NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 450D

EOS 450D seob kompaktses korpuses kompromissitu jõudluse ülima kasutuslihtsusega. Salvestage hetki 12,2 Megapikslise CMOS sensori ja uusima Canoni tehnoloogia abiga.

• 12,2 Megapikslise lahutusvõimega CMOS sensor
• EOS sisemine puhastussüsteem
• Sarivõte 3,5 kaadrit sekundis
• 3,0" LCD-ekraan ja Live View režiim
• 9 teravustamispunktiga laia alaga AF-süsteem ning rist-tüüpi f/2.8 tundlikkusega keskmine punkt
• Pildistiilid kujutisetöötlusparameetriteks
• DIGIC III kujutisetöötlusprotsessor
• Digital Photo Professional RAW-failide töötlemise tarkvara
• Kompaktne ja kerge korpus
• Ühildub täielikult kõigi Canoni EF ja EF-S seeria objektiivide ja EX-seeria välklampidega

12,2 Megapikslise lahutusvõimega CMOS sensor
Uus 12,2 Megapikslise lahutusvõimega CMOS sensor annab ülidetailse faili, mis on piisav postrite trükkimiseks ning paindlikuks kärpimiseks. Hämaras ülitundlik ja praktiliselt müravaba Canoni CMOS sensor on ka üliväikse voolutarbega.

Sarivõte 3,5 kaadrit sekundis
EOS 450D suudab salvestada fotosid kiirusega 3,5 kaadrit sekundist kuni 53 täislahutusega JPEG-faili järjest (6 RAW vormingus).

9 teravustamispunktiga laia alaga AF-süsteem
Uue teravustamisanduri 9 teravustamispunkti on hajutatud üle kaadri, et teravustada paremini ka äärtes olevatele subjektidele. Keskmine punkt on rist-tüüpi ning tagab täpsema ja kiirema autofookuse f/2.8 ja valgusjõulisemate objektiividega.

EOS sisemine puhastussüsteem
Canoni sisemine tolmutõrjumissüsteem kasutab kolme meetodit tolmuga võitlemisel. (1) Erimaterjalid minimeerivad tolmu tekkimist kaamera peeglikambris. (2) Isepuhastuv sensori puhastussüsteem raputab madalpääsfiltrit iga kord, kui kaamera sisse-välja lülitatakas. (3) Põikpäistest tolmuterad eemaldatakse mugavalt Digital Photo Professional tarkvaras.

3,0" vedelkristallekraan ja Live View režiim
Ere 3,0" vedelkristallekraan on üliterav ning abistab nii fookuse kui ka kompositsiooni kontrollimisel. 10x suurendamine võimaldab detailset vaadet. Pildistades ebamugava nurga alt on kindlasti kasu Live View režiimist, mis võimaldab näha pilti reaalajas vedelkristallekraanil ning kasutada valikut teravustamisrežiime.

DIGIC III kujutisetöötlusprotsessor
Täpse valge tasakaalu poolest tuntud DIGIC III protsessor tõlgendab värve ülimalt täpselt ning elutruult. Salvestatud kujutised töödeldakse 14-bitise värvisügavusega, mis tagab esmaklassilised värviüleminekud. DIGIC III on küll ülikiire reageerimisajaga, kuid samas ka väikse voolutarbega.

Suurem ja eredam pildiotsija
Suur pildiotsija võimaldab täpset käsitsi teravustamist ning mugavamat kadreerimist.

Täielik kontroll pilditöötluse üle
Eelseadistatud pildistiilid annavad mugava kontrolli pilditöötlusparameetrite üle. Kontrasti, teravust ja küllastust saab muuta otse kaameras või kasutades kaasasolevat tarkvara Picture Style Editor. After the shoot, Canoni RAW-failide töötlemiseks mõeldud tarkvara Digital Photo Professional annab teile kõik funktsioonid, mida on vaja RAW-failide töötlemiseks ja haldamiseks.

Kompaktne ja kerge
Intuitiivse disainiga EOS 450D on kompaktne ning kaalub kõigest 475 g.

EF objektiivid ja lisaseadmed
EOS 450D ühildub rohkem kui 60 EF/EF-S objektiiviga ning ka kõigi EX-seeria välklampidega.