NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 700D + EF-S 18-55 IS STM

18-megapikslise sensoriga digipeegelkaamera pildistamiseks kuni 5 kaadrit/sekundis ning filmimiseks. Filmimise teeb mugavaks ja lihtsaks automaatteravustamise võimalus.

• Vähese müraga ülidetailsed kujutised
• Sama kaameraga nii 18-megapikslised fotod kui ka täis-HD-videod
• Movie Servo automaatteravustamine video tegemise ajal
• Pööratav Clear View LCD II puuteekraan
• Kiired ja intelligentsed automaatsed stseenirežiimid

Suurepärane pildikvaliteet
Hybrid CMOS AF sensoriga EOS 700D -l on väga vähese müraga pildid, mida saab vajadusel suures formaadis printida või milledest saab detaile välja suurendada.

Salvestage täis-HD-videoklippe
Hybrid AF tehnoloogia võimaldab kuni 1080p video tegemisel pidevat teravustamist ning EOS 700D toetab ka ühilduvate STM-objektiividega vaikset Movie Servo automaatteravustamist. Stereoheli salvestatakse sisseehitatud või välise mikrofoniga.

Kiirus ja teravustamine
Kaameral on 9 risttüüpi automaatteravustamispunkti, millede abil saab ka kaadris ringi liikuvaid objekte jälgida ja teravustada. Maksimumkiirus on kuni 5 kaadrit sekundis ja kuni 22 kaadrit seerias.

Avastage uusi võttenurki
Kasutades EOS 700D pööratavat 7,7 cm (3,0 tolli) 3:2 suhtega Clear View LCD II puuteekraani, saate huvitava võttenurgaga fotosid ja videoid. Pildistage näiteks üle inimeste peade või avastage maapinnalähedane makro-maailm.

Puuteekraanilt juhtimine
EOS 700D on võimalik juhtida ja muuta pildimääranguid sõrmega puuteekraani libistades ja puudutades.

Intelligentne automaatne stseenirežiim
Canoni intelligentne võtteolude tuvastamise režiim analüüsib kaadrit ja valib kaamera seadete hulgast automaatselt sobiva.

Loomingulised filtriefektid
Loomingulisi filtriefekte on nüüd võimalik ka näha enne pildistamist - nt valides teralise, mustvalge, mängukaamera või miniatuuriefekti, saate juba enne pildistamist valida nende hulgast sobivaima. Lisaks saab valida paljude erinevate teemapõhiste stseenirežiimide vahel, kus kaamera valib pildistatava subjekti jaoks parimad seaded.

Täielik kontroll kaamera üle
Kui soovite autmaatprogrammide asemel ise kaamera tööd juhtida, siis saate valida ka erinevaid käsi-reziime , näiteks ava prioriteet, säriaja prioriteet või käsitsirežiim.

Nõrgas valguses kasutamine
EOS 700D'i ISO-tundlikkuse vahemik on ISO 100 – 12 800 (laiendatav väärtuseni ISO 25 600), mis võimaldab teha pilte ka nõrgas valguses ja ilma välguta.

HDR- ja ööreziim raskemate olukordade jaoks
HDRi taustavalgustuse juhtimise režiim jäädvustab kolm eri säriga pilti, kombineerides need koheselt üheks pildiks, säilitades varjud ja rõhutades detaile. EOS 700D öövaate režiim on hea käestpildistamise korral pimedas - aparaat jäädvustab mitu lühikese säriajaga pilti ja neid ühendades saavutab parima võimaliku pildi antud oludes.

Avastage EOS-süsteem
Laiendage oma pildistamiskogemust EOS-süsteemi objektiivide, lisatarvikute ja välkude laialdase valikuga.