NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS-M3 kere

EOS M3 kaamerate APS-C-mõõdus 24,2 megapiksline CMOS-sensor tagab detailsed, värvikirevad ning tõelise atmosfääriga fotod ja videod. Tootke näituse kvaliteediga väljatrükke ja säilitage pildikvaliteet ka nõrgas valguses – kaameraga, mis on nii mugavalt kaasaskantav, et te ei taha seda kunagi maha jätta.

• Jõudlus ja loomingulisus, mille saad igale poole kaasa võtta
• Ole spontaanne - naudi kiiret ja tundlikku teravustamist
• Võta ohjad enda kätte ja vaata, kuidas loomingulisus kasvab
• Video salvestamine on sama lihtne kui pildistamine
• Täis-HD video režiimiga videokollaaž
• Juhtmevaba kaamera juhtimine ja piltide jagamine


Tundlik teravustamine
Reageeri oma teele sattuvatele sündmustele instinktiivselt. EOS M3 kasutab hübriidset CMOS AF III sensorit, mis teravustab kuni 6,1x kiiremini kui algne EOS M. Kaamera 49 automaatteravustamispunkti on kaadri ulatuses laiali jaotatud.*

*Katab 80 protsenti kaadrist vertikaalselt ja 70 protsenti horisontaalselt.

Alati ühendatud
Jaga oma fotosid ja videoklippe sisseehitatud Wi-Fi ühendust ja dünaamilist lähiväljasidet kasutades, et kaamera nutitelefoni või tahvelarvutiga ühendada. Või ühenda kaamera koduse juhtmevaba võrguga, et uued pildid automaatselt varundada või neid DLNA-seadmes näidata.

Nutitelefoni või tahvelarvutit saab ühtlasi kasutada kaamera multifunktsionaalse kaugjuhtimispuldina, et pilte jäädvustada, seadeid muuta ja vaadata pilti nii, nagu seda kaameras kuvatakse.

Võimalus olla loominguline
Vabasta oma sisemine kunstnik, kasutades režiimi Creative Assist (Loominguline abi), et arendada välja oma fotograafia stiil. EOS M3 kaamera seadeid saab juhtida lihtsalt kasutatava puuteekraaniga liidese abil ning iga foto tegemisel saate seda reaalajas vaadata. Salvesta oma seadete lemmikkombinatsioonid, et need hiljem hõlpsasti üles leida – seadeid saab isegi teiste fotograafidega jagada, vahetades režiimis Creative Assist (Loominguline abi) tehtud pilte.

Õpi, kuidas režiimis Creative Assist (Loominguline abi) tehtud reguleerimisi tavapäraste kaamera seadetena tõlgendada – näiteks särikompensatsioon, ava ja valge tasakaal.

Oma süsteemi laiendamine
EOS M3 on osa Canon EOS süsteemist – see on rohkem kui 70 objektiivist ja lisatarvikutest koosnev kollektsioon, mida usaldavad nii professionaalsed kui ka amatöörfotograafid üle maailma. Tee oma valik laiast objektiivide valikkust ja vaata maailma teistmoodi. Canoni objektiivid ühilduvad EOS M-kaameratega läbi EF-kinnitusadapteri (lisavarustus).

Kasutajasõbralik liides
Kui oled varem EOS digipeegelkaamerat kasutanud, tunned end tänu EOS M3 kaamera intuitiivsetele juhtnuppudele nagu kodus. Ja kui sa ei ole veel Canoni kaameratega tuttav, siis naudi EOS M3 kaamera auhinnatud ergonoomilist liidest, mille abil pääsete seadetele ligi, liigutamata oma käsi pildistamisasendist.

Jäädvusta kogu lugu režiimiga EOS Movies (EOS videod)
Ole videote tegemisel sama loominguline kui pildistades. EOS M3 kaameraga saad kõike käsitsi juhtida – alates katiku kiirusest ja avast kuni ISO ja kaadrisageduseni. Kaamera puuteekraani nupud võimaldavad luua filmikunstilisi reguleeritud fookuskaugusega efekte ning teravustamisabi näitab, millised stseeni alad on teravad. Kvaliteetse taustaheli või -muusika saad jäädvustada kaamera välise mikrofoni pesa abil.

Filmi videoklippe sama hõlpsasti, kui pildistad
Hübriidne automaatrežiim Hybrid Auto laseb kaamera seadete pärast muretsemata pildistada ning samuti jäädvustab see eelnevalt toimunust 4-sekundilise videoklipi. Päeva lõpus kombineerib EOS M3 need 4-sekundilised klipid kokku ja loob teie päevast videomontaaži, mida saab kaameras muuta ja fotodega täiendada – suurepärane viis oma elu dokumenteerimiseks.