NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS M3 + EF-M15-45mm IS STM hobedane

EOS M3 kaamerate APS-C-mõõdus 24,2 megapiksline CMOS-sensor tagab detailsed, värvikirevad ning tõelise atmosfääriga fotod ja videod. Tootke näituse kvaliteediga väljatrükke ja säilitage pildikvaliteet ka nõrgas valguses – kaameraga, mis on nii mugavalt kaasaskantav, et te ei taha seda kunagi maha jätta.

• Jõudlus ja loomingulisus, mille saate igale poole kaasa võtta
• Olge spontaanne. Nautige kiiret ja tundlikku teravustamist
• Võtke ohjad enda kätt ja vaadake, kuidas teie loomingulisus kasvab
• Tehke videoid samamoodi nagu fotosid
• Juhtmevaba kaamera juhtimine ja piltide jagamine
• Täis-HD video režiimiga videokollaaž


Tundlik teravustamine
Reageerige enda teele sattuvatele sündmustele instinktiivselt. EOS M3 kasutab hübriidset CMOS AF III sensorit, et teravustada kuni 6,1x kiiremini kui algne EOS M. Kaamera 49 automaatteravustamispunkti on kaadri ulatuses laiali jaotatud.*

*Katab 80 protsenti kaadrist vertikaalselt ja 70 protsenti horisontaalselt.

Alati ühendatud
Jagage oma fotosid ja videoklippe EOS M3 kaamera sisseehitatud Wi-Fi ühendust ja dünaamilist lähiväljasidet kasutades, et kaamera nutitelefoni või tahvelarvutiga ühendada. Ühendage koduse juhtmevaba võrguga, et uued pildid automaatselt varundada või neid DLNA-seadmes näidata.

Nutitelefoni või tahvelarvutit saab ühtlasi kasutada kaamera multifunktsionaalse kaugjuhtimispuldina, et pilte jäädvustada, seadeid muuta ja vaadata pilti nii, nagu seda kaameras kuvatakse.

Võimalus olla loominguline
Vabastage oma sisemine kunstnik, kasutades režiimi Creative Assist (Loominguline abi), et arendada välja enda fotograafia stiil. EOS M3 kaamera seadeid saab juhtida lihtsasti kasutatava puuteekraaniga liidese abil ning iga foto tegemisel saate seda reaalajas vaadata. Salvestage oma seadete lemmikkombinatsioonid ja saate need hiljem hõlpsasti üles leida – saate isegi teiste fotograafidega omavahel seadeid jagada, vahetades režiimis Creative Assist (Loominguline abi) tehtud pilte.

Õppige, kuidas režiimis Creative Assist (Loominguline abi) tehtud reguleerimisi tavapäraste kaamera seadetena tõlgendada – näiteks särikompensatsioon, ava ja valge tasakaal.

Oma süsteemi laiendamine
EOS M3 on osa EOS süsteemist – see on rohkem kui 70 objektiivist ja lisatarvikutest koosnev kollektsioon, mida usaldavad professionaalsed fotograafid ja amatöörfotograafid üle maailma. Muutke oma objektiivi ja vaadake maailma teistmoodi. Ja kasutage objektiive, mis on disainitud EOS digipeegelkaamerate jaoks kinnitusadapteri EF-EOS M abil.

Kasutajasõbralik liides
Kui olete varem EOS digipeegelkaamerat kasutanud, tunnete end tänu EOS M3 kaamera intuitiivsetele juhtnuppudele nagu kodus. Ja kui ei ole, naudite selle auhinnatud ergonoomilist liidest, mille abil pääsete seadetele ligi, liigutamata oma käsi pildistamisasendist.

Jäädvustage kogu lugu režiimiga EOS Movies (EOS videod)
Olge videote tegemisel sama loominguline kui pildistades. Mudeliga EOS M3 saate kõike käsitsi juhtida – alates katiku kiirusest ja avast kuni ISO ja kaadrisageduseni. Kaamera puuteekraani nupud võimaldavad teil luua filmikunstilisi reguleeritud fookuskaugusega efekte ning teravustamisabi näitab, millised stseeni alad on teravad. Jäädvustage kvaliteetset taustamuusikat kaamera välise mikrofoni pesa abil.

Filmige videoklippe sama hõlpsasti, kui pildistate
Hübriidne automaatrežiim Hybrid Auto laseb teil kaamera seadete pärast muretsemata pildistada ning samuti jäädvustab see eelnevalt toimunust 4-sekundilise videoklipi. Päeva lõpus saab teie EOS M3 need 4-sekundilised klipid kombineerida ja luua teie päevast videomontaaži, mida saate kaameras muuta ja fotodega täiendada – suurepärane viis oma elu dokumenteerimiseks.

Objektiiv EF-M15-45mm IS STM
See objektiiv on EOS M seeria kaamerate täiuslik kaaslane. Kaaludes kõigest 130g ning sisse tõmmatult vaid 44,5mm pikkune on see väga mugavalt kaasaskantav.