NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS-650D + EF-S 18-55 IS II + EF-S 55-250 IS II

EOS-650D on esimene Canon kaamera, millel on kahetine AF-süsteem, tagades detailsed pildid nii LiveView pildistamisel kui ka pidevalt jälgiva autofookusega filmimisel. 18-megapiksline Hybrid CMOS sensor ja DIGIC5 protsessor võimaldavad jäädvustada teravaid täisresolutsiooniga pilte kiirusel kuni 5 kaadrit sekundis ning muudetava nurgaga puuteekraan lihtsustab ja kiirendab kaamera juhtimist.
Kingituseks kaameraga kaasa statiiv Hähnel Triad 30!

• 18-megapiksline APS-C mõõdus Hybrid CMOS sensor.
• Manuaalsätete ja pideva autofookusega täis-HD kvaliteediga videod.
• Sarivõtted kiirusel 5 kaadrit sekundis.
• Muudetava nurgaga Clear View LCD II puuteekraan.
• ISO-tundlikkus 100 – 12 800, laiendatav väärtuseni ISO 25 600.
• Laia ulatusega 9-punktiline AF.
• Integreeritud Speedlite välkude saatja.

Suurepärane pildikvaliteet
18-megapiksline CMOS-sensor jäädvustab kujutised detailselt ja selgelt ning võimaldab nautida sujuvaid toone ja täpseid värve 14-bitise DIGIC 5 protsessoriga. Tänu EOS 650D suurele lahutusvõimele saab fotosid suureformaadiliselt välja trükkida või kärpida erinevatesse kompositsioonidesse.

Loo täis-HD videoklippe
Filmi kõrgkvaliteediga videosid 1080 p resolutsiooniga, nautides automaat- või käsitsijuhtimist. Filmimisel on võimalik kasutada automaatteravustamist ja salvestada kvaliteetset stereoheli sisseehitatud mikrofoniga.

Pea sammu kiire tegevusega
Üheksa iseteravustamispunkti (k.a. üks risttüüpi sensor) tagavad sujuva ning täpse fokuseerimise. Sarivõtterežiim 5 kaadrit sekundis kuni 22 järjestikuse foto salvestamisega tagab selle, et teil ei jää pildistamisel vahele ühtegi olulist hetke.

Avasta uusi vaatenurki
EOS 650D võimaldab pildistada erinevate vaatenurkade alt, kasutades 7,7 cm (3.0") 3:2 kuvasuhtega puutetundlikku Clear View LCD-ekraani. Ekraani on võimalik keerata 270°

Puutetundlik ekraan
Naudi alternatiivset juhtimisvõimalust, kasutades EOS 650D muudetava nurgaga Clear View LCD II puuteekraani. Pildista ja teravusta vaid ühe sõrmepuudutusega ning libista sõrmega piltide vaatamiseks.

Kvaliteetne töö hämarates valgustingimustes
EOS 650D tagab suurepärase pildikvaliteedi mistahes rasketes valgustustingimustes. Tänu suurele ISO tundlikkuse vahemikule 100-12 800 (laiendatav ISO 25 600) võib käest pildistada hämarates tingimustes ka välku kasutamata.

Integreeritud juhtmevaba välgu juhtimine
Integreeritud juhtmevaba Speedlite välgu kontroller ja Easy Wireless juhtmevaba tehnoloogia lubavad kaameravälist TTL-välgu kasutamist ilma lisaseadmete kasutamiseta.

Stseenituvastusega automaatrežiim
Scene Intelligent automaatrežiim analüüsib täpselt igat võtet ning valib automaatselt antud võtteks sobivaimad seadistused

Suurepärased tulemused ka keerulistes tingimustes
Suure dünaamilise ulatusega (HDR) taustavalguse juhtimine jäädvustab kolme eri säriga – alasäri, õige säri ja ülesäri – ning kombineerides need üheks HDR-kujutiseks, mis on detailne nii heledates kohtades kui varjualadel. Käest pildistatava öövõtte režiim lihtsustab aga ilma statiivita hämara õhtukuma jäädvustamist, tehes neli erinevat kiirvõtet ja kombineerides need üheks detailseks ja selgeks pildiks.