NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 80D kere (demotoode / garantii 1a)

Leiunurgas müügil olev EOS 80D rendikere on hea väljanägemisega ja heas seisukorras. Komplektis on kõik standard varustusse kuuluv. Kaamerale anname kaasa 1 aasta garantiid. Kaamerat saab vaadata ja proovida Overalli Tallinna Proshopis.

• 24,2-megapiksliline APS-C CMOS sensor ja DIGIC 6 protsessor
• 45 ristitüüpi punktidega automaatteravustamissüsteem
• Sarivõte kiirusega 7 kaadrit/s
• Canoni Dual Pixel CMOS-automaatteravustamistehnoloogia
• 7560 piksliga RGB+IR mõõtesensor
• ISO-valgustundlikkuse vahemik ISO 100 –16 000 (H:25 600)
• Võbelemise tuvastus
• Viewfinder
• Muudetava nurgaga puuteekraan
• Sujuv pidev teravustamine filmimisel ja pildistamisel digitaalse pildiotsijaga
• Wi-Fi/NFC - Lihtne ühendamine ja jagamine

Avastage fotograafia uusi valdkondi
Reageerige hetkele instinktiivselt ja jäädvustage kiiresti liikuvaid spordisündmusi või loomariiki hõlpsasti tänu suure jõudlusega automaatteravustamissüsteemile, maksimaalselt 7 kaadrit/s sarivõtte kiirusele ja kohandatavatele juhtnuppudel

45 ristitüüpi punktidega automaatteravustamissüsteem
Tehke väga teravaid pilte ülikiiretest spordisündmustest isegi prožektorite valguses tänu ülitundlikule ja täpsele automaatteravustamissüsteemile, mis tuleb toime keerukate valgustingimustega kuni väärtuse -3EV juures. 45 ristitüüpi punktidega automaatteravustamissüsteem pakub vabadust valida automaatteravustamispunkt või -ala, mis sobib teie kompositsiooniga, tagab suurema täpsuse ja laseb juhtida laiemaid teravustamisalasid, et tulemused oleksid suurepärased, olenemata sellest, kus teie subjekt kaadris paikneb.

Sarivõte kiirusega 7 kaadrit/s
Parim võimalus jäädvustada seda üürikest hetke tänu maksimaalsele sarivõtte kiirusele 7 kaadrit/s täiseraldusvõime juures. Täiuslik spontaansete spordisündmuste ja loomariigi jäädvustamiseks. Jätkake automaatteravustamissüsteemiga teravate piltide jäädvustamist, kasutades erinevaid objektiivide ja konverterite kombinatsioone tänu 27 automaatteravustamispunktile, mis toetavad teravustamist f/8 juures.

Suurepärase kvaliteediga fotod ja videod mitmesugustes tingimustes
Jäädvustage kvaliteetseid loomingulisi pilte. Mudeliga EOS 80D saate teha paljudes erinevates valgustingimustes suurepäraseid pilte, mis on täis detaile ja värve ning annavad edasi tõelist atmosfääri. Samuti saab pilte kohe muuta ja kuvada tänu 24,2-megapikslisele APS-C CMOS sensorile ja DIGIC 6 protsessorile.

Juhtmevaba juhtimine ja jagamine
Jäädvustage fotosid ja videoid juhtmevabalt ühilduvatest nutiseadmetest ning vaadake tegevust reaalajas üle ja juhtige seadeid. Kasutage tasuta Canoni rakendust Camera Connect, et täiseraldusvõimega jpeg-faile ja MP4-videoid kiiresti hinnata ning ühilduvatesse nutiseadmetesse edastada, et nende jagamine liikvel olles oleks lihtne.

Võimas videokombinatsioon
Parimaks videote jäädvustamiseks kombineerige mudel EOS 80D paindliku ja suure jõudlusega objektiiviga EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM, millel on Nano USM, mis tagab sujuva ja vaikse teravustamise videote filmimisel ja ülikiire automaatteravustamise pildistamisel. Kombineerige see valikulise võimendatud suumi adapteriga PZ-E1, et videote filmimise ajal suumi täpselt juhtida.

Muudetava nurgaga puuteekraan
Avastage loomingulised pildistamisnurgad ja nautige intuitiivset juhtimist, kasutades 7,7 cm muudetava nurgaga selget LCD II puutetundlikku ekraani. Looge ja jäädvustage tegevusvõtteid erinevatest vaatepunktidest.

Nutikas pildiotsija
Vaadake terves kaadris toimuvat – nutikat pildiotsijat kasutades kuvatakse pildistamise seadeid kohe ja see katab ligikaudu 100% kaadrist. Jäädvustage diskreetsemalt 3 kaadrit/s vaikse sarivõtte režiimiga.

Sisseehitatud Speedlite-saatja
Proovige loomingulisi valgustusvalikuid, kasutades Canon Speedlite'i välke kaameraväliselt ja juhtides neid mudeli EOS 80D sisseehitatud Speedlite-saatjaga.

Kohandatavad juhtnupud
Nautige keskmise EOS kaamera hõlpsat juhtimist ja paindlikkust tänu kohandatavatele juhtnuppudele, ülemisele vedelkristallpaneelile ja reaalajas kuvale, mis võimaldab teil seadeid hõlpsasti üle vaadata ja kaamerat kiiresti vastavalt oma vajadustele reguleerida.