NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 550D + EF-S 18-55 IS + EF-S 55-250mm IS kit

Jäädvustage hetki kasutades Canoni uusimat tavakasutajale suunatud digipeegelkaamerat EOS 550D, millel suure lahutusvõimega sensor, uus särimõõtmissüsteem ja edasiarendatud videovõimalused.

TIPAEISA
18-megapiksline CMOS sensor
Ideaalne neile, kes soovivad oma fotosid suureformaadiliselt välja trükkida või fotosid kärpida ilma printimiseks vajalikku detaili kaotamata. Lisaks, tänu 18-megapikslise CMOS sensorile, saab EOS 550D kaameraga suurepäraseid madala müratasemega pilte ka hämaras.

DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
Canoni loodud DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor töötab koos uue sensoriga, et jäädvustada värve võimalikult täpselt ning pakkuda eriti sujuvaid gradatsioone. DIGIC 4 võimaldab väga lühikest stardiaega, näotuvastusega fookustamist ning FULL HD lahutusvõimega video salvestamist.

Kõrged ISO tundlikkused hämaras pildistamiseks
Kui päike läheb looja, hindate kindlasti EOS 550D kõrget ISO tundlikkust, mis on laiendatav kuni väärtuseni 12800. Niimoodi saate hämaras pildistada ka sellistel juhtudel, kui välklampi ei saa kasutada.

Full HD videosalvestus
EOS 550D sisaldab kõiki kallimatest kaameratest tuntud videovõimalusi ja suudab salvestada FULL HD (1920x1080) videot kaadrisagedusega 30/25/24 k/s, 1280x720 videot kaadrisagedusega 50/60 k/s, 640x480 videot kaadrisagedusega 60 k/s ja 50 k/s. Lisaks on video salvestamise ajal kasutatavad kõik käsirežiimid ja kaamera on varustatud mikrofoni stereosisendiga. HDMI-liides võimaldab kaamera ühendada HD televiisoriga. Lisaks toetab kaamera HDMI juhtimisfunktsioone, et taasesitust otse telekapulti kasutades juhtida.
Vaata ka EOS 550D näidisvideot.

7,7 cm (3") 3:2 kuvasuhtega Clear View LCD-ekraan
Uuel 7,7 cm diagonaaliga ja 3:2 kuvasuhtega vedelkristallekraanil on 1 040 000 piksline lahutusvõime. Lisaks on ekraanil suurepärane vaatenurk ja kontrastsus.

iFCL särimõõtmissüsteem
Uus 63 alaga kahekihiline säri mõõtmiselement analüüsib fookust, värvust ja heledust ning tagab püsiva ja täpse mõõtmise.

Juhtfunktsioonide kiire muutmise kuva
Spetsiaalne nupp annab kiire ligipääsu enim kasutatavatele funktsioonidele ning tagab, et olete kiiresti võtteks valmis.

Mikrofonisisend
Et saaksite salvestada videot parima helikvaliteediga, on kaameral ka 3,5 mm stereosisend välise mikrofoni lisamiseks.

Video kärpimine
VGA režiimis on võimalik videoklippe salvestada 7x suurendusega. Video kärpimine kasutab ainult sensori keskmist osa ning võimaldab tohutut suurendust ilma vajaduseta objektiivide vahetamise järele.

Täielik EF/EF-S objektiivide ja EX välklampide tugi
EOS 550D ühildub kõigi Canoni EF ja EF-S seeria objektiivide ja EX-seeria välklampidega. See võimaldab luua väga paindliku pildistamissüsteemi, mis vastab täpselt fotograafi vajadustele.