NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 300D + EF-S 18-55mm F3.5-5.6

EOS 300D 6,3 miljoni piksliga CMOS-sensor annab
vapustava eraldusvõimega tulemusi, võimaldades teha kuni A3-formaati suurendatavaid detailseid pilte. Canoni suure jõudlusega, spetsiaalselt konstrueeritud DIGIC-protsessor ühendab kõik kaamera funktsioonid ja pakub muuhulgas suure kiirusega sarivõtte funktsiooni. Pildistamisjärgse töötluse võimaluste suurendamiseks saab fotod salvestada ühtaegu RAW- ja JPEG-vormingus.

Laia ala iseteravustamine
Laia ala 7 punkti iseteravustamise funktsioon võimaldab täpset iseteravustamist ükskõik millisele kaadris olevale teravustamispunktile. Teravustamispunkte saab valida nii käsitsi kui ka automaatselt.

Säri täppisreguleerimine
Säri mõõtmiseks saad kasutada 35 tsooni hindavat mõõtmist (valitud iseteravustamispunktiga seotud), keskmestavat särimõõtmist või punkt-mõõtmist.
EOS 300D säriajaks saab määrata 1/4000 kuni 30 sekundit. ISO-valgustundlikkusega vahemikust 100 - 1600 suudab see jäädvustada pildi mis tahes valgustustingimustes.

Reguleeritav värvitöötlus
Lisaks sRGB-le võimaldab EOS 300D kasutada ka Adobe RGB värviruumi, mis tõhustab värvitöötlust, salvestades värve erakordselt laias spektris. Valge tasakaalu määrangute hulka kuuluvad valge tasakaalu automaatne reguleerimine (AWB), 6 eelmääratud režiimi ja kasutajarežiim.

Hõlbus kasutada
Kerge ja ergonoomiline EOS 300D on kasutajasõbralik ning mugav käes hoida. Selle menüü on selge ning juhtimine lihtne ja kiire.
Režiimi valikuketas pakub 12 erinevat võtterežiimi - eelprogrammeeritust kuni täisautomaatseni. Niimoodi saab ükskõik millise vilumusega fotograaf hõlpsalt pilte teha igasugustes võttetingimustes.

Eksklusiivse disainiga objektiiv
Eksklusiivse disainiga EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 objektiivis on kasutatud EOS 300D sensori jaoks optimeeritud lühikese fookuskaugusega läätse. Läätse pind on kaetud Super Spectra kihiga, mis vähendab varikujutisi ja helki. See tagab 35 mm formaadi korral nõelteravad pildid kõikide 29-88 mm ekvivalentsete fookuskauguste puhul.
EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 objektiivi eraldi müügil ei ole, see kuulub ainult EOS 300D komplekti. EOS 300D on saadaval ka ainult kerena.
Kogu Canon EOS EF objektiivide ja EX Speedlite välklampide seeria ühildub ka EOS 300D-ga.

Otseprintimine
EOS 300D on kõigi aegade esimene PictBridge toega digitaalne peegelkaamera, mis võimaldab fotode otseprintimist iga PictBridge-ühilduva printeriga. Samuti toetab kaamera Canon Direct Print ja Bubble Jet Direct standardeid - kasutaja saab printida iga Canoni otseprinteriga ilma vajaduseta arvuti
järele.