EOS R5C kere

4 890.00 €

Jäädvustage vapustavat 8K videot ja 45 MP fotosid väikseima Cinema EOS kaameraga, mis on kõigeks valmis!

• 45-megapiksline eraldusvõime 20/s kaadrit elektrooniliselt, 12 kaadrit/s mehaaniliselt
• Täiskaadriline sisemine 8K RAW-video
• Kahepiksliline CMOS-automaatteravustamine
• HDR salvestusformadid
• Cinema RAW Light
• Cinema EOS funktsioonid
• Pikk salvestusaeg
• XF-AVC ja MP4
• Vastupidav ja kompaktne disain (680g)

8K kinematograafiline täiskaadriline video
Uskumatud detailid madala müratasemega tänu täiskaadersensorile, mis salvestab 8K videot kiirusega kuni 30 kaadrit sekundis (või 60 kaadrit sekundis välise toiteallikaga), 4K/Full HD sisu ülediskretsioonile ja lummavale 4K aegluubis kuni 120 kaadrit sekundis.

Uskumatud 45-megapikslised fotod
EOS R5C pakub tipptasemel fotode jõudlust erakordse selguse, madala mürataseme ja laia dünaamilise vahemikuga, sarivõtte kiirusega kuni 20 kaadrit sekundis ja ISO-tundlikkusega kuni 51 200 ISO.

Objektiivi paindlikkus RF-kinnitusega
RF-kinnitusega EOS R5C ühildub EF-EOS R kinnitusadapterite kaudu laia valiku optikatega, sealhulgas tipptasemel RF-objektiividega, aga ka EF- või Cinema-objektiividega. Täiustatud 5-teljeline elektrooniline pildistabilisaator aitab saavutada sujuvad ja stabiilsed professionaalsed kaadrid.

Kiire, täpne ja usaldusväärne teravustamine
Kogege Canoni murrangulist kahepikslilist CMOS AF-tehnoloogiat koos Eye AF (silma autofookus) ja EOS iTR AF X-ga, mis tagab täpse fookuse isegi siis, kui objekt vaatab kaamerast eemale. Uuenduslik kahepiksliline Focus Guide abistab operaatoreid isegi käsitsi teravustamisel, et saada üliteravaid kaadreid.

Rohkelt professionaalseid salvestusvorminguid ja tööriistu
Valige paljude salvestusvormingute hulgast, sealhulgas kolm Cinema RAW Light valikut ning XF-AVC ja MP4. Jäädvustage laiendatud dünaamiline ulatus Canon Log 3, PQ ja HLG salvestusega, kasutades samal ajal professionaalseid tööriistu, nagu Waveform Monitor ja False Colour.

Kompaktne, kerge disain aktiivse jahutusega
EOS R5C on kompaktne ja kerge Cinema EOS kaamera, millel on OLED-pildiotsija, ere liigendatud LCD-ekraan ja 13 kasutaja määratavat nuppu. Uus aktiivne jahutusventilaator võimaldab pikaajalist salvestamist, samas kui selle vastupidav magneesiumsulamist korpus tagab professionaalse vastupidavuse.

Täiustatud ühenduvus
Multifunktsionaalse lisatarvikutallaga EOS R5C pakub XLR-i / stereomikrofoni sisendi võimalusi, lisaks spetsiaalseid terminale ajakoodi jaoks, 3,5 mm mikrofoni, kõrvaklappe, mikro-HDMI-i, välklambi sünkroonimist, USB-C-d ja laiaulatuslikku tarkvararakenduste tuge. EOS R5C on kõigeks valmis.

VAADAKE LISAKS

Tooteid samast grupist…

Legria GX10 videokaamera

XA11 videokaamera

XA15 videokaamera

XA40 videokaamera

XA50 videokaamera

XA55 videokaamera

XF405 videokaamera

XF-705 videokaamera

XF-605 videokaamera

EOS-C70 kere

EOS C100 Mark II + EF-S 18-135mm STM

EOS-C200 kere

EOS C300 Mark II kere

EOS C300 Mark II PL kere

EOS C500 Mark II kere

EOS C700 EF kere

ME200S-SH kere

ME20F-SH kere

EOS C300 Mark III kere

EOS R5C kere

Legria HF G70 videokaamera

XA60 videokaamera

XA65 videokaamera