NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 60Da kere

EOS 60Da on kujundatud spetsiaalselt astrofotograafia jaoks – tänu kaamera 18-megapikslise CMOS sensori ees olevale muudetud madalpääsfiltrile on see infrapunavalguse suhtes tundlikum.

• Suurem tundlikkus infrapunavalguse suhtes.
• 18-megapiksline APS-C CMOS sensor.
• Muudetava nurgaga 7,7 cm (3,0'') 3:2 Clear View LCD-ekraan.
• ISO 100-6400, laiendatav kuni väärtuseni ISO 12 800.
• Aegvõtted EOS Utility tarkvara või valikulise kaugjuhtimispuldiga TC-80N3.

Mõeldud astrofotograafidele, kes soovivad suurt IR-tundlikkust erialaseks pildistamiseks.

Tundlikum pika lainepikkusega valguse suhtes
Populaarse kaameramudeli EOS 60D põhjal loodud kaameral EOS 60Da on täiustatud tundlikkus H-a pika lainepikkusega valguse suhtes, mis muudab selle astrofotograafia jaoks täiuslikuks. Muudetud optiline madalpääsfilter täiustab kaameraga EOS 60D võrreldes infrapunavalgusega ilmingute, näiteks difuussete udukogude, salvestamist.

Kõrglahutus
Jäädvustage kõrglahutusega detailirikkaid fotosid. 18-megapiksline CMOS sensor töötab koos 14-bitise DIGIC 4 pildiprotsessoriga, et saavutada vähese müraga pilte isegi pika säri või kõrge ISO-valgustundlikkusega pildistades (max ISO 6400, laiendatav kuni ISO 12 800).

Muudetava nurgaga LCD-ekraan
Kadreerige, teravustage ja pildistage iga nurga alt muudetava nurgaga 7,7 cm (3-tollise) 3:2 Clear View LCD-ekraani abil, isegi kui kaamera on teleskoobi külge kinnitatud.

Aegvõtted
Aegvõtete tegemiseks ühildub EOS 60Da lisavarustusse kuuluva kaugjuhtimispuldiga TC-80N3 (kasutades komplektis olevat adapterit RA-E3). Kaamera kaugjuhtimine ja arvutijuhitavad võtted on võimalikud igast personaal- või Maci arvutist, kasutades komplektis olevat EOS Utility tarkvara.