EOS 90D kere

1 369.00 €

CANON EOS 90D on täisfunktsiooniline digipeegelkaamera, mis võimaldab teil minna lähemale, tegutseda kiiremini ja jäädvustada suurepäraseid 32,5-megapiksliseid pilte. Ideaalne tasakaal kiiruse, pildikvaliteedi ja kompaktsuse vahel – täiuslik valik nii looduse kui ka kiiresti liikuva tegevuse pildistamiseks.

• Kiire sarivõte kiirusega 10 kaadrit/s
• 32,5-megapiksliline APS-C formaadis CMOS-sensor detailirohke tulemuse jaoks
• Nutikas optiline pildinäidik on mugav kasutada ka pikemate perioodide vältel
• 45 ristitüüpi AF-punkti ja üldvalija teravustab kiiresti ja täpselt isegi nõrgas valguses
• iTR fookuse jälgimine
• 4K videod ja kahepiksliline CMOS-automaatteravustamine
• Maksimaalne ISO-valgustundlikkus 51 200
• Wi-Fi ja Bluetooth® - piltide jagamiseks ja kaamera kaugjuhtimiseks*


Täiuslik spordialade ja loomariigi pildistamiseks
EOS 90D sees peidab ennast 32,5 MP APS-C sensor, mis annab võrreldes täiskaadrilise kaameraga objektiivile 1,6-kordse telefoto ulatuse. Sobib hetkede jaoks, kui peate oma kaameraga tegevuse keskele jõudma.

Vabadus kärpida ja kadreerida
Kärpige, pöörake ja muutke suurust, kasutades 32,5-megapikslilise kaameraga EOS 90D loodud täiseraldusvõimega pilte, mille pildikvaliteet on piisavalt hea ka suuremate väljatrükkide jaoks. Leidke stseene stseeni seest ja kohandage kompositsiooni, et saavutada täiuslikku tulemust.

Jäädvustage ka kõige kiiremini mööduvaid hetki
Võtke üles inimsilmale nähtamatuid hetki, jäädvustades 32,5-megapiksliseid pilte kuni 10 kaadrit/s. Liikumise külmutamisele aitavad kaasa suur ISO-valgustundlikkus (kuni 25 600) ja kiire säriaeg (1/8000 s).

Saavutage selgem pilt
EOS 90D kaameral on peaaegu 100% katvusega hele optiline pildinäidik, mis võimaldab teil vaadata tegevust ja jälgida kiiresti liikuvaid subjekte, nagu lendavad linnud. Nutikas kohandatav ekraan näitab olulist võtteinfot, et teaksite alati, mis sel hetkel toimub.
EOS 90D muudetava nurgaga puuteekraan võimaldab teil pildistada mugavalt mis tahes nurga alt. Teravustage ja jäädvustage vaid ühe nupuvajutusega ning nautige kaamera intuitiivset tööd.

Kiire nagu välk, terav nagu nõel
Tänu täiustatud automaatteravustamissüsteemile jälgib kaamera ka kõige kiiremaid subjekte, hoides neid teravselgena. 45 ristitüüpi automaatteravustamispunkti töötavad koos 220 000 piksli suuruse RGB+IR särimõõtmissensoriga, tagades suurepärase valgustundlikkuse ja subjekti tuvastamise.

Fotograafi kaamera
EOS 90D on Canoni uusim digipeegelkaamera, pakkudes eelmiste mudelite rafineeritumat ja arenenumat versiooni. Julgustav, ent kohandatav disain tundub õige alates selle kättevõtmisest – juhtnupud on näppude all mugavad ja kaamera on tasakaalus nii pika telefoto- kui ka lainurkobjektiiviga, mida saate valida Canoni laialdasest objektiivide portfooliost.

Ühendage oma digitaalse eluga
Sisseehitatud Bluetooth ja Wi-Fi lisavad teie loomingulisusele uue mõõtme. EOS 90D töötab koos nutiseadmetega, millesse on installitud rakendus Canon Camera Connect*, kergendades piltide jagamist sõnumite ja sotsiaalmeedia vahendusel. Lisaks võimaldab see kaamerat eemalt juhtida, et saaksite kasutada alternatiivseid vaatenurki.

Vabastage oma sisemine filmirežissöör
EOS 90D on suurepärane tööriist filmide tegemiseks, pakkudes 4K salvestamisvõimalust ja kuni 120p kaadrisagedust täis-HD režiimis. Meie suurepärane kahepiksliline CMOS-automaatteravustamissüsteem tagab selge ja kinemaatilise pildi. Mikrofoni ja kõrvaklappide ühendused võimaldavad teil jäädvustada heli samasugune kvaliteediga nagu pildi puhul.

Tooteid samast grupist…

EOS-250D kere

EOS-250D + EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS STM

EOS-250D valge + EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS STM

EOS-250D hõbedane + EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS STM

EOS-250D + EF-S 18-135mm F3.5-5.6 IS STM

EOS 90D kere

EOS-90D + EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS STM

EOS-90D + EF-S 18-135mm F3.5-5.6 IS USM

EOS 5D Mark IV kere

EOS 1DX Mark III kere