NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS M punane + EF-M 18-55mm + Speedlite 90EX

EOS-M on Canoni esimene CSC kaamera (ilma peeglita kompaktsüsteem-kaamera) ning mõeldud kasutajatele, kes sooviksid digitaalse peegelkaamera kvaliteeti saada kompaktkaamera mõõtmetes aparaadiga.

• Digipeegelkaamera kvaliteet kompaktses korpuses
• Automaatne intelligentne stseenirežiim
• Mitmekülgne tänu vahetatavatele objektiividele
• Võimalus luua mõjuvaid teravuseta taustu
• Lihtsasti kasutatav puutetundlik ekraan
• Atmosfääri esiletõstvad fotod nõrgas valguses
• Täis-HD video režiimiga Videokollaaž

Kompaktne ehitus. Suurepärane pildikvaliteet
Jäädvustage selgeid ja värvilisi pilte, mida saab printida hämmastavalt detailselt kuni A2-formaadis. APS-C formaadis 18-megapiksline sensor on samade mõõtmetega nagu sensorid, mida kasutatakse EOS digipeegelkaamerates, pakkudes ka sama suurepärast pildikvaliteeti.

Alati õiged sätted
EOS M-ga pildistades analüüsib kaamera intelligentse automaatse stseenirežiimi tehnoloogia subjekti, hinnates värve, heledust, liikumist ja tuvastades isegi inimeste kohalolu. Seda teavet kasutatakse, et valida kõige sobivamad kaamerasätted, tagades teile nii parimad võimalikud tulemused.

Vabadus end väljendada
Kompaktse korpusega EOS saavutab digipeegelkaameraga samaväärse kvaliteedi ja teda saab igale poole kaasa võtta. Võimalus vahetada EF-M-objektiive ja muuta oma vaatenurka ning nautida EF- ja EF-S-objektiivide tuge valikulise kinnitusadapteriga EF-EOS M.

Lihtsalt saavutatud loomingulisus
Looge pehmete ja ähmastatud taustadega kauneid professionaalse ilme ja efektiga pilte. Lisage täiustatud loomingulisi efekte kiiresti ja lihtsalt tänu lihtsasti kasutatavatele nuppudele.

Lihtne kasutada. Suurepärased tulemused
Lihtsate juhtnuppude kasutamine on kiire ja hõlbus, mistõttu olete alati valmis end väljendama. Puutetundlik 7,7 cm (3”) Clear View II vedelkristallekraan pakub intuitiivset juhtimist menüüfunktsioonide üle ning võimalust teravustada ja pildistada vaid ühe puudutusega.

Atmosfääri esiletõstvad fotod nõrgas valguses
EOS M saavutab suurepärased tulemused ka nõrgas valguses. Hübriidne automaatteravustamine tagab superteravad fotod ja hindav särimõõtmine valib kõige sobivama säriaja ja ava. Tänu maksimaalsele ISO-tundlikkusele 12 800 (laiendatav kuni ISO 25 600) on võimalik pildistada kaamerat käes hoides nõrgas valguses, kasutamata välku või statiivi.

Liikuvad pildid
Jäädvustage täis-HD videoid sama kaameraga, mida kasutate fotode tegemiseks. Nautige suurepärast pildikvaliteeti isegi nõrgas valguses ja avastage uusi loomingulisi lähenemisi, näiteks väikest teravussügavust. Täiendage oma videomaterjali videokollaažiga. Jäädvustage lühikestest, 2, 4 või 8 sekundi pikkustest klippidest koosnev seeria, redigeerige neid ning esitage neid koos ühes videofailis.