NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 750D kere

EOS 750D on DSLR kaamera, mis võimaldab automaatrežiimi abil erilisi mälestusi jäädvustada ja neist Full HD videoid luua.

• Vähese müraga ülidetailsed kujutised
• 24,2-megapikslised CMOS sensor
• 19 risttüüpi punktiga automaatne teravustamissüsteem
• Võimas DIGIC 6 protsessor
• Wifi ja NFC-ga lihtne ühendamine ja jagamine
• Hybrid CMOS AF III sujuv pidev teravustamine filmimisel
• Filmimine kuni 1080p eraldusvõimega ja kuni 30 kaadrit sekundis
• Mikrofonisisendiga
• Sarivõte 5 kaadrit sekundis
• Pööratav Clear View LCD II puuteekraan

Suurepärane pildikvaliteet
EOS 750D kaamera jäädvustab lemmikhetked kvaliteetselt, tagades erksad värvid, terava fookuse ja detailitäpsuse. Tänu uuele 24,2-megapikslisele andurile ja Canoni DIGIC 6 pilditöötlusele on see lihtsam kui seni. Kaamera ISO-vahemik 100–12 800 tagab kvaliteetsed pildid iga valgusega pildistades. Lisaks garanteerib esimesena EOS 7D Mark II kaameras tutvustatud väreluse tuvastamise tehnoloogia suurema paindlikkuse ning võimaldab tehisvalguses teha ühtlase säritusega pilte.

Pideva võtterežiimi abil, mis salvestab viis kaadrit sekundis, saab pildile ka sekundi murdosa jooksul toimunu. Eriti täpse teravustamise tagab võimas 19 risttüüpi punktiga automaatne teravustamise süsteem. See kohandub iga kompositsiooniga ning on tõhus alates kiiresti liikuvate loomade pildistamisest safaril kuni seiklusspordi jäädvustamiseni.

Kvaliteetsed videod ja lihtne jagamine
EOS 750D võimaldab salvestada Täis-HD eraldusvõimega ja MP4-vormingus, seetõttu on videoid veebis lihtne jagada. Täiustatud Hybrid CMOS AF III tagab tänu fookuse jälgimisele või vahetamisele selle, et pildistatavad oleksid alati teravustatud. Ühilduvus STM-objektiividega kindlustab samas vaikse ja sujuva teravustamise, et saavutada ülim täpsus ja kiirus.

Lihtne käsitleda
EOS 750D kaamera on mahutatud kompaktsetesse korpustesse, mida on tänu ergonoomilisele pidemele ja LCD-pöördekraanile kõigis olukordades lihtne käsitseda.

Jaga pilte sõprade ja teiste seadmetega
Pärast pildi jäädvustamist saab selle Wi-Fi ja NFC abil mugavalt ja kiiresti jagada sõpradega ning edastada teistesse seadmetesse. Pilte on võimalik postitada ka suhtlusvõrgustikesse või salvestada pilveteenustesse. Ühe võimalsuena võib WiFi ühenduse kaudu pildid salvestada näiteks Canoni pildihalduse teenusesse irista. NFC abil on võimalik luua kiire ühendus seadmega Canon Connect Station, et seejärel pildid sinna või teise NFC-võimalusega nutiseadmesse edastada.

Liigutatav ekraan loominguliseks kadreerimiseks
Loomingulised pildistamisnurgad ning lihtne ja intuitiivne ligipääs juhtnuppudele, kasutades 3,0" (7,7 cm) muudetava nurgaga puutetundlikku vedelkristallekraani.

Nutikas pildiotsija
Mudelil EOS 750D on nutikas pildiotsija, mis täiustab teie pildistamiskogemust. Pildiotsijast läbi vaadates näeb hõlpsamini teravustamispunkti ja kõiki automaatteravustamise alasid, samuti kuvatakse selgelt pildistamisteave.

Nõrgas valguses kasutamine
EOS 750D ISO-tundlikkuse vahemik on ISO 100 – 12 800 (laiendatav väärtuseni ISO 25 600), mis võimaldab teha pilte ka nõrgas valguses ja ilma välguta.

HDR-reziim raskemate olukordade jaoks
HDRi taustavalgustuse juhtimise režiim jäädvustab kolm eri säriga pilti, kombineerides need koheselt üheks pildiks, säilitades varjud ja rõhutades detaile.

Avastage EOS-süsteem
Laiendage oma pildistamiskogemust EOS-süsteemi objektiivide, lisatarvikute ja välkude laialdase valikuga.