NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 70D + EF-S18-135mm IS STM

Suure jõudlusega kaameraga EOS 70D, millel on 7 kaadrit/s täislahutusega pildistamine, täiustatud 19-punktine automaatteravustamissüsteem ja Canoni ainulaadne Dual Pixel CMOS-automaatteravustamistehnoloogia.

• 20,2-megapiksline APS-C CMOS-sensor ja DIGIC 5+ protsessor
• 19- punktine ristitüüpi automaatteravustamissüsteem ja 7 kaadrit/s täislahutusega sarivõte
• Canoni Dual Pixel CMOS-automaatteravustamistehnoloogia
• WiFi*-tugi
• ISO 12 800 (H: 25 600) võimaldab jätkata pildistamist ka hämaras valguses
• Muudetava nurgaga puuteekraan

20,2-megapiksline CMOS-sensor ja DIGIC 5+
Suure jõudlusega kaamera EOS 70D on kombinatsioon 20,2-megapikslisest APS-C CMOS-sensorist ja võimsast DIGIC 5+ pildiprotsessorist, et luua detailseid ja selgeid 14-bitiseid pilte. Värvid on täpselt edastatud ning tooniüleminekud on peened ja loomulikud.

Hetke jäädvustamine
Kiire tegevuse, nagu näiteks spordi ja metsiku looduse, jäädvustamine on lihtne tänu 7 kaadrit/s täislahutusega sarivõttele ja suure jõudlusega 19-punktisele ristitüüpi automaatteravustamissüsteemile, mis tagab ülima täpsuse, tundlikkuse ja detailsuse, et jäädvustada hetk kvaliteetse pildina.

Dua Pixel CMOS-automaatteravustamine
EOS 70D on esimene kaamera, millel on Canoni Dual Pixel CMOS-automaatteravustamistehnoloogia, mis võimaldab filmimisel kiiret ja sujuvat automaatteravustamist kasutada. Igal pikslil on kaks fotodioodi, mida saab automaatteravustamise ajal kujutise jäädvustamiseks eraldi või koos lugeda.

TÄIS-HD-videod
Tänu Canoni ainulaadsele Dual Pixel CMOS-automaatteravustamistehnoloogiale saate mudeliga EOS 70D filmida suurepärast täis-HD (1080p) videot kiire ja täpse automaatteravustamisega. Lisaks stereoheli, manuaalne juhtimine ja valitavad kaadrisagedused.

WiFi-ga jagamine ja juhtimine
Võimaldab pildistada eemalt eri vaatepunktidest: ühendada ja juhtida oma kaamerat EOS 70D personaalarvuti, Maci, tahvelarvuti või nutitelefoni kaudu. Kujutisi saab kohe üle vaadata, juhtmevabalt perele ja sõpradele saata või jagada.

Suurepärased tulemused nõrgas valguses
EOS 70D pakub ISO-valgustundlikkust kuni 12 800 (suurendatav kuni väärtuseni 25 600), võimaldades hämaras valguses, välku kasutamata, suurepäraseid käestpildistatud võtteid teha.

Muudetava nurgaga puuteekraan
Intuitiivsed puutetundlikud nupud, 7,7 cm (3,0 tolli), 3 : 2 muudetava nurgaga ClearView II LCD mahutundlik puuteekraan, millel on 1 040 000 punkti kõrglahutusega taasesituse jaoks. Parima nurga alt jäädvustamiseks ja võtte tegemiseks režiim Live View.

Intelligentne pildiotsija katvusega 98%
intelligentne pildiotsija, mis pakub 98% kaetust, pingevaba vaadet 22 mm vaatekaugusega, kuvab kasulikku pildistamisalast teavet ja millel on elektrooniline lood, võimaldamaks jäädvustada parima võtte.

Loomingulised funktsioonid
Kaamera suure dünaamilise ulatuse režiimis saab jäädvustada detaile nii valguses kui varjus ning mitmiksäri abil saate luua piltide kompositsioone. Lisaks mitmed loomingulised filtrid, nagu näiteks mängukaamera efekt (Toy Camera) või miniatuuriefekt (Miniature).

Mitmekülgne EOS-süsteem
Kaamera EOS 70D ühildub Canoni EF- ja EF-S-objektiivide tootevalikuga ning EX-seeria Speedlite'i välklampidega.

* WiFi-ühenduse saadavus on seadmeti ja regiooniti erinev.