NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 30D + EF-S 18-55mm + SELPHY ES-1 + EP-50

Vii ellu oma kõige pöörasemad ideed kasutades Canoni uusimat digitaalset peegelkaamerat. EOS 30D sisaldab oma tugevas ja vastupidavas magneesiumsulamist korpuses suurt kiirust ja ülimat täpsust. Lisaseadmete ja rohkem kui 60 EF objektiivi abil ei pea Sa enam oma kujutlusvõimet kunagi piirama. EOS 30D - disainitud inspireerima, ehitatud kestma! See komplekt sisaldab endas EOS 30D kere, objektiivi EF-S 18-55mm F3.5-5.6 III, printerit SELPHY ES-1 ning paberikomplekti E-P50.

• 8,2 Megapiksline CMOS sensor
• Sarivõte 5 kaadrit sekundis, kuni 30 kaadrit järjest
• 2,5" värviline vedelkristallekraan
• Pildirežiimidega (Picture Style) kujutise töötlemine
• Täpne särimõõtmine ja 9-punkti iseteravustamine
• Digic II kujutisetöötlusprotsessor
• Magneesiumsulamist korpus
• Ühildub kõigi EF ja EF-S objektiivide ning EX Speedlite välklampidega
• Lihtne otseprintimine
• Kaasas tarkvara

CMOS sensor
8,2 Megapikslise lahutusvõimega CMOS sensor pakub täpsust, mida on vaja puhaste, detailirohkete, täpsete värvidega fotode jaoks. Suurem sensor minimiseerib müra ja võimaldab kasutada suuremaid ISO kiirusi ning ikkagi saavutada kvaliteetsed fotod. Canon EOS 30D 22,5 x 15 mm suurune CMOS sensor suurendab EF objektiivide fookuskaugust 1,6x.

Kiire sarivõte
Kaamera on võimeline sarivõtteks kuni 5 kaadrit sekundis ja niimoodi kuni 30 kaadrit järjest (11 kaadrit RAWina salvestades). Menüüst on võimalik seada ka sarivõtte kiiruseks 3 kaadrit sekundis.

Suur vedelkristallekraan
Suur 2,5" vedelkristallekraan on vaadeldav 85° nurga alt, ning selge ka päevavalguses, sest seda valgustavad 6 võimast valgusdioodi.

Pildirežiimid
Uued pildirežiimid (Picture Style) lihtsustavad kontrolli pildi üle. Picture Style'i fikseeritud väärtusi, võib võrrelda erinevate filmitüüpidega, millest igaüks pakub erinevat värvingut. Hõlpsastivalitavate režiimide abil omavad fotograafid kontrolli teravuse, kontrastsuse, värvitooni ja küllastatuse üle. Lisaks sellele annavad 3 kasutaja määratavat režiimi võimaluse mugavdada kaamerasiseseid väärtusi või
installeerida täiendavaid Picture Style faile. Picture Style faile saab alla laadida Canoni veebilehelt. Picture Style'i toetavad ka kaameraga kaasasolevad tarkvaraprogrammid Digital Photo Professional ja RAW Image Task.

Punkt-särimõõtmine
Punkt-särimõõtmine võimaldab saada optimaalse säritulemuse pildinäidiku keskel olevalt punktilt (umbes 3,5%) - väga kasulik suure kontrastiga stseenide puhul, kus on vajalik täielik kontroll säri üle.

Ülitäpne 9-punkti iseteravustamine
Vali üks üheksast fikseeritud teravustamispunktist, et kiiresti ja täpselt fookustada ka need objektid, mis ei paikne kaadri keskel.

DIGIC II
DIGIC II protsessor töötleb värve ülima täpsusega. Kiire ja suure jõudlusega DIGIC II pikendab aku tööaega ja lühendab kaamera käivitusaega 0,15-le sekundile.

Digital Photo Professional tarkvara
Digital Photo Professional tarkvara lubab kiiret ja kvaliteedikadudeta RAW failide töötlust.

Magneesiumsulamist korpus
Kompaktne magneesiumsulamist korpus tagab vastupidavuse hoides samal ajal kaamera kaalu kõigest 700 grammi juures.

EF objektiivid ja lisaseadmed
EOS 30D ühildub kõigi EF ja EF-S seeria objektiividega ning EX Speedlite välklampidega. EOS 30D toetab ka E-TTL IIsärimõõtmist, mis arvestab lisaks eelvälgust ja teravustamispunktidest saadud infole ka objekti kauguse, valgustingimuste muutumise ja kaadris olevate kõrge peegelduvusega objektidega. Niimõõdetud säri annab oluliselt täpsemaid tulemusi, eriti kui kaadris leidub kõrge peegelduvuse või neelduvusega objekte. Kaamera toetab ka uut WFT-E1 WiFi liidest, mis võimaldab fotod juba pildistamise ajal ftp-serverisse salvestada.

Kiire ühenduvus
Videoväljund võimaldab fotode vaatamist televiisoriekraanil. EOS 30D ühendatakse arvutiga kasutades selleks ülikiiret USB 2.0 liidest.

EOS 30D veebileht