NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 600D

Oma klassi liidri EOS 600D'ga on teie käsutuses 18-megapiksline lahutusvõime, sõbralik disain ning kogu Canoni objektiivide arsenal. Canon EOS 600D salvestab 1080p lahutusega HD-videot ning sellel on pööratav 1,04-megapiksliga 7,7 cm Clear View LCD-ekraan.

TIPA

• 18-megapiksline CMOS-sensor
• Stseenituvastusega automaatrežiim
• Full HD EOS-videod
• Ekraanipealsed juhised
• Sarivõtte kiirus 3,7 k/s
• 9 iseteravustamispunktiga autofookus
• 1,04-megapiksliga pööratav 7,7 cm (3.0”) LCD-ekraan
• Basic+ ja Creative Filters funktsioonid
• Integreeritud juhtmevaba välgu kasutamine

18-megapiksline APS-C CMOS-sensor
APS-C suurusega 18-megapiksline CMOS-sensor jäädvustab kujutised detailselt ja selgelt. Tänu suurele lahutusvõimele saab fotosid suureformaadiliselt välja trükkida või kärpida erinevatesse kompositsioonidesse.

ISO 100-6400 valgustundlikkus
ISO valgustundlikkus 100-6400, mis on laiendatav kuni 12800, võimaldab ülikvaliteetset välguta pildistamist hämaras.

14-bitine kujutisetöötlus
Canon EOS 600D südames on 14-bitise värviruumiga DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor, mis pakub erakordset värvireproduktsiooni, sujuvaid gradatsioone ja täpset kontrolli müratasemete üle.

Stseenituvastusega automaatrežiim
Scene Intelligent automaatrežiim analüüsib täpselt igat võtet ning valib automaatselt antud võtteks sobivaimad seadistused.

Ekraanipealsed juhised
EOS 600D ekraanipealsed juhised selgitavad kaamera erinevaid funktsioone ning pakkuvad nõu kuidas neid kõige efektiivsemalt kasutada.

Full-HD EOS-video
Salvestage täislahutusega HD-videot koos käsitsi reguleeritava kaadrisageduse, säri ja heliga. Video Snapshot funktsiooniga saate salvestada lühikesi 2-, 4- või 8-sekundilisi videoklippe, mis kokku monteerituna saavutavad professionaalse lõpptulemus. Movie Digital Zoom lubab 3-10x suurendust, samal ajal säilitades Full HD videokvaliteeti.
Vaata ka EOS 600D näidisvideot.

9 iseteravustamispunktiga autofookus ja iFCL-mõõtmine
Üheksa iseteravustamispunkti (k.a. üks rist tüüpi sensor) tagavad sujuva ning täpse fokuseerimise. 63-tsooniga iFCL-mõõtmine garanteerib alati täpse säriaja.

1,04-megapiksliga pööratav 7,7cm (3.0”) LCD-ekraan
Pildistage erinevate vaatenurkade alt selle 7,7 cm (3.0") 3:2 kuvasuhtega Clear View LCD-ekraaniga. Ekraani 1,04-megapikslit tagavad erakordse selguse.

Basic+
Basic+ tehnoloogia lubab fotograafidel kohandada automaatrežiimi algtaseme seadistusi vastavalt keskkonnale ja valgustingimustele.

Creative Filter efektid
Loovaid värvifiltriefekte saab lisada RAW ja JPEG-failidele pärast salvestust. Efektide hulka kuuluvad näiteks: mängukaamera, pehme fookus, miniatuur, teraline must-valge ja kalasilma efekt.

Integreeritud juhtmevaba välgu juhtimine
Integreeritud juhtmevaba Speedlite välgu kontroller ja Easy Wireless juhtmevaba tehnoloogia lubavad kaameravälist TTL-välgu kasutamist ilma lisaseadmete kasutamiseta.

Kasutage kõikide EF ja EF-S objektiividega
EOS 600D toetab üle 60'ne professionaalsete fotograafide poolt tunnustatud Canoni objektiivi.