NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 300X + EF 28-90mm DC II

12 võtterežiimi ja 6 kasutajafunktsiooni toetavad EOS-kaameraga eksperimenteerimisel ning sinu ja kaamera võimete proovilepanekul su loomingulist külge. Ning juhuks, kui soovid oma teadmisi ja fantaasialendu veelgi laiendada, saad valida suurel hulgal EOS-süsteemi lisaseadmete hulgast endale sobivad.

Lihtsalt geniaalne
EOS 300X on tulvil mitmekülgseid funktsioone, mis kõik aitavad sul vapustavaid fotosid teha. Suurepärane iseteravustamise funktsioon on oma klassi kiireim (seisuga 2004. aasta august) ning kasutab sama ennustava teravustamise meetodit, mida enamik professionaalseid EOS-kaameraid.
Laia ala 7 punkti iseteravustamise funktsioon garanteerib, et saad alati täpselt sellise tulemuse, nagu loodad. Iseteravustamispunkt süttib pildinäidikus punaselt, võimaldades saavutada täpse teravuse ka siis, kui võtteobjekt ei asu kaadri keskel.
35 tsooni särimõõtmise funktsiooniga hindab EOS300X 35 erinevat kaadri ala ning mõõdab iga ala heleduse. Kaamera saab hakkama ka ka kõige keerulisemates valgustustingimustes - välgu säri mõõtmisega seotud säritusega on pildistamine hõlbus ja tulemused täpsed.
Vastavalt kasutaja erinevatele vajadustele on kaameral mitmeid erinevaid särimõõtmissüsteeme, näiteks keskmestav särimõõtmine, lokaalne särimõõtmine ning automaatne säri kahvel. Nüüd saad alati rõõmu tunda laitmatust pildikvaliteedist, mis ei peta su ootusi.

Oma klassi kiireim
Kui kiirus on sinu jaoks oluline, siis pole kerge leida teist kaamerat, mis EOS300X-ga sammu suudaks pidada. See kaamera on praegu (seisuga 2004. aasta august) kiireima iseteravustamise ja ennustava teravustamise rekordi omanik omas klassis.
Suur edasikerimiskiirus võimaldab teha 3 järjestikust fotot sekundis ning ülimalt lühikese säriajaga saab täpselt jäädvustada iga võtteobjekti, ka kiirelt liikuva. Kõige selle, ning uskumatu 1/4000-sekundilise säriaja juures ei ole mingi ime, et oleme kõik konkurendid kaugele seljataha jätnud.

Välgusähvatuste keskel
Kaameras rakendatud E-TTL II automaatse särimõõtmisega välgusüsteem kasutab nüüd ka kaugusinfot, mis pakub veelgi täpsemat ja ühtlasemat välgu säri. Selle puhul mõõdetakse kaugus kaamera ja võtteobjekti vahel ning kompenseeritakse ala- või ülesäritust, samas kui suur, 1/125-sekundiline X-sünkroniseerimiskiirus võimaldab kasutada lühikest säriaega.
Kaamera võimsa välklambi juhtarvuks on 13. E-TTL II süsteem aga ei toimi ainult kaamera välklambi, vaid ka lisavälklampidega.

Arenda ennast
EOS300X standardfunktsioonid on ilma mingi kahtluseta parimad. Hoolikalt läbimõeldud võimalusi pakkudes paistab see kaamera teiste hulgast silma nii kvaliteedi kui stiili poolest. Iseteravustamisrežiimi valikunupuga saad kiirelt valida lukustuva iseteravustamise, AI-iseteravustamise ja AI-servoteravustamise vahel sõltuvalt sellest, kas võtteobjekt on paigal või liigub. Seejärel vali lihtsalt nooleklahviga soovitud iseteravustamispunkt.
Päästiku automaatne lukustus takistab kaamera kasutamist, kui kaamerasse pole filmi sisestatud või kaamera ette objektiivi kinnitatud. 7 teravustamispunkti abil, mis on suurte vahedega, et laiemat osa kaadrist katta, saad teravustada ka kaadri servas asuvaid võtteobjekte.

Sinu juhendaja.
Juhul, kui sul pole aega, et säriaega ja ava ise hoolega valida, saad kasutada selleks kaamera ülimalt mugavaid programmvõtterežiime. Need on kiirelt pildistamiseks lausa asendamatud, eriti kui mingi objekti jäädvustamiseks on ainult piiratud võimalused.

Õppetunnid kiirelt ja kergelt.
EOS 300X funktsioonide ja võimalustega on õppimine ja fotograafioskuste arendamine ülimalt lihtne.
Kaamera ergonoomiline disain võimaldab seda ühe käega kasutada, kummist tekstuur ei lase kaameral tähtsal hetkel peost libiseda. See elegantne kaamera on kompaktne ning kerge ja varustatud tugeva metalse objektiivi kinnitusliidesega. Kaamera peal asuv suur, valgustusega vedelkristalltabloo (30 x 30 mm) võimaldab kehtivaid määranguid kontrollida ka öösel. Veel üheks kasulikuks funktsiooniks on prillikandjatele okulaari reguleerimise võimalus. Pildinäidiku teravust on võimalik vastavalt isiklikele eelistustele reguleerida vahemikus –2,5 kuni +0,5 dioptrit.
Kaamera on võimalik ka häälestada tegema täpselt seda, mida sina soovid. 6 kasutajafunktsiooni võimaldavad valida 12 erineva määrangu vahel. Näiteks iseavaja viiteks saab valida 2 sekundit või 10 sekundit, kui soovid enda poosi korrastamiseks rohkem aega. Välke saab panna käivituma särituse alguses või lõpus ning pärast võtte sooritamist võib kaamera valida aktiivseks teravustamispunktiks keskpunkti. Kõik see muudab fotograafiaõpingud nauditavaks ja nii pikaks, kui ise soovid.

Lase oma loovusel areneda.
EOS300X kaameraga kasutamiseks on saadaval lai valik lisaseadmeid. Ükskõik, kas soovid spetsialiseeruda perekonnaportreedele, maastikufotodele, looduspiltidele või spordivõtetele, alati leidub täpselt sinu vajadustele vastavaid objektiive, välklampe ja muud varustust.