuse mugavaks. Pealmine sang ja eemaldatav õlarihm teevad Apex 140 AW kandmise meeldivaks kogemuseks.
Mahutab peegelkaamera väiksem objektiiviga, mälukaardid, lisaakud.