NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS C300PL

Professionaalne kinokaamera EOS C300 PL ühendab endas nii kauaaegset video-, fototehnika ja objektiivide arendust. Vahetatavad PL bajonetiga kinoobjektiivid annavad enneolematu vabaduse rääkida iga lugu.

• 8,3MP Super 35mm CMOS sensor; Full HD
• Filmitööstuse standardobjektiiviliides PL-bajonett
• Kompaktne, modulaarne, kerge
• MPEG-2 MXF-vormingus CF-kaartidele salvestamine, kiirusega kuni 50 Mb/s (4:2:2)
• Kõrge tundlikkus, madal müra
• Canon Log Gamma
• Kinofilmi kaadrisagedus 24.00p
• Wi-Fi kaugjuhtimine
• Lihtne integreerimine olemasolevasse töövoogu

8,3MP Super 35mm CMOS sensor; Full HD
8,3MP Super 35mm CMOS sensor on Canoni poolt projekteeritud ja valmistatud spetsiaalselt videokaamerale, tagades 3-kanalilise RGB töötlemise ja Full HD salvestuse. Canoni sensori tehnoloogia tagab kõrge lahutuse ja tundlikkuse, sealjuures madala müra, vähendatud horisontaalsete objektide kaldumineneku defekti kiiresti liikuvates kaadrites, madala energiatarbe ja tüüpilise suurest sensorist tuleva võimaluse sõita operaatoril teravusega ühelt objektilt teisele.

Filmitööstuse standardobjektiiviliides PL bajonett
PL bajonett võimaldab kasutada paljudel filmitootjatel juba olemasolevaid objektiive ja lisada siia Canoni enda kinoobjektiivide seeria. Laiendades võtete mitmekülgsust on kaamerasse ehitatud 3 tasemeline ND filter.

Kompaktne, modulaarne, kerge
EOS C300 PL on ülikompaktne, põhi salvestuskomplekt kaalub ilma objektiivita kõigest 1669g. Äravõetav käepide ja pööratav juhtpaneel tagavad maksimaalse vabaduse vastavalt võttesituatsioonile, samas pritsmekindlus ja magneesiumsulamist kere tagavad jäikuse ja sitkuse.

MPEG-2 MXF-vormingus CF-kaartidele salvestamine, kiirusega kuni 50 Mb/s (4:2:2)
Teleringhäälingu salvestusvalmidus MPEG-2 MXF failivormingus kuni 50Mbps (4:2:2) andmevooga, 2 CF mälukaardi pesa võimaldavad üheaegset ja jätkuvat salvestamist. Videotööstuse standadväljundid nagu HD-SDI koos Timecode, Genlock ja Synch signaalidega võimaldavad mitme kaameraga salvestust.

Kõrge tundlikkus, madal müra
EOS C300 PL-il on täiustatud tundlikkus: madala müratasemega võtteid saab teha kuni ISO 20000-eni, mis võimaldab kaamerat kasutada peaaegu igasugustes võttetingimustes.

Canon Log Gamma
Ulatuslik pildi personaliseerimine koos Canon Log Gamma-ga tagab neutraalse pildikvalteedi koos laia dünaamilise ulatusega (800%), võimaldades maksimaalse vabaduse järeltöötluseks. Võimalik on muuta rohkem kui 90-et pildiparameetrit ja salvestada neid kasutajaprofiilidena nii kaamerasse kui SD mälukaardile.

Kinofilmi kaadrisagedus 24.00p
PAL, NTSC ja 24.00p on standardid millele lisaks saab kaadrisagedust muuta 23.98p kuni 59.94i -ni. Kiiret ja aeglast liikumist saab üles võtta valides kaadrisagedust sammuga 1kaader/sek.

Wi-Fi kaugjuhtimine
Juhtmevabalt on võimalus valida ISO tundlikkust, fookust, ava, ND filtrit, kasutades selleks sülearvutit, tahvelarvutit või nutitelefoni läbi lihtsa veebibrauseri kasutajaliidese. (vajalik lisavarustusena saadavalolev WiFi liides).

Lihtne integreerimine olemasolevasse töövoogu
EOS C300 PL salvestatav MXF-failivorming ühildub ideaalselt kõikide levinud töötlusprogrammidega.


Lisa videomaterjali EOS C300 kohta leiab Overalli YouTube kanalilt, Cinema EOS veebilehelt ning ka Vimeost.