EOS R6 Mark II

2 889.00 €

Fotod või video, tegevus või portreed – EOS R6 Mark II jõudluse ja pildikvaliteedi hübriid laseb teie loovusel lennelda.

• kuni 12 kaadrit/s (mehaaniline katik), kuni 40 kaadrit/s (elektrooniline katik)
• 24.2-megapiksliline eraldusvõime
• ISO kuni 102400
• 5-astmeline pildistabilisaator
• 4K kuni 60p
• Kahepiksliline CMOS-automaatteravustamine II
• DIGIC × protsessor, mis on loodud kiireks tööks

Jäädvustage täiuslikke kaduvaid hetki.
Jäädvustage sensatsioonilise pildikvaliteediga kaduvaid hetki kuni 40 kaadrit/s, isegi peaaegu pimedas. Tehisintellektil põhinev pidevalt arenev automaatteravustamine lukustub kiirelt liikuvatele subjektidele, kui need on kaadris.

Kompromissitu filmikunst
Täislaiuses ülediskreeditud 4K 60p materjal näeb lihtsalt oivaline välja. Tänu intuitiivsetele funktsioonidele nagu nutikas automaatteravustamine ja võimas pildistabilisaator, on professionaalsete tulemuste saavutamine lihtne.

Automaatteravustamine, mis ennustab järgmist sammu
Meie uue põlvkonna pidevalt areneva tehisintellektiga automaatteravustamine pakub veelgi võimsamat jõudlust – 80% kiiremat kui algsel EOS R6-l. EOS R6 Mark II tuvastab ja jälgib veelgi enam subjekte kiiremini, töökindlamalt ja täpsemalt kui eales varem.

Leiab rohkem subjekte kui eales varem
Inimesed - eiab silmad, näod, pead ja kehad
Kassid - metsikud ja kodused, suured ja väikesed
Koerad - dalmaatsia koertest dingodeni
Hobused - ka sebrad
Linnud - ka need mis õhus
Autod - isegi veokijuhid või lahtised autod
Mootorrattad - võidusõidurajal või teel
Rongid - auruga, elektriga ja diisliga
Lennukid - lennukid ja helikopterid


Kleepub külge
Adapteerub subjekti liikumisega, kohaneb muutuva kiiruse, suuna ja asendiga.

Muutke öö päevaks
Isegi kui te seda ei märka, teravustab EOS R6 Mark II kiirelt ja täpselt. Kaamera teravust probleemideta ka nii väheses valguses kui –6,5 EV – vähem, kui poolkuu heidaks.


Vapustav kiitus alati valmis
Otsustava hetke jäädvustamine on lihtsam kui eales varem. EOS R6 Mark II jäädvustab elektroonilise katikuga kuni 40 kaadrit/s ja mehaaniliselt kuni 12 kaadrit/s. 30 kaadrit/s RAW-sarivõtterežiimis võimaldab eeljäädvustamine tabada hetki, mis leidsid aset kuni 0,5 sekundit enne nupule vajutamist.

Käest hoides jäädvustamise vabadus
EOS R6 Mark II sissehitatud pildistabilisaator töötab koos optilise pildistabilisaatoriga mitmetes Canoni objektiivides. Tulemuseks on kuni 8-astmeline kaitse kaamera värisemise vastu käest hoides jäädvustamisel.

Jäädvustage liikumise ilu - käsitsi
Jäädvustage pika säriga pilte käest, udustades tahtlikult liikuvad subjektid ning hoides kõik ülejäänu üliterava – seda kõike ilma statiivita.

Veelgi stabiilsemad videod
EOS R6 Mark II pildistabilisaator tuvastab rohkem erinevaid kaamera liikumisi kui teised kaamerad. Video filmimisel liitub sisseehitatud pildistabilisaatori ja optilise pildistabilisaatori süsteemiga video digitaalne pildistabilisaator ning jääb mulje, et video jäädvustati professionaalselt stabiliseerija abiga.

Jäädvustage kauem
Pikemalt kui 30-minutiline videolimiit
Sobib suurepäraselt intervjuude, konverentside ja esinemiste jäädvustamiseks. Säilitab jaheduse
tänu täiustatud soojustõhususele.

Püsige alati fookuses
Kui EOS R6 Mark II vaid tuvastamisel toimiv automaatteravustamise valik sisse lülitada, ei teravusta kaamera tausta, kui subjekt kaadrist välja liigub. See funktsioon on inspireeritud meie Cinema EOS C70 kaamerast ning imiteerib teravustaja tööd kinofilmilike tulemuste saavutamiseks.

Filmikunsti funktsioonide kasutuselevõtt – valevärvide hoiatus.
Veel üks tehnoloogia, mida oleme laenanud Canoni Cinema EOS-i perekonnast: EOS R6 Mark II valevärvi hoiatused annavad lihtsasti teavet säritaseme kohta. Kuus värvi, mis tähistavad erinevaid heleduse tasemeid, kattuvad pildiotsijal ja pildinäidikul.

6K ProRes Raw.
Täiusliku paindlikkuse ja pildikvaliteedi tagamiseks jäädvustage videoid ATOMOS V+ välisele andmekandjale 6K ProRes Raw vormingus. Sellisele materjalile on lihtsam värvigradatsiooni teha ning sel on suurem dünaamiline vahemik. Täiendava eraldusvõimega saab kärpimisel säilitada 4K kvaliteedi.

Professionaalsed audiovalikud.
Ühendage EOS R6 Mark II multifunktsionaalse tallaga kvaliteetseid digitaalseid mikrofone ja XLR-adaptereid, et jäädvustada heli, mida teie video väärib.

Hinnake pimedust.
EOS R6 Mark II 24,2-megapiksliline sensor pakub ideaalset kiiruse, pildikvaliteedi ja hämarate tingimuste töökindluse vahekorda. Võimekust teravustada nii pimedates tingimustes nagu –6,5 EV (vähem valgust, kui poolkuu heidaks), toetab maksimaalne ISO-valgustundlikkus 102 400 ning pildistabilisaator, mis toimib kuni 8 astet.

VAADAKE LISAKS!

Tooteid samast grupist…

EOS-M50 kere must

EOS-M50 kere valge

EOS-M50 + EF-M18-150 IS STM must

EOS-R100 kere + RF-S18-45mm F4.5-6.3 IS STM

EOS-R100 kere + RF-S18-45mm IS STM + RF-S55-210mm

EOS-R50 kere

EOS-R50 kere + RF-S18-45mm F4.5-6.3 IS STM Creator

EOS-R50 kere + RF-S18-45mm IS STM + RF-S55-210mm

EOS-R10 kere + EF-EOS R adapter

EOS-R10 kere + RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM + EF-E

EOS-R10 kere + RF-S18-150mm F3.5-6.3 IS STM+ EF-E

EOS-R7 kere

EOS-R7 kere + RF-S18-150mm F3.5-6.3 IS STM

EOS RP kere + RF 24-240mm F4-6.3 IS USM

EOS R8 kere

EOS R6 Mark II

EOS R5 kere

EOS R5C kere

EOS R3 kere