NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS M10 kere must

EOS M10 on kompaktsüsteemiga kaamera, mis ühendab endas digipeegelkaamera jõudlust ja mugavat kaasaskantavust koos vahetatavate objektiividega. Jäädvustage suurepäraseid fotosid ning detaile, värve ja atmosfääri täis videoid APS-C suuruses 18-megapikslise CMOS-sensori ja DIGIC 6 protsessoriga. Nautige suurepäraseid võtteid nõrgas valguses tänu ISO-valgustundlikkusele kuni 12 800 (laiendatav kuni väärtuseni 25 600).

• 18,0 megapiksline APS-C suuruses CMOS-sensor
• Lihtne reaalajas pildi reguleerimine
• Kiire ja sujuv teravustamine fotodel ja videotes
• Suur 3.0" muudetava nurgaga puuteekraan selge pildi jaoks
• WiFi ja NFC lihtsaks piltide jagamiseks
• Juhtige kaamerat nutitelefonist
• Lihtne pildistamine koos videokokkuvõttega


Kaasaskantav digipeegelkaamera jõudlus
Digipeegelkaamera jõudlus kompaktses, kerges ja stiilses korpuses, mida on hea kaasas kanda. Jäädvustage suurepäraseid fotosid ning detaile, värve ja atmosfääri täis videoid APS-C suuruses 18-megapikslise CMOS-sensori ja DIGIC 6 protsessoriga. Nautige suurepäraseid võtteid nõrgas valguses tänu ISO-valgustundlikkusele kuni 12 800 (laiendatav kuni väärtuseni 25 600). Muutke oma objektiivi, et muuta oma vaadet. Valige kompaktse, kuid mitmekülgse EF-M objektiivide valiku seast või kasutage valikulist kinnitusadapterit EF-EOS M ja valige mõni objektiiv ülisuurest EF- ja EF-S objektiivide valikust.

Ilusalt lihtne ja loominguline juhtimine
Mugav kasutamine tänu lihtsalt täiustatud ergonoomikale ja 3,0” intuitiivsele puuteekraanile (1040k sRGB punkti), mida saab 180˚ kallutada – täiuslik selfie'de jaoks. Muutke fotograafia lihtsaks tänu funktsioonile Creative Assist (loominguline abi), mis selgitab lihtsasti, kuidas seadetega puuteekraani kaudu katsetada ja laseb teil tulemusi reaalajas üle vaadata. Teravustage ja pildistage vaid ühe puudutusega puuteekraanil. Navigeerige hõlpsasti menüüdes ja vaadake pilte ilusa intuitiivse liidesega. Jäädvustage spontaanseid hetki tänu kiirele ja tundlikule automaatteravustamisele.

Ühendage, jäädvustage ja jagage juhtmevabalt
Jagage fotosid ja videoid hõlpsasti, kasutades Wi-Fi ühendust ja dünaamilist lähiväljasidet, et kaamera kiiresti ühe puudutusega nutitelefoni, tahvelarvuti või Canoni Connect Stationiga ühendada. Pääsege ligi puutega automaatteravustamise (touch AF) funktsioonile ja juhtige säri loominguliselt, et jäädvustada täiuslik võte. Varundage pilte juhtmevabalt pilveteenustesse nagu irista ja Google Drive, kasutades piltide sünkroonimise funktsiooni, ning sünkroonige samal ajal oma arvuti ja nutitelefon.

Oma loomingulise ja kogemuste kasvatamine
Omandage kiiresti pildistamisoskused ja juhtige enesekindluse kasvades eksperditasemel. Jäädvustage 14-bitises RAW-vormingus täiustatud võttejärgseks redigeerimiseks. Kasutage kallutatavat puuteekraani ja režiimi Self Portrait (Eneseportree), millega saate heledust reguleerida ja nahka siledamaks muuta, et teha suurepäraseid selfie'sid. Avastage loomingulised filtrid – näiteks kalasilmaefekt ja miniatuursete mudelite efekt. Jäädvustage rohkem toone kontrastsetes stseenides, kasutades laia dünaamilise ulatuse režiimi (High Dynamic Range, HDR) või kasutage öist käestpildistamisrežiimi Handheld Night Scene nõrgas valguses pildistamiseks – te ei pea kaamerat statiivile kinnitama ega stabiilsele pinnale asetama.

Tehke videoid sama hõlpsasti nagu fotosid
Looge suurepäraseid sujuva automaatteravustamisega täis-HD (1080p) MP4-formaadis videoid kiirusel 30 kaadrit sekundis tänu hübriidsele CMOS AF II sensorile. Puutega automaatteravustamine (Touch AF) videotes võimaldab luua sujuvaid ja filmikunstilisi reguleeritud fookuskaugusega efekte. Samuti saate teravustada käsitsi, kasutades MF teravustamisabi, mis tõstab fookuses olevad alad esile, et saavutaksite nõelteravad tulemused. Looge ilusa taustahäguga stseene, kasutades laia ava seadeid, või muutke filmimise ajal katiku kiirust, et videovoogu juhtida.