NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 7D Mark II kere (kasutatud)

Digipeegelkaamera EOS 7D Mark II ühendab ikoonilise EOS 7 jõudluse ning EOS-1D X profikaameras kasutusel olevad tehnoloogiad. Kaamera on täielikult ümberehitatud ja -kujundatud, kiirusega 10 kaadrit sekundis ilma eraldusvõimet kaotamata, uue 65 risttüüpi punktiga AF-süsteem ja kaks DIGIC 6 protsessorit. Uus 20,2-megapiksliga APS-C CMOS-sensori ISO-vahemik on 100–16000 (laiendatav kuni ISO 51200). Kere nuppude funktsioonid on kasutaja poolt muudetavad ja pildiotsija on ligi 100%'lise
vaatealaga. Videograafile on kaameras pakkimata HDMI väljund ja topeltpikslitega CMOS AF-tehnoloogia võimaldab kiiret autofookust ka filmimise ajal.
Kaamera ostuga anname kaasa 3 kuud garantiid. Komplekti kuulub kaamera, 2 x aku, akulaadija.
Katiku näit 57000.
Kaameraga saab tutvuda Overalli Tallinna esinduses.

• 20,2 MP APS-C CMOS-sensor
• 10 kaadrit/s sarivõte
• ISO laiendatav kuni 51200-ni
• 100% vaatenurgaga pildiotsija
• 65-punktiline automaatteravustamissüsteem ja iTR AF
• Dual Pixel CMOS-automaatteravustamine
• Kaks DIGIC 6 kujutisetöötlusprotsessorit
• 60p täis-HD videod
• Kaks mälukaardipesa
• Integreeritud Speedlite'ide juhtimine
• 7,7 cm (3,0-tolline) Clear View II TFT ekraan
• Sisseehitatud GPS
• Vastupidav magneesiumsulamist korpus ja ilmastikukindlus

Kaks Digic 6 pildiprotsessorit
Kaameras EOS 7D Mark II on kasutusel kaks pildiprotsessorit DIGIC 6, mis võimaldavad võimsust vastavalt vajadusele kohandada. Pildistamine toimub praktiliselt viivituseta: tabate üürikesed hetked täpselt.

Sarivõtte kiirus 10 kaadrit/s
Kaamera võimaldab teha täieliku automaatteravustamisega ja automaatsäriga sarivõtteid kiirusega kuni 10 kaadrit sekundis. Kohanduv juhitavus tähendab, et tabate täpselt selle hetke, mida soovite. Tänu küllaldasele võimsusvarule saab pildistamist kohe jätkata.

65-punktine lai automaatteravustamine
Ülitäpseks teravustamiseks on kaameral EOS 7D Mark II 65 teravustamispunkti, mis jälgivad kiiresti liikuvaid subjekte. Iga teravustamispunkt on ristitüüpi, mis tähendab, et kaamera saab kiiresti ja täpselt teravustada nii horisontaalseid kui ka vertikaalseid jooni. EOS 7D Mark II võimaldab teravustamist ka eriti nõrgas valguses, näiteks kuuvalguses, kui valgustugevus võib olla isegi –3 EV.
Võite kasutada kõiki 65 automaatteravustamispunkti korraga või rühmitada need liigutatavateks tsoonideks, mis katavad pildi äärealadel olevaid subjekte. Võite ka valida üheainsa automaatteravustamispunkti, et teravustada stseeni kindlat osa.

Uus iTR-teravustamine
Mudeli EOS 7D Mark II iTR-automaatteravustamissüsteem kasutab kaadris liikuvate subjektide tuvastamiseks ja jälgimiseks värviteavet ja näotuvastust. Automaatteravustamise tundlikkust saab reguleerida lihtsa tööriistaga, mis kohandab teravustamispunkti jälgimist pildistamiskeskkonnale ja subjektile, et subjekti eest mööduvad objektid ei häiriks teravustamist.

Infrapunatundlik 150 000 piksliga mõõtesensor
Särimõõtmiste ühetaoliseks ja täpseks teostamiseks on kaameras EOS 7D Mark II kasutusel 150 000 piksli suurune sensor, mis võimaldab pildi jagada 252 piirkonnaks. Kõiki neid analüüsitakse ning nende jaoks määratakse sobivaimad säriparameetrid, mida rakendatakse automaatselt või soovitatakse fotograafile. Suurema täpsuse saavutamiseks keerulistes valgusoludes mõõdetakse nii infrapunast kiirgust kui ka nähtava spektriosa valgust.

Suurepärased tulemused nõrgas valguses
EOS 7D Mark II teeb suurepärase kvaliteediga pilte ISO-valgustundlikkusega kuni 16 000 (laiendatav valgustundlikkuseni, mis on ekvivalentne tasemega ISO 51 200) – see sobib suurepäraselt diskreetsete tänavafotode tegemiseks, aegluubi kasutamiseks rasketes oludes, ning isegi makrofotode tegemiseks statiivita.

Väreleva valguse tuvastus
Värelev valgus, näiteks päevavalguslampide valgus, võib pildistamisel või filmimisel põhjustada heleduse ja värvuse muutumist. EOS 7D Mark II suudab selliseid valgustingimusi tuvastada ning ajastada iga kaadri väreleva valguse maksimumtugevusele, et saada ühetaolised tulemused

Kergesti kohandatav
Seadistage pildistamisnupud, teravustamissüsteem ja hulk muid kohandatavaid juhtnuppe just nii, nagu soovite. Isegi kaamera 100% pildiotsijat saab tänu reaalajalisele elektroonilisele kuvale kohandada.

Ilmastikukindel
Kui ilm halveneb, saate julgelt edasi pildistada. Tänu ilmastiku eest kaitstud juhtnuppudele talub EOS 7D Mark II vett ja tolmu ning tänu magneesiumisulamist konstruktsioonile on kaamera äärmiselt vastupidav.

Sisseehitatud GPS
EOS 7D Mark II suudab lisada piltidele ja videoklippidele täpse asukoha andmed, ükskõik kus maailma paigas te ka ei viibiks. Salvestada saab pikkus- ja laiuskraadi, kõrguse merepinnast, kompassinõela suuna ning koordineeritud maailmaaja.

Suure dünaamilise ulatusega (HDR) režiim
Äärmiselt kontrastsete stseenide pildistamisel aitab HDR säilitada sügavate varjude ja heledate laikude detaile. EOS 7D Mark II teeb kiiresti järjest kolm pilti, kasutades erinevaid säriparameetreid, ning sulandab need juba kaameras loomuliku välimusega fotoks..

Mitmiksäri
Mitmiksäri võimaldab kaameraga lihtsasti liitpilte teha, säritades ühe pildi teise peale

Kaks mälukaardipesa
Mudelil EOS 7D Mark II on kaks mälukaardi pesa, võimaldades automaatset failide varundamist pildistamise ajal ning suuremat salvestamismahtu.

Taimer
Sisseehitatud taimer võimaldab programmeeritud intervalliga pilte teha – see on suurepärane viis jäädvustada aeglaselt muutuvat stseeni ja luua kiirendatud videoid. Ülipika säriajaga piltide tegemiseks võib mudeli EOS 7D Mark II katiku Bulb-režiimis soovitud ajaks lahti jätta.

Uued filmimisfunktsioonid
EOS 7D Mark II saab filmida täis-HD kvaliteediga aegluubis stseene 60 kaadrit sekundis ning kasutada eraldi mikrofoni- ja kõrvaklapipesasid.

Dual Pixel CMOS automaatteravustamistehnoloogia
Kiireks ja sujuvaks jälgivaks automaatteravustamiseks filmimisel või digitaalse pildiotsija kasutamisel on kaameras EOS 7D Mark II kasutusel automaatteravustamistehnoloogia Dual Pixel CMOS. Igal pikslil on kaks fotodioodi, mida saab automaatteravustamise ajal kujutise jäädvustamiseks eraldi või koos lugeda. Filmimisel kasutatava automaatteravustamise kiirust ja tundlikkust saab reguleerida, et võimaldada fookuskauguse aeglast muutumist koos subjekti kauguse muutumisega.

Alati ühendatud
Riistvaralist HDMI-ühendust saab kasutada täis-HD kvaliteediga video edastamiseks välistesse salvestusseadmetesse. See võimaldab kaamerat EOS 7D Mark II sujuvalt ühildada professionaalse videotöötluse töövooga. Kõrvaklapi- ja mikrofonipesad võimaldavad salvestada kvaliteetset digitaalset heliriba ning tänu vaiksetele juhtnuppudele ei kaasne kaamera seadistamisega häirivaid helisid.