NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS-4000D + EF-S 18-55 III

Jäädvustage hõlpsalt ja intuitiivselt ainulaadseid ilusa taustahägu ning rikkalike värvidega lugusid ja jagage neid teistega.
See komplekt sisaldab endas EOS-4000D kere ja EF-S 18-55mm III objektiivi.

• 24,1-megapiksline APS-C sensor
• Nutikas automaatne stseenirežiim
• Loomingulised filtrid
• Täis-HD EOS-video
• 9 iseteravustamispunktiga autofookus
• 3,0 (7,5 cm) tüüpi LCD-ekraan
• Funktsioonijuht - lihtsasti järgitavad näpunäited
• Ühenduvus Wi-Fi/lähiväljaside
• Ühildub kõikide EF ja EF-S objektiividega

Eristuge teistest ja jäädvustage oma lugusid digipeegelkaameragaa
18-megapikslise EOS 4000D kaameraga on teistest eristuvate digipeegelkaamera kvaliteediga fotode ja täis-HD videote jäädvustamine lihtsam, kui oskate arvata. Kiire jagamine ja eemalt jäädvustamine Wi-Fi* ja Canoni rakendusega Camera Connect varustatud ühilduva nutitelefoni abil.

Silmatorkavad fotod, filmikunstilised videod
Tänu 18-megapikslisele sensorile, millel on kuni 19 korda suurem katvus kui paljudel nutitelefonidel, saate hõlpsalt jäädvustada silmapaistvaid loomuliku taustahäguga pilte isegi keerukates valgusoludes.

Äratage oma lood ellu
Muutke inspiratsioonihetked loomingulisteks videoteks täis-HD režiimis või kasutage videokollaaži režiimi Video Snapshot, et oma päeva tipphetki jäädvustada.

Sotsiaalne jagamine, eemalt pildistamine
Edastage oma fotosid ja videoid kiirelt nutiseadmetesse, et neid hõlpsasti sotsiaalmeedias jagada või irista pilveteenusesse varundada, ning jäädvustage eemalt Wi-Fi* ja Canoni rakenduse Camera Connect abil.

Lihtne loomingulisus
Lihtsalt suunake ja pildistage, et saavutada suurepäraseid tulemusi nutikas automaatses stseenirežiimis Scene Intelligent Auto. Nautige juhitavat reaalajas jäädvustamist loomingulises automaatrežiimis Creative Auto ja viimistlege ainulaadsete loominguliste filtritega.

Õppige kaamera kasutamise ajal
Saage lihtsaid juhiseid digipeegelkaameraga pildistamiseks, kasutades Canoni rakendust Photo Companion (saab alla laadida Androidi ja iOS-i jaoks). Lisage objektiivid ja tarvikud või juhtige käsitsi, kui olete selleks valmis.

Jäädvustage enesekindlalt
Jäädvustage hetke just nii, nagu seda näete, kasutades täpset automaatteravustamist, kiirust 3,0 kaadrit/s ja DIGIC 4+ protsessorit. Kadreerige hõlpsalt tänu optilisele pildiotsijale ja vaadake tulemusi 6,8 cm LCD-ekraanilt.