EOS R3 kere

5 649.00 €

Uus taustvalgustusega virnastatud andur võib tegevuse jäädvustada kiirusel 1/64 000 ja võimaldab pidevalt jäädvustada kiirusega kuni 30 kaadrit/s. Silmaga juhitav automaatteravustus tuvastab ja jälgib pildistamisel objekte arukalt. See sobib suurepäraselt spordi-, uudiste- ja eluslooduse pildistamiseks.

• 24-megapiksline eraldusvõime
• Kuni 8-astmeline pildistabilisaator
• Silmaga kontrollitav automaatteravustamine
• Jälgib automaatselt inimesi, loomi ja sõidukeid ning seda nii
pildistamis- kui ka videorežiimis
• Elektrooniline pildiotsija, Pimenduseta 5 760 000 punktiga
elektrooniline pildiotsija 120 kaadrit sekundis
värskendussagedusega ja 100-protsendilise katvusega
• Siseehitatud WiFi & Bluetooth
• Täiskaadriline 4K/120P video
• ISO 100 kuni ISO 102 400 (kuni ISO 204 800)
• 6K RAW, 60 kaadrit sekundis, pakkudes suurimat
paindlikkust seadete, näiteks valge tasakaalu muutmiseks
järeltöötluses


Liikumise jäädvustamine.
EOS R3 jäädvustab põgusaid hetki kiirusega 30 kaadrit/s, paljastades palja silmaga nähtamatuid detaile.
Kaamera tagantvalgustatud andur on nii kiire, et see võimaldab fotograafidel kasutada kiiret liikumist külmutamiseks elektroonilist katikut, muretsemata pöördkatiku moonutuste pärast. Nautige kiiret säriaega 1/64 000 sekundit ja sarivõtet 30 kaadrit/s koos samaaegse AF/AE jälgimisega.

Täiustatud silmaga juhitav automaatteravustamine
Kas olete kunagi kasutanud nii arenenud kaamerat, mis justkui loeks teie mõtteid? Tänu meie ainulaadsele silmaga kontrollitavale automaatteravustamistehnoloogiale teravustab EOS R3 just sinna, kus te jälgite. Võrreldamatu kontroll automaatteravustamise üle võimaldab kaameral reageerida sama kiiresti, kui teie – vastates kiiresti muutuvale stseenile.

Meie seni parim objekti jälgimine
Kasutades süvaõppivat tehisintellekti ja tuhandeid tegelikust maailmast tehtud pilte, oleme õpetanud EOS R3 tundma ära inimesi, loomi ja sõidukeid täpselt ja enesekindlalt, ja vahet pole, kus nad täpselt kaadris liiguvad.
Inimesi saab jälgida isegi siis, kui nad kannavad maski, kiivrit või päikeseprille. Motospordi pildistamisel tunneb EOS R3 ära mootorrattaid ja võidusõiduautosid, tehes isegi vahet pealt suletud ja avatud sõidukitel, teravustades täpselt nähtavale juhi kiivrile.

Video ja foto kvaliteedi sünergia
EOS R3 on professionaalne hübriid, mis suudab jäädvustada filmikunstilisi ja telesaadete pildikvaliteedile vastavid videoid ja sensatsioonilisi fotosid. Funktsioonidest pakatav kaamera, mis tõstab filmiloojad uutesse loomingulistesse kõrgustesse, suudab salvestada ülediskreeditud 4K ja ka 6K RAW-videod kaamerasiseselt CFexpress-kaardile. Canon Log 3 pakub laiemat dünaamilist vahemikku ja värvigradatsioonivõimalusi.
Ja mis peamine, fotograafidele saada olev objektituvastus on saadaval ka videograafidele, et saaksite kaadris liikuvaid objekte jälgida, hoides neid ka töö ajal teravas fookuses.

Seab filmitegijate jaoks taas uue standardi
Olime teerajajateks DSLR-videote puhul ning lõime tunnustatud EOS-kinofilmisüsteemi kaamerate ja objektiivide tooteseeria, nii et olime heal positsioonil selleks, et lisada kaamerale EOS R5 muljetavaldavaid filmijäädvustamise võimalusi. Jäädvustage 8K eraldusvõimega suurepäraseid 12-bitiseid RAW-videoid või salvestage 4K eraldusvõimega (4 : 2 : 2 10-bitiseid) kuni 120p kaadrisagedusega videoid erakordsete aegluubis efektide kasutamiseks. Saate teha kõike seda, kasutades kaamera täiskaadrilise sensori täislaiust, et luua tõeliselt kinofilmilik lõpptulemus. Kahepiksliline CMOS-automaatteravustamine II koos näo-/silmatuvastusega hoiab pildi teravana ning võimaldab igas videorežiimis kasutada muljetavaldavaid reguleeritud fookusega üleminekuid.

Ühendatud maailmaga
Spordifotograafide ja fotoreporterite jaoks on ühenduvus ülioluline. EOS R3 kasutab kommunikatsiooniks juhtmega kohtvõrgu pesa ja 2,4/5 GHz Wi-Fit, et suhelda arvutivõrkude, sülearvutite ja mobiilseadmetega, tagades kiire ja lihtsa pildijagamise ja kaugjuhtimise. EOS R3 ühildub ka meie rakendusega Mobile File Transfer, mis võimaldab profifotograafidel lisada metaandmeid ja edastada pilte nutitelefonist, kasutades kas Wi-Fit või mobiiltelefoni andmeid.
EOS R3 -l on ka uus multifunktsionaalne lisavarustus, mistagab andmeside ja toite uutele lisaseadmetele, toimides ka olemasolevate Speedlite’i välklampide ja päästikute puhul.

VAADAKE LISAKS!

Tooteid samast grupist…

EOS-M50 kere must

EOS-M50 kere valge

EOS-M50 + EF-M18-150 IS STM must

EOS-R100 kere + RF-S18-45mm F4.5-6.3 IS STM

EOS-R100 kere + RF-S18-45mm IS STM + RF-S55-210mm

EOS-R50 kere

EOS-R50 kere + RF-S18-45mm F4.5-6.3 IS STM Creator

EOS-R50 kere + RF-S18-45mm IS STM + RF-S55-210mm

EOS-R10 kere + EF-EOS R adapter

EOS-R10 kere + RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM + EF-E

EOS-R10 kere + RF-S18-150mm F3.5-6.3 IS STM+ EF-E

EOS-R7 kere

EOS-R7 kere + RF-S18-150mm F3.5-6.3 IS STM

EOS RP kere + RF 24-240mm F4-6.3 IS USM

EOS R8 kere

EOS R6 Mark II

EOS R5 kere

EOS R5C kere

EOS R3 kere