EOS C300 Mark III kere

10 669.00 €

Uue põlvkonna EOS C300 Mark III ühendab endas Canoni äsja välja arendatud 4K Super 35 mm DGO-sensorit, 4K 120P aegluubi funktsiooni, laia dünaamilist ulatust ja kahepikslilist CMOS-automaatteravustamist. Kõik see on paigutatud samasse korpusesse, mis oli mudelil EOS C500 Mark II.

• Super 35, 4K CMOS-sensor
• Sisemine 4K Cinema RAW Lighti vormingus salvestamine. Võimekas RAW-fail CFexpressile
• Kahekordse võimendusega väljund DGO - Dual Gain Output
• Vahetatavad objektiivid (EF/PL bajonett - lisaseadmena PL ja kasutaja poolt vahetatav)
• 4K, 4 : 2 : 2, 10-bitine. Kuni 810 Mb/s sisemine salvestus, mis toetab ALL-I ja Long GOP vormingut
• Suure dünaamilise ulatuse tugi. SMPTE ST 2084 ja ITU-R BT.2100 (HLG)
• 12G-SDI terminal. 4K väljund läbi ühe kaabli
• Kompaktne, modulaarne, kerge
• Dual Pixel CMOS AF automaat teravustamise tehnoloogia, täpne ja töökindel ning puuteekraanilt juhitav

Uus 4K Super 35 mm CMOS-sensor tagab hingetukstegeva pildikvaliteedi
Uue 4K 35 mm sensori ja DIGIC DV7 pildiprotsessoriga varustatud EOS C300 Mark III pakub eriti suure eraldusvõimega ja 16+ astmelise laiuskraadiga pilti.
Lisaks on sel ka muljetavaldav nõrgas valguses pildistamise võimekus, mis ulatub kuni ISO-väärtuseni 102 400. Mis veelgi enam, sellega kaasneb ka väiksem müratase.

Super 35 mm DGO-sensor (Dual Gain Output) (kahekordse võimendusega väljund) tagab reaalajas HDR-pildi
DGO-sensor on äsja välja arendatud pildindussüsteem, mis pakub nõrga valguse korral eriti selget pildikvaliteeti ja suurepärast HDR-pildi võimekust.
DGO-sensoril loeb iga piksel pilti kahe erineva võimenduse astmega, millest üks on kõrge ja teine madal. Seejärel kombineeritakse andmed ühe pildi jaoks. Suurema võimendusega andmeid optimeeritakse tumedamate alade detailide jäädvustamiseks ja madalama võimendusega andmeid optimeeritakse heledamate alade detailide jäädvustamiseks. Pärast andmete pikslitäpsusega kombineerimist on kvaliteetne ja detailne tulemus tagatud nii heledate kui ka tumedamate alade juures. See võimaldab kaameral saavutada kuni 16-astmelist suurt dünaamilist ulatust.
Uus DGO-sensor ühildub ka kahepikslilise automaatteravustamisega, mis jätab kasutajale suurema vabaduse saavutada soovitud pilti.

Suur kaadrisagedus, mis ulatub 4K-s kuni 120 kaadrini/s
EOS C300 Mark III toetab pidevat 4K salvestust kuni 120 kaadrit/s, seda nii Cinema RAW Light kui ka XF-AVC vormingus. 2K (kärp.) režiimis saab määrata kaadrisageduseks 12–180 kaadrit/s, mis pakub suuremat loomingulist vabadust. Lisaks võimaldab spetsiaalne kiire ja aeglase liikumise nupp määrata sobiva seadistuse.
Kompaktne, kerge ja töökindel
Ligikaudu Kerge 1750 g korpus võimaldab seda mugavalt rakestada gimbalite ja käsirakistega, tänu millele saab seda ideaalselt kasutada erinevates võtteoludes.

Mitmesugused kinnitus- ja objektiivivalikud
EOS C300 Mark III võimaldab kinnitada valikulisi vahetatavaid objektiive eri projektide vajaduste täitmiseks.
EF-objektiivikinnitus ühildub täiuslikult suure valiku Canoni EF-objektiividega, sh EF Cine Primes, ja valikuline PL-kinnitus toetab süsteemi Cooke. Samuti on saadaval B4-kinnitusadapterid (EF- või PL-kinnituste jaoks) B4-objektiividega kasutamiseks.

Toetab pildi elektroonilist stabiliseerimist
EOS C300 Mark III korpusesse on sisse ehitatud elektrooniline pildistabilisaator, mis toetab 5-teljelist värinakorrektsiooni. Pildi elektrooniline stabiliseerimine on võimalik ka objektiividega, millel elektrooniline objektiiviside puudub, sisestades fookuskauguse käsitsi.

Sisemise elektroonilise pildistabilisaatori tugi
EOS C300 Mark III on varustatud sisseehitatud elektroonilise pildistabilisaatoriga, mis toetab 5-teljelist värinakorrektsiooni. Pildi elektrooniline stabiliseerimine on võimalik ka objektiividega, millel elektrooniline objektiiviside puudub, sisestades fookuskauguse käsitsi.

Anamorfobjektiivi tugi
EOS C300 Mark III toetab anamorfobjektiive, venitades pilti vaatamiseks elektrooniliselt pildiotsijas ja ühendatud monitorides.

Kasutajad saavad rakendada kaamera 4K eraldusvõimet, kasutades 1,3× kokkusuruvaid anamorfobjektiive. Lisaks saab kasutada 2× kokkusuruvaid anamorfobjektiive.

ACES-i tugi
EOS C300 Mark III toetab Academy Color Encoding Systemi versiooni ACES 1.0. Canoni edastatud IDT-faile ja mudeliga EOS C300 Mark III jäädvustatud pilte saab importida otse ACES-iga ühilduvatesse süsteemidesse.
Samuti saab jälgida kaamera videoväljundit, valides ACES-i puhvri.

Hästi konfigureeritav ja modulaarne kujundus
Valikulised laiendusmoodulid pakuvad modulaarset disaini ja konfiguratsioonivalikuid mitmesuguste filmitootmisvajaduste rahuldamiseks.
Laiendusmoodul 1 pakub mitme kaamera tuge Genlock-liidesega, laiendusmoodul 2 aga lisab veel liideseid, nagu kaks XLR-lisasisendit, mis sobivad suurepäraselt televisioonirakendusteks, ja V-lukustusega akukinnitus pikemaks salvestusajaks. Valikuline EVF-moodul on sobilik, kui hoiate kaamerat käes, kuid seda on vajaduse korral lihtne eemaldada ka gimbaliga kasutamiseks.

Elektrooniline pildistabilisaator elektrilise kontaktita objektiividega
Elektroonilise pildistabilisaatoriga saab jäädvustada ka objektiivi puhul, mis ei toeta andmeedastust, sisestades lihtsalt käsitsi fookuskauguse. See ühildub ka anamorfobjektiividega.

Kasutaja otsingutabelite tugi
Kasutajad saavad kohandada oma otsingutabeleid (LUT) ja laadida need kaamerasse täpseks otsinguks, samuti on neil võimalik rakendada erinevaid otsingutabeleid iga väljundpesa puhul.
Uus spetsiaalne LUT-nupp muudab kasutamise veelgi paindlikumaks.

Karbi sisu
EOS C300 Mark III korpus
LCD-monitor LM-V2
LCD-ühendusmoodul LA-V2
Seadmekaabel UN-5
Kaamera hoidik GR-V1
Käepide
Mikrofonihoidja
Akukomplekt BP-A60
Akulaadija CG-A20
Kompaktne toiteadapter CA-CP200B
Vahelduvvoolu toitekaabel
ÕlarihmSS-1200
Laiendussüsteemi kinnitusklamber
Pöidlatugi
Korpuse kate
Kuuskantvõtmed ja poldid

Sobib toodetele

Easyrig Minimax kott

Tooteid samast grupist…

Legria GX10 videokaamera

XA11 videokaamera

XA15 videokaamera

XA40 videokaamera

XA50 videokaamera

XA55 videokaamera

XF405 videokaamera

XF-705 videokaamera

XF-605 videokaamera

EOS-C70 kere

EOS C100 Mark II + EF-S 18-135mm STM

EOS-C200 kere

EOS C300 Mark II kere

EOS C300 Mark II PL kere

EOS C500 Mark II kere

EOS C700 EF kere

ME200S-SH kere

ME20F-SH kere

EOS C300 Mark III kere

EOS R5C kere

Legria HF G70 videokaamera

XA60 videokaamera

XA65 videokaamera