NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 650D + EFS 18-55mm IS + 55-250mm IS (MÜÜDUD ;)

Akud ja laadijad
Akulaadija LC-E8

Akulaadija LC-E8 

57.95 €

Liitiumaku LP-E8

Liitiumaku LP-E8 

57.00 €

Aku Canoni digikaameratele. Mahtuvus 1080 mAh.


Hähnel HLX-E8 Extreme Li-Ion aku

Hähnel HLX-E8 Extreme Li-Ion aku on vastupidav, mahukas ja töökindel alternatiiv Canon LP-E8 akule. Hähnel Exreme Li-Ion akud on ümbritsetud silikooniga, mis muudab akud vastupidavamaks temperatuurile, põrutuskindlamaks ning kaitseb vooluringi täiendava isolatsioonikihiga. Hähnel Extreme Li-Ion aku talub hästi ekstreemseid välitingimusi. Mahtuvus 1200 mAh

Kaugjuhtimise päästikud
Päästik RS-60 E3

Päästik RS-60 E3 

21.00 €

Saad vabastada päästiku 60 cm kauguselt. Samuti saab kasutada TTL-särimõõtmist.


Hähnel Combi TF välgu raadiopäästik

Hahneli Combi TF pult võimaldab kontrollida digitaalset peegelkaamerat eemalt. Päästik toimib umbes 100 m kauguselt. See juhtmeta kaugjuhtimispult annab sulle võimaluse paindlikult juhtida pääsikut, autofookust ja sarivõtet. Kompaktne ja kerge, juhtmevaba kaugjuhtimispult paindlikumaks pildistamiseks, autofookus, sarivõte, aegvõtte ja 4-sekundilise taimer viivitusega. Asetades statiivi soovitud kohta ning pildista loodus-, maastiku- või spordipilte.


Hähnel Combi TF lisavastuvõtja välklambile

Saate kasutada mitut vastuvõtjat korraga. Juhtmevaba Combi TF-ga saate välklampe ja stuudio lampe liigutada parima pildi saavutamiseks täpselt nii nagu teil vaja. Combi TF on ideaalne kaugjuhtimispult praktiliselt kõigi DSLR kaamerate jaoks. Combi TF kasutab kõrgtehnoloogiat FSK 2.4GHz sagedusel, mis on ülemaailmse litsentsilepingu tasuta tehnoloogia.

Luubid
LCDVF 3/2 suhtega pildiotsija

LCD ViewFinder teeb videot salvestava peegelkaamera LCD-ekraanist hiiglasliku pildiotsija.

Mikrofonid
Hähnel Mk200 mikrofon

Hähnel Mk200 mikrofon 

130.14 €

Teise generatsiooni kõrge helikvaliteediga mikrofon DSLR, videokaameratele.
Mikrofon kinnitatakse kaamera välgukinnitusele.


Rode Videomic Rycote kaameramikrofon

Rode Videomic Rycote on soodsa hinnaga kvaliteetne suundmikrofon, mis sobib kasutamiseks videokaamerate ja DSLR kaameratega.


Rode Videomic Go kaameramikrofon

Rode Videomic Go on ülikerge kõigest 73g kaaluv kvaliteetne suundmikrofon, mis sobib kasutamiseks videokaamerate ja DSLR kaameratega. Rode Videmic Go ei vaja töötamiseks eraldi patareisid, lihtsalt ühenda kaameraga ja salvesta.


Rode Stereo Videomic Pro

Rode Stereo VideoMic Pro on kompaktne, vastupidav ja kerge stereomikrofon, mis sobib DSLR- ja videkaameratega muusika, ümbritseva keskkonna reaalse helipildi salvestamiseks.


Rode Stereo Videomic

Rode Stereo VideoMic on kompaktne ja vastupidav stereomikrofon, mis sobib kaasaskantavate helisalvestite, DSLR- ja videkaameratega muusika, ümbritseva keskkonna reaalse helipildi salvestamiseks.


Rode Stereo Videomic X

Rode Stereo VideoMic X on professionaalne stuudiokvaliteediga stereomikrofon, millel on vastupidav ja kerge alumiiniumist konstruktsioon.


Rode VideoMic Pro Rycote

Rode Stereo VideoMic Pro on kompaktne, vastupidav ja kerge stereomikrofon, mis sobib DSLR- ja videkaameratega muusika, ümbritseva keskkonna reaalse helipildi salvestamiseks.


Rode VideoMic Pro+ kaameramikrofon

Rode VideoMic Pro+ on kompaktne, vastupidav ja kerge suundmikrofon, mis sobib kasutamiseks videokaamerate ja DSLR kaameratega.


Rode VideoMic Stereo Pro Rycote

Rode Stereo VideoMic Pro Rycote on kompaktne, vastupidav ja kerge stereomikrofon, mis sobib DSLR- ja videkaameratega muusika, ümbritseva keskkonna reaalse helipildi salvestamiseks.


Rode FilmMaker KIT, raadiomikrofoni komplekt

Rode Filmmaker Kit on digitaalne juhtmevaba mikrofonilahendus kaamerale

Patareisalved ja käepidemed
Hähnel patareisalv HC-650D (BG-E8)

Hähneli HC-650D (BG-E8) on nii patareisalv kui ka vertikaalne käepide EOS 550D/600D/650D/700D-le. Mahutab 6 AA tüüpi patareid või 2 akut.
Kaasas IR pult.


Walimex käepide DSLR-kaamerale

Walimex kaamera käepide võimaldab DSLR kaameratega liikumise pealt stabiilselt videot salvestada. See on ideaalne abiline filmimiseks liikudes, eri nurkade alt (nt maapinna lähedalt) jne. Käepidemele on võimalik kinnitada erinevaid lisatarvikuid (nt videovalgusti, mikrofon vms)


Walimex ProShoulder Rig easyBalance õlatugi

Walimex ProShoulder Rig easyBalance on mugav ja kerge õlatugi, mis sobib väiksemate foto- ja videokaameratele. Õlatugi võimaldab stabiilselt värinavaba filmimist ka pikemate võtete korral, jättes ühe käe kaameraga opereerimiseks vabaks.


Walimex DSLR-kaamera käepide

Walimex kaamera käepide võimaldab DSLR kaameratega liikumise pealt stabiilselt videot salvestada. See on ideaalne abiline filmimiseks liikudes, eri nurkade alt (nt maapinna lähedalt) jne. Käepidemele on võimalik kinnitada erinevaid lisatarvikuid (nt videovalgusti, mikrofon vms)

Pildiotsija lisavarustus ja kummiservad
Pildiotsija jätk EP-EX 15II

Nihutab pildinäidiku 15 mm tahapoole ja võimaldab mugavamat pildinäidiku kasutamist.


Pildiotsija kummikate EF

Mõeldud selleks, et tugevad valgusvood ei jõuaks pildinäidikusse kui kasutad silmaga juhitavat teravustamist. Eriti kasulik siis, kui kasutaja kannab prille.

Videovalgustid
Rotolight Interview Kit

Rotolight Interview Kit RL48-IK-V2 on professionaalne, kaasaskantav, kahe valgustiga, kalibreeritud värvidega LED HD valgustuskomplekt.


Rotolight Creative Colour Kit RL48

Rotolight Creative Colour Kit RL48-CCK-V2 on professionaalne, kaasaskantav, kalibreeritud värvidega LED HD valgustuskomplekt nii foto kui videograafile.


Manfrotto ML360H LED Dimmer/flash valgusti

Manfrotto ML360H valgusti on ideaalne valgusti nendele, kes jäädvustavad paralleelselt nii fotosid kui ka videoid. Valgustit saab kinnitada nii statiivile kui ka välgualusele. Lisaks LED valgustile on ML360H-l ka välgu funktsioon, mis on 4x tugevama valgusega kui püsirežiim ja on juhitav sünkroonjuhtmega ühendamisel kaamerast. Valgusti tagaosas on spetsiaalne LED pirn kaamera tagaosa valgustamiseks pimedas salvestamisel.

Välklambid
Speedlite 320 EX

Speedlite 320 EX 

259.01 €

Tänu juhtmevabale orivälgu tehnoloogiale, kallutatavale ja pööratavale välgupeale ning videote tegemist lihtsustavale pidevale LED-valgusallikale pakub Canon Speedlite 320EX fotograafidele uusi loomingulisi võimalusi.


Macro Ring Lite MR-14EX II

Võimas automaatset E-TTL välgu säri määramist võimaldav Macrolite ringvälklamp, millega nii kohapeal kui ka stuudios lähivõtteid pildistada ja mida saab kasutada juhtmeta sõsarvälgutite süsteemis juht-välklambina


Speedlite 430EX III RT

Speedlite 430EX III RT 

329.00 €

Võtke kasutusele uutmoodi valgustus: võimas, mitmekülgne ja kaasakantav Speedlite 430EX III RT välklamp. Raadiosageduspäästik võimaldab kaamera küljes mitte olevat välklampi lihtsasti kasutada ja annab uusi võimalusi loominguliste fotode tegemisel.


Speedlite EL-100

Speedlite EL-100 

199.01 €

Valige kallutatava ja pööratava välgupeaga ning lihtsasti kasutatav välklamp, et luua siseruumides fotode jaoks mitmekülgset ja loomingulist valgust.

Välklampide lisaseadmed
Hähnel Combi TF stuudiovälgu kaabel

Stuudiovälgu kaabel kaamera aluse külge kinnitamiseks, stuudiovälk vallandub vajutades katiku vabastusnuppu.


ST-E3-RT välgu RF saatja

Speedlite'i juhtmevaba raadiosaatja ST-E3-RT abil saab kauglülituse teel juhtida maksimaalselt 30 meetri kaugusel asuvat kuni 15 välklampi 600EX-RT. Lisaks saab kaugelt aktiveerida ka välklambiga Speedlite 600EX-RT ühendatud EOS-kaameraid.