EOS C500 Mark II kere

12 999.00 €

Canoni väljatöötatud 5,9K täiskaadrimõõdus CMOS-sensor pakub haaravat kinoilmet, loomulikke ja sujuvaid nahatoone ning tõetruud värviesitust tänu Canoni värvitehnoloogiale.
EOS C500 Mark II kasutab 4K-/UHD-salvestamise puhul 5,9K kvaliteetset mosaiigieemalduse algoritmi. See vähendab muareed ja müra, andes tulemuseks erakordse kvaliteediga pildi.
Kaameral EOS C500 Mark II on äsja väljatöötatud pildiprotsessor DIGIC DV 7, mis võimaldab Cinema RAW Lighti vormingus sisemist salvestamist 5,9K juures ja toetab ka Canoni XF-AVC-vormingus 4K 4 : 2 : 2 10-bitist salvestamist. Sama failivormingu samaaegne salvestamine on võimalik tänu kahele CFexpressi kaardipesale koos täiendava SD-kaardi pesaga puhverfailide jaoks.

• Täiskaadrimõõdus 5,9K CMOS-sensor
• Täiskaader/Super 35mm (crop)/Super 16mm(crop)
• Sisemine 5,9K Cinema RAW Lighti vormingus salvestamine
• Vahetatavad objektiivid (EF/PL bajonett - lisaseadmena PL ja kasutaja poolt vahetatav)
• Kompaktne, modulaarne, kerge
• Kaks CFexpressi pesa salvestamine, 4K, 4:2:2, 10-bitine Kuni 810 Mbit/s seesmine salvestus
• Dual Pixel CMOS AF automaat teravustamise tehnoloogia, täpne ja töökindel ning puuteekraanilt juhitav

Vaimustav täiskaadriline pildikvaliteet
Canoni väljatöötatud 5,9K täiskaadrimõõdus CMOS-sensor pakub haaravat kinoilmet, loomulikke ja sujuvaid nahatoone ning tõetruud värviesitust tänu Canoni värvitehnoloogiale.
Sensor pakub ka enam kui 15-astmelist laugust koos laiema värviruumiga, mis sobib suurepäraselt suure dünaamilise vahemikuga filmide loomiseks.

Kõrge kvaliteet ja tõhusad salvestusvormingud
Kaameral EOS C500 Mark II on äsja väljatöötatud pildiprotsessor DIGIC DV 7, mis võimaldab Cinema RAW Lighti vormingus sisemist salvestamist 5,9K juures ja toetab ka Canoni XF-AVC-vormingus 4K 4 : 2 : 2 10-bitist salvestamist. Sama failivormingu samaaegne salvestamine on võimalik tänu kahele CFexpressi kaardipesale koos täiendava SD-kaardi pesaga puhverfailide jaoks.

5,9K ülediskreetimise töötlus 4K puhul
EOS C500 Mark II kasutab 4K-/UHD-salvestamise puhul 5,9K ülediskreetimisel kvaliteetset mosaiigieemalduse algoritmi. See vähendab muareed ja müra, andes tulemuseks erakordse kvaliteediga pildi.
Kompaktne, modulaarne, kerge
EOS C700 on ülikompaktne, põhisalvestuskomplekt kaalub ilma objektiivita kõigest 1820g. Äravõetav käepide ja pööratav LCD-paneel tagavad maksimaalse vabaduse vastavalt võttesituatsioonile, samas pritsmekindlus ja magneesiumsulamist kere tagavad jäikuse ja sitkuse.

Kompaktne, kerge ja töökindel
Ligikaudu Kerge 1750 g korpus võimaldab seda mugavalt rakestada gimbalite ja käsirakistega, tänu millele saab seda ideaalselt kasutada erinevates võtteoludes.

Mitmesugused kinnitus- ja objektiivivalikud
EOS C500 Mark II võimaldab kinnitada valikulisi vahetatavaid objektiive eri projektide vajaduste täitmiseks.
EF-objektiivikinnitus ühildub täiuslikult suure valiku Canoni EF-objektiividega, sh EF Cine Primes, ja valikuline PL-kinnitus toetab süsteemi Cooke. Samuti on saadaval B4-kinnitusadapterid (EF- või PL-kinnituste jaoks) B4-objektiividega kasutamiseks.

Esimene Cinema EOS, mis toetab pildi elektroonilist stabiliseerimist
EOS C500 Mark II on esimene Cinema EOS-kaamera, mille korpusse on sisse ehitatud elektrooniline pildistabilisaator, mis toetab 5-teljelist värinakorrektsiooni. Pildi elektrooniline stabiliseerimine on võimalik ka objektiividega, millel elektrooniline objektiiviside puudub, sisestades fookuskauguse käsitsi.

Suured kaadrisagedused
EOS C500 Mark II toetab suure kaadrisagedusega salvestamist kuni max 50/60 k/s 5,9K juures. 2K-režiimis (kärperežiim) saab valida ka sätteid alates 1 k/s kuni 120 k/s, mis avardab loomevõimalusi. Uus nupp Aeglane/kiire võimaldab kiiret juurdepääsu funktsiooni Slow & Fast (Aeglane ja kiire) sätetele.

Anamorfobjektiivi tugi
EOS C500 Mark II toetab anamorfobjektiive, venitades pilti vaatamiseks elektrooniliselt pildiotsijas ja ühendatud monitorides.
Kasutajad saavad kaamera täielikku 5,9K eraldusvõimet ära kasutada, kasutades 1,3× kokkusuruvaid anamorfobjektiive. Kasutada võib ka populaarseid 2× kokkusuruvaid anamorfobjektiive (mis katavad sensoril algse 1,2 : 1 kuvasuhte), kasutades sensori 4 : 3 kärbitud ala.

ACES-i tugi
EOS C500 Mark II toetab Academy Color Encoding Systemi versiooni ACES 1.0. Canoni edastatud IDT-failid, EOS C500 Mark II-ga jäädvustatud pildid saab importida otse ACES-iga ühilduvatesse süsteemidesse.
Samuti saab jälgida kaamera videoväljundit, valides ACES-i puhvri.

Hästi konfigureeritav ja modulaarne kujundus
Valikulised laiendusmoodulid pakuvad modulaarset disaini ja konfiguratsioonivalikuid mitmesuguste filmitootmisvajaduste rahuldamiseks.
Laiendusmoodul 1 pakub mitme kaamera tuge Genlock-liidesega, laiendusmoodul 2 aga lisab veel liideseid, nagu kaks XLR-lisasisendit, mis sobivad suurepäraselt televisioonirakendusteks, ja V-lukustusega akukinnitus pikemaks salvestusajaks. Valikuline EVF-moodul on sobilik, kui hoiate kaamerat käes, kuid seda on vajaduse korral lihtne eemaldada ka gimbaliga kasutamiseks.

Elektrooniline pildistabilisaator elektrilise kontaktita objektiividega
Elektroonilise pildistabilisaatoriga saab jäädvustada ka objektiivi puhul, mis ei toeta andmeedastust, sisestades lihtsalt käsitsi fookuskauguse. See ühildub ka anamorfobjektiividega.

Kasutaja otsingutabelite tugi
Kasutajad saavad kohandada oma otsingutabeleid (LUT) ja laadida need kaamerasse täpseks otsinguks, samuti on neil võimalik rakendada erinevaid otsingutabeleid iga väljundpesa puhul.
Uus spetsiaalne LUT-nupp muudab kasutamise veelgi paindlikumaks.

Karbi sisu
EOS C500 Mark II korpus
LCD-monitor LM-V2
LCD-ühendusmoodul LA-V2
Seadmekaabel UN-5
Kaamera hoidik GR-V1
Käepide
Mikrofonihoidja
Akukomplekt BP-A60
Akulaadija CG-A20
Kompaktne toiteadapter CA-CP200B
Vahelduvvoolu toitekaabel
ÕlarihmSS-1200
Laiendussüsteemi kinnitusklamber
Pöidlatugi
Korpuse kate
Kuuskantvõtmed ja poldid
Sandisk 512GB CFexpress Type B mälukaart
Sandisk CFexpress kaardilugeja

Sobib toodetele

Easyrig Minimax kott

Tooteid samast grupist…

Legria GX10 videokaamera

XA11 videokaamera

XA15 videokaamera

XA40 videokaamera

XA50 videokaamera

XA55 videokaamera

XF405 videokaamera

XF-705 videokaamera

XF-605 videokaamera

EOS-C70 kere

EOS C100 Mark II + EF-S 18-135mm STM

EOS-C200 kere

EOS C300 Mark II kere

EOS C300 Mark II PL kere

EOS C500 Mark II kere

EOS C700 EF kere

ME200S-SH kere

ME20F-SH kere

EOS C300 Mark III kere

EOS R5C kere

Legria HF G70 videokaamera

XA60 videokaamera

XA65 videokaamera