EOS-C70 kere

5 799.00 €

Canon EOS C70 näol on tegemist uue põlvkonna RF-kinnitusega EOS-süsteemi kaameraga, mis on varustatud Canoni 4K Super 35 mm DGO-sensoriga. 4K 120P aegluup, suur dünaamiline vahemik ja kahepiksliline CMOS-automaatteravustamine ning kompaktne korpus viivad RF-süsteemi uuele tasemele.

• 4K / 120 kaadrit/s - super 35 mm CMOS-sensor, mis tekitab vähem müra
• Notification Imagee - kahekordse võimendusega väljund 16+ astmega dünaamiline vahemik
• Notification Imagee RF-kinnitus - täiustatud pildindussüsteemi platvorm
• Notification Imagee 4K (4 : 2 : 2, 10-bitine) - kuni 410 Mb/s sisemine salvestus, mis toetab ALL-I ja Long GOP vormingut
• Notification Imagee MP4, (4 : 2 : 2, 10-bitine) - kuni 225 Mb/s sisemine salvestus, mis toetab Long GOP ja HVEC vormingut
• Notification Imagee kaks SD-kaardipesa - eelsalvestus, samaaegne salvestus, releesalvestus, segasalvestus



RF-kinnitus - pildindusmaailma tulevik
Suure diameetri, lühikese tagant teravustamise ja 12-kontaktilise andmeedastussüsteemiga RF-kinnitus ühendab endas optilist ja elektroonilist innovatsiooni. Lisaks suudab see pakkuda Canoni RF-objektiivide automaatteravustamiskiirust.

Mitmekülgne, paindlik, usaldusväärne
EOS C70 kasutab teiste RF-kinnitusega Canoni kaamera disaininippe, pakkudes täiendavat kontrolli, kaitset ilmastikumõjude eest ja kompaktset suurust.

4K Super 35 mm DGO-sensor, mis pakub tõeliselt muljetavaldavat pildikvaliteeti
Uue 4K Super 35 mm sensori ja DIGIC DV7 pildiprotsessoriga varustatud EOS C70 pakub eriti suure eraldusvõimega ja 16+ astmelise dünaamilise vahemikuga pilti.

Mitmesugused salvestusvormingud
Kaks UHS-II SD-kaarti võimaldavad samaaegset või releesalvestust ja seda eri vormingutes. XF-AVC toetab ALL-I ja Long-GOP-d, samal ajal kui MP4-salvestus pakub veelgi suuremat paindlikkust.

Mitmekülgne objektiivide kasutamine
RF-objektiivid pakuvad erakordset kvaliteeti ja kiirust ning EOS C70 ja EOS R-seeria kaamera jaoks optimeeritud jõudlust. Ülikiire teravustamine ja väljapaistev optiline kvaliteet koos selliste ainulaadsete funktsioonidega nagu objektiivi juhtrõngas võimaldavad kasutajal sätteid veelgi paremini kontrollida. EOS R süsteemi adapterid pakuvad täiendavat loomingulist kontrolli ja võimaldavad filmiloojatel kasutada nende olemasolevaid EF- ja EF-S-objektiive. KINNITUSADAPTER EF-EOS R 0.71x on EF-RF adapter, mis võimaldab Canoni erinevate täiskaadriliste EF-objektiivide kasutamist, säilitades samal ajal Super 35 mm vormingus täiskaadrilise vaatevälja.

Teedrajav automaatteravustamise tehnoloogia
EOS C70 on varustatud uue kahepikslilise CMOS-automaatteravustamise tehnoloogiaga. Filmiloojad saavad nüüd rakendada täpsemat ja usaldusväärsemat automaatteravustamist, subjekti jälgimist ja nägude tuvastamist.

Professionaalsed ja praktilised tugifunktsioonid
Hoidke oma töövoogu EOS C70 abil sujuvana. Seda aitavad toetada puutejuhtimine, automaatne ISO, vertikaalne jäädvustamine ja elektrooniline pildistabilisaator.

Professionaalne I/O liides
Juhtige oma tööd kohandatavate nuppude, professionaalsete terminalide ja tipptasemel helinuppudega.

Kinnitusadapter EF-EOS R 0.71x
EF-RF adapter, mille abil saavad kasutajad kasutada EOS C70 kaameral erinevaid Canoni EF-objektiive, säilitades samal ajal täiskaadrilist vaatevälja. See adapter on ideaalne (dokumentaal)filmide loojatele ja võimaldab EOS C70 kasutajal ka EF-objektiivi rakendada.

Karbi sisu:
EOS C70 korpus
Käepide
Mikrofonihoidja
Mikrofonihoidja adapter
Akukomplekt BP-A30
Akulaadija CG-A20
Kompaktne toiteadapter CA-CP200L
Õlapael
Korpuse kate
Mõõdulindi konks

Tooteid samast grupist…

Legria GX10 videokaamera

XA11 videokaamera

XA15 videokaamera

XA40 videokaamera

XA50 videokaamera

XA55 videokaamera

XF405 videokaamera

XF-705 videokaamera

XF-605 videokaamera

EOS-C70 kere

EOS C100 Mark II + EF-S 18-135mm STM

EOS-C200 kere

EOS C300 Mark II kere

EOS C300 Mark II PL kere

EOS C500 Mark II kere

EOS C700 EF kere

ME200S-SH kere

ME20F-SH kere

EOS C300 Mark III kere

EOS R5C kere

Legria HF G70 videokaamera

XA60 videokaamera

XA65 videokaamera