NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 60D + EF-S 17-85mm IS USM kit

Canoni kiire DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessoriga EOS 60D salvestab täislahutusega HD-videot ning selle 3" pööratav LCD-ekraan kuvab kõik salvestatu eriti suurepärase kvaliteediga.
Komplektiga on kaasas EF-S 17-85mm IS USM objektiiv.

• 18 megapiksline CMOS sensor (APS-C formaadis)
• Sarivõte 5,3 k/s kuni 58 JPEG-i järjest
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
• ISO tundlikkus 100-6400, H:12800
• Täislahutusega HD-videod
• 3,0" 3:2 kuvasuhtega LCD-ekraan
• Live View otsevaade
• 9 iseteravustamispunktiga (ristiandurid) AF-sensor
• iFCL mõõtmine 63-osalise kahekihilise sensoriga

18 megapiksline CMOS sensor
Canoni APS-C formaadis CMOS sensor võimaldab jäädvustada müraväheseid ja detailseid fotosid, mis sobivad ka väga suures formaadis välja trükkimiseks. Uue disainiga sensori mikroläätsed võimaldavad kasutada sensori pinda täielikult ning vähendada müra ning kasutada suuremaid ISO tundlikkusi.

Täiustatud loovrežiimid
Kasutage oma fotode isikupärastamiseks erinevaid kunstilisi filtreid nagu mängukaamera efekt või pehme fookus. Neid filtreid saab lisada pärast pildistamist RAW ja JPEG failidele, see tõttu on teie kujutlusvõimel vabad käed.

Pööratav 3:2 kuvasuhtega LCD ekraan
3,0" LCD ekraanil on 1,04 megapiksline eraldusvõime, mis võimaldab kontrollida mugavamalt nii fotode kompositsiooni kui ka fookust. Ekraani väga lai vaatenurk teeb ka Live View otsevaadet kasutades pildistamise mugavamaks.

Full HD videosalvestus
Lisaks suurepärastele fotoomadustele on EOS 60D võimeline salvestama ka FULL HD (1080P) videot erinevate kaadrisagedustega. Lisaks saavad kasutajad valida ise ISO tundlikkuse, säriaja, ava, kasutada erinevaid pildistiile ning valida ka 720P lahutuses salvestamise. HDMI-väljund võimaldab kuvada fotosid ja videomaterjali otse HD-telekate ekraanil.
Vaata ka EOS 60D näidisvideot

DIGIC 4.
DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor, koostöös CMOS sensoriga võimaldab kasutada 14-bitist värvisügavust, et tagada väga sujuvad gradatsioonid ning tõetruud värvid.

Lai ISO ulatus
Et kasutada kiireid säriaegu ka hämaras on EOS 60D ISO tundlikkus kuni 6400 ja laiendatav kuni 12800-ni.

iFCL mõõtesüsteem
63-tsooniga kahepoolne mõõteandur analüüsib fookus-, värvi- ja luminentsinformatsiooni, andes täpse ja pideva mõõte.

Kiire kontrollekraan
Kasutades spetsiaalset klahvi pääsete ligi kaamera enim kasutatud funktioonideni, mis tagab, et olete alati hetkega pildistusvalmis.

Ühildub kõigi EF-seeria objektiivide ja EX-seeria välklampidega
EOS 60D ühildub kõigi EF-seeria objektiivide ning EX-seeria välklampidega. Niimoodi saate luua süsteemi, mis vastab täpselt teie vajadustele.