NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS R6 kere

Vahet ei ole, mida või kuidas te jäädvustate – EOS R6 võimaldab teil olla loominguline viisidel, mida te kunagi võimalikuks ei pidanud

Akud ja laadijad
Liitiumaku LP-E6NH

Liitiumaku LP-E6NH 

118.00 €

Aku Canoni digikaameratele. Mahtuvus 2130 mAh.

Fikseeritud fookuskaugusega objektiivid
RF 50mm F1.2 L USM

RF 50mm F1.2 L USM 

2 849.00 €

Canon RF 50MM F/1.2L USM objektiiv seab uue standardi fotograafias. Ülim teravus, loov kasutuskontroll ning võimekus vähese valguse tingimustes teeb sellest tähelepanuväärse objektiivi.


RF 85mm F1.2 L USM

RF 85mm F1.2 L USM 

3 349.00 €

Canon RF 85mm F1.2L USM on parim portreeobjektiiv teravselgete piltide tegemiseks ka nõrkades valgustingimustes.
Täiustatud konstruktsiooni ja Canoni murrangulise optikaga varustatud objektiiv pakub parimat optilist jõudlust, olles parim portreeobjektiiv järgmise põlvkonna pildinduses


RF 85mm F1.2 L USM DS

RF 85mm F1.2 L USM DS 

3 839.00 €

CANON RF 85MM F1.2L USM DS on suurepärase jõudlusega usaldusväärne objektiiv, mis võimaldab teil avastada detaile ja jäädvustada subjektide tõelist loomust. Lisaks aitab spetsiaalne optiline vääristus viia bokeh-efekti täiesti uuele tasemele.


RF 85mm F2.0 Macro IS STM

CANON RF 85MM F2 MACRO IS STM objektiiv võimaldab teil jäädvustada inimese tõelist olemust. Delikaatne telefotoperspektiiv võimaldab teha ilusaid portreesid ning makroteravustamine ja 5-astmeline pildistabilisaator pakuvad vapustavat mitmekülgsust.


RF 50mm F1.8 STM

RF 50mm F1.8 STM 

243.00 €

Canon RF 50mm F1.8 STM on väike ja kerge taskukohane objektiiv, mis pakub kiiret f/1.8 ava – ideaalne vähese valgusega keskkonnas ja loomingulise väljasügavuse jaoks. Uue optikaga ja väga vaikse STM-mootoriga modernne nutivahend aitab teie fotograafia uuele tasemele viia.

Foto- ja videokotid
Seljakott BP10

Seljakott BP10 

99.00 €

Stiilne ja mugav seljakott, mis mahutab peegelkaamera koos kahe objektiiviga ja 9,7'' tahvelarvuti. Hoiab Su kaamera ja objektiivid kindlalt ja lihtsalt juurdepääsetavalt jättes ruumi ka personaalsetele esemetele. Mõnusad pehmendatud õlapaelad, mis teevad seljakoti kandmise eriti mugavaks ka pikkadel vahemaadel.


Lowepro Flipside Sport 15L sinine/hall

Kerge päevakott mahutab korraliku peegelkaamera ja kuni 300mm objektiivi, mis teeb sellest kostist hea kaaslases nii looduse kui spordi pildistamisel. See mahutab lisaks veel 1–3 objektiivi või välku, aga ka statiivi ja kuni 1 liitrise veemahuti.


Õlakott MS10

Õlakott MS10 

80.31 €

Diskreetne fotokott, mis on stiilne ja praktiline. Mahutab peegelkaamera ja objektiivi, lisaks tahvelarvuti, aksessuaarid ja isiklikud esemed. Esiküljel kaks taskut.
Lukuga sisemine peamine tasku koos ruumijagajatega ja kaks mälukaardi taskut.


Lowepro SlingShot 100 AW

Mugav kandekott fotoajakirjanikele. Kasutab unikaalset lukupaigutust, mis teeb ligipääsu kaamerale lihtsaks. SlingShot 300 AW mahutab peegelkaamera, koos 1-2 objektiiviga, koht on ka kaablitele ja lisatarvikutele. Kandekotil on mälukaardi tasku, mikrofiibrist riie LCD ekraani kaitseks. SlingShot 300 AW vastab kindlasti ka kõige nõudlikuma fotograafi vajadustele.


Lowepro Magnum 200 AW

Lowepro Magnum 200 AW 

263.31 €

Disain aastast 1976.
Mahutab peegelkaamera, millele kinnitatud objektiiv ning lisaks 3-4 objektiivi ja lisatarvikud.
Kott on valmistatud veekindlast kangast, millel on tugev vormitud alus, mis pakub stabiilset kaitset.
Sisemine jaotussüsteem pakub paindlikku struktuuri ja paigalduse.

Makroobjektiivid
RF 35mm F1.8 Macro IS USM

Valgusjõuline, optilise pildistabilisaatoriga ja kompaktne lainurk objektiiv RF 35mm sobib suurepäraselt tänava fotograafiaks, reisile ja lähivõtete tegemiseks.
RF 35mm f / 1.8 IS Macro STM on suurepärane lainurkobjektiiv pildistamiseks ja tänavapildistamiseks, pildistades detaili ja teravust ka madalate säriaegadega. Kiire f / 1,8 maksimaalne ava võimaldab teil salvestada ehtsat õhkkonda isegi siis, kui valguse tase on madal.


RF 100mm F2.8 L Macro IS USM

RF 100mm F2.8L Macro IS USM on professionaalne makroobjektiiv, mis pakub esmaklassilist 1,4× suurendust ja muudetavat sfäärilise aberratsiooni asendit, millega saab reguleerida bokeh-efekti


RF 16mm F2.8 STM

RF 16mm F2.8 STM 

355.00 €

Canon RF 16 mm F2.8 STM kaalub ainult 165g ja on 40,1mm pikk, seega tegu on väga väikese ja kerge taskukohase objektiiviga.
Objektiivi täiskaadriline fookuskaugus on ülimalt lai, pakkudes suurt potentsiaali nii videoblogijatele kui ka teistele sisuloojatele, kes peavad jäädvustama interjööri või laia vaadet.


RF 24mm F1.8 Macro IS STM

CANON RF 24mm F1.8 Macro IS STM on väike ja kerge 5-astmelise optilise pildistabilisatoriga fiksobjektiiv. Vaikne ja sujuv automaatteravustamine sobib kvaliteetsete videote tegemiseks

Mikrofonid
Rode VideoMic Pro+ kaameramikrofon

Rode VideoMic Pro+ on kompaktne, vastupidav ja kerge suundmikrofon, mis sobib kasutamiseks videokaamerate ja DSLR kaameratega.

Objektiivide adapterid
EF ja EF-S objektiivide adapter RF bajonetile

Standardne Mount Adapter EF-EOS R EOS R-adapter võimaldab EF-S- ja EF-objektiivide sujuvat kasutamist EOS R-kaameratega. Fotograafid, kelle kogus on EF-S- ja EF-objektiive, saavad kindlusega investeerida EOS R-süsteemi, kuna nende olemasolevad objektiivid sobivad ka uue süsteemiga.


EF- EOS-R objektiivide valikurattaga adapter

Valikurattaga adapter EF-EOS R võimaldab kasutada samu objektiive nagu tavaline adapter EF-EOS R, pakkudes lisaks ka objektiivi juhtrõngast. Kohandatav juhtrõngas on hõlpsasti leitav, ilma et peaksite kaamerat silmade eest tõstma, pakkudes erinevate sätete puutetundlikku käsitsi kontrollimist.


EF-EOS R filtripesaga adapter + C-PL filter

Objektiivi filtripesaga adapteris EF-EOS R on ühendatud adapter EF-EOS R funktsionaalsus ja "drop-in" filtrid, mistõttu kaob vajadus lisada filtreid objektiivi ette. See on eriti kasulik lainurkobjektiivide puhul, millel on suur eesmine läätseelement. Adapter on saadaval kas muudetava neutraalse tihedusega (V-ND) filtri või ringpolarisatsioonifiltriga (C-PL). Samuti on saadaval selge (CL) filter, mis sobib jäädvustamiseks ilma filtri efektideta.


EF-EOS R filtripesaga adapter + ND filter

Objektiivi filtripesaga adapteris EF-EOS R on ühendatud adapter EF-EOS R funktsionaalsus ja "drop-in" filtrid, mistõttu kaob vajadus lisada filtreid objektiivi ette. See on eriti kasulik lainurkobjektiivide puhul, millel on suur eesmine läätseelement. Adapter on saadaval kas muudetava neutraalse tihedusega (V-ND) filtri või ringpolarisatsioonifiltriga (C-PL). Samuti on saadaval selge (CL) filter, mis sobib jäädvustamiseks ilma filtri efektideta.


EF-EOS R sisemine muudetav ND filter A

ND filter EF-EOS R filtripesaga adapteri jaoks

Neutraalse tiheduse filter, mille abil saab videotes säri kontrollida ja fotodes säriaega pikendada, et luua loomingulisi liikumise efekte.

Objektiivide korgid ja rihmad
Kerekork RF-5

Kerekork RF-5 

6.00 €

Sobib EOS-R seeria kaamerale.

Patareisalved ja käepidemed
BG-R10 püstpiltide käepide

BG-R10 püstpiltide käepide EOS-R5 ja EOS-R6 kaameratele

Peegelkaamerate seljakotid
Lowepro Fastpack BP 250 AW II must

Turvaliseks reisimiseks disainitud seljakott. Kiirelt kaamerale ligipääsu võimaldav seljakott, mis mahutab peegelkaamera koos 3-4 objektiiviga ja kuni 15" süle- või tahvelarvuti.


Lowepro Flipside 200 AW II

Flipside seljakoti disain võimaldab tehnika kätte saada kotti maha panemata.
Mahutab peegelkaamera koos 70-200mm F2.8 telezoomiga pluss 1-3 lisaobjektiivi või välklambi, statiivi, 7'' tahvelarvuti ning vajalikud kaablid, mälukaardid, juhendid jne. Kotil on olemas vihmakaitse.


Lowepro Freeline BP 350 AW must kott

Lowepro FreeLine BP 350 AW on välja töötatud kasutajatele, kes reisivad palju ja vajavad vastupidavat seljakotti, mis töötab võrdselt hästi kaameratehnika kui isiklike tarvikute kandmisel.
Kott mahutab peegelkaamera koos kinnitatud objektiiviga (EF 70-200mm) või profiseeria hübriidkaamera komplekti ning sülearvutitasku kaitseb kuni 15-tollist sülearvutit.


Manfrotto Backpack 3N1-25 PL

Kolme kandmisvõimalusega seljakott, mis on üks professionaalsem seljakott ning maineka Red Dot auhinna võitja. See on midagi enamat kui lihtsalt kott: see on tööriist professionaalidele, kes töötavad liikvel.
Mõeldud peegelkaamerale koos kinnitatud keskmise suumiga objektiiviga, 1-2lisaobjektiivi, välklamp, tahvelarvuti, isiklikud tarvikud. Kiire külgmine ligipääs kaamervarustusele ning suur ülemine ava isiklikele tarvikutele.


Lowepro Photo Classic BP 300 AW must

Klassikaline seljakott, lisaks mahukas, turvaline.
Mahutab peegelkaamera koos 70-200 objektiiviga ja lisaks 3-4 objektiivi. Pehmendatud sisusse saab paigutadaka kuni 10" tahvelarvuti. Palju taskuid lisavarustuse jaoks.


Lowepro Photo Hatchback BP 250 AWII must

Mugav 18-liitrine seljakott, mis näeb välja nagu harilik seljakott ning soovi korral saab seda ka sellena kasutada. Mahutab kompaktse peegelkaamera koos objektiiviga, 2 lisaobjektiivi, 10-tollise tahvelarvuti ja muud tarvikud


Lowepro Pro Runner BP 350 AW II

Runneriga saab kõik kaasa võtta. Mahutab profiseeria peegelkaamera koos teleobjektiiviga ning 4-5 lisaobjektiivi, välgu, kuni 15" sülearvuti ja 10" tahvelarvuti. Tegemist on kohvri tüüpi mudeliga ja sellel on rattad, mille abil ei pea kogu rasket varustust lennujaamas või võttepaigal liigeldes seljas tassima.


Lowepro Pro Trekker RLX 450 AW II ratastega kott

Kogu varustus mahub ühte kotti.
Mahutab kaks peegelkaamera keret, koos teleobjektiiviga ning lisaks 5-6 objektiivi, välklambi, kuni 15" sülearvuti ja 10" tahvelarvuti. Kotil on rattad all, mille abil ei pea kogu rasket varustust lennujaamas või võttepaigal liigeldes seljas tassima.


Lowepro Protactic BP 350 AW II

Mitmekülgne, mugav, turvaline.
Mahutab kuni kaks profiseeria kaamerakeret koos 24-70objektiiviga,lisaks kuni 6 lisaobjektiivi ja 13" sülearvuti.


Lowepro ProTactic BP 450 AW II

Professionaalselt mitmekülgne, vastupidavalt soomustatud kaitsega turvaline seljakott kaameratehnikale.
Mahutab kuni kaks profiseeria kaamerakeret koos 70-200 objektiiviga ning 8 lisaobjektiivi, kuni 15"rüperaali.


Lowepro Tahoe BP 150 kott kamoflaaž

Aktiivne elu vajab kerget kotti.
Selle koti hästi kohandatav ja polsterdatud sisu pakub palju ruumi kaameravarustuse ja tahvelarvuti jaoks.
Mahutab peegelkaamera koos kinnitatud keskmise objektiiviga (18-135mm), lisaobjektiivi, välklambi ning muud lisatarvikud.


Lowepro Tahoe BP 150 must kott

Aktiivne elu vajab kerget kotti.
Selle koti hästi kohandatav ja polsterdatud sisu pakub palju ruumi kaameravarustuse ja tahvelarvuti jaoks.
Mahutab peegelkaamera koos kinnitatud keskmise objektiiviga (18-135mm), lisaobjektiivi, välklambi ning muud lisatarvikud.

Peegelkaamerate õlakotid
Õlakott SB100 sinine

Õlakott SB100 sinine 

41.69 €

Tugev ja minimalistliku disainiga õlakott, millega saab ohutult kaasas kanda väiksemat peegelkaamerat ja kahte objektiivi.
SD-kaardi pesad ja välimine tasku lisatarvikute jaoks.


Hama Multitrans 140 kaamerakott

Kaamerakott on mõeldud kaamera kaitsmiseks ja mugavaks transportimiseks koos lisatarvikute ja tahvelarvutiga. Koti saab avada nagu klassikalist arsti kotti, et kaamerate varustusele kiirelt ja hõlpsalt juurde pääseda. Mahutab peegelkaamera koos kahe objektiiviga ning välklambi ja vajalikud lisatarvikud.


Manfrotto Amica 50 sinine

Amica-50 õlakott on stiilne igapäevane kott, spetsiaalselt polsterdatud, et pakkuda paremat kaitset lisatud peegelkaamera ja kahe lisaobjektiiviga DSLR jaoks. Kergesti juurdepääsetavad taskud - nii seest kui väljast - aitavad korrastada fototarvikuid, nagu näiteks nutitelefoni, võtmeid, pastakaid jne.


Lowepro Adventura SH 160 II

Kaasaegse kompaktse kujundusega tugev fotokott, mis mahutab peegelkaamera koos kahe objektiivi ja välklambiga.
Vastupidav, vormitud alus kaitseb löökide ja niiskuse eest.


Lowepro Nova 140 AW II

Lowepro ikooniline kaamerakott. Ajatu disainiga kott mahutab turvaliselt kompaktse peegelkaamera koos väiksema suumobjektiiviga või hübriidkaamera komplekti.


Lowepro Nova 170 AW II

Lowepro Nova 170 AW II 

108.99 €

Lowepro ikooniline kaamerakott. Ajatu disainiga kott mahutab turvaliselt peegelkaamera koos 24.105 objektiiviga, 1-2 lisaobjektiivi, välklambi, mälukaardid ja muud tarvikud.


Lowepro Nova 180 AW II

Lowepro Nova 180 AW II 

119.00 €

Lowepro ikooniline kaamerakott. Ajatu disainiga kott mahutab turvaliselt profiseeria peegelkaamera koos 24-105 objektiiviga, 3-4 lisaobjektiivi, välklambi ja muud tarvikud.


Lowepro Nova 180 AW II kamuflaaž

Lowepro ikooniline kaamerakott. Ajatu disainiga kott mahutab turvaliselt profiseeria peegelkaamera koos 24-105 objektiiviga, 3-4 lisaobjektiivi, välklambi ja muud tarvikud.


Lowepro Nova 200 AW II

Lowepro Nova 200 AW II 

129.00 €

Lowepro ikooniline kaamerakott. Ajatu disainiga kott mahutab turvaliselt profiseeria peegelkaamera koos 4-5 lisaobjektiiviga, välklambi, mälukaardid ja muud tarvikud.

Puhastustarvikud
Hähnel 8-in-1 Cleaning Kit

Käepärane puhastuskomplekt, mis on täiuslik kaamerate, objektiivide, ekraanideja binoklite puhastamiseks.


Hähnel 6-in-1 Travel Cleaning Kit

Kompaktne puhastuskomplekt, mis on täiuslik kaamerate, objektiivide, ekraanide ja binoklite puhastamiseks. Ideaalne kaaslane reisile!

Rihmad ja vutlarid
Õlarihm ER-100B

Õlarihm ER-100B 

29.00 €

Sobib EOS-R kaamerale.

Zoom-objektiivid
RF 24-105mm F4.0 L IS USM

RF 24-105mm F4.0 L IS USM 

1 579.00 €

Canon RF 24-105mm f/4L IS USMCanon RF 24-105mm f/4L IS USM on mitmekülgne suumobjektiiv, mis sobib nii fotograafidele kui filmitegijatele. Viie etapiline pildistabilisaator võimaldab teravaid pilte ka aeglasemate säriaegadega. Objektiivi Nano USM teravustamine töötab täpselt ja ülikiiresti, filmimisel võimaldab objektiiv ka reguleeritava sujuvusega püsivat teravustamist.

Vanad crumplerid
Crumpler Threeseventy Daily

Stiilne ja mugav fotokaamerakott.
Mahutab peegelkaamera koos kahe objektiivi ning välklambiga.

Vanad Lowepro kotid
Lowepro Classified 160 AW Sepia

Sihvakas portfell-stiilis õlakott fotovarustuse jaoks.
Mahutab peegelkaamera koos kinnitatud EF 70-200mm objektiiviga, lisaks 1-2 objektiivi või välklambi.

Videokaamerate kotid
Cullmann Amsterdam Maxima 335 must kott

AMSTERDAMi kottide tootevalik on oma kaamerakottide disainis ja funktsionaalsuses kasutanud meditsiiniliste kottide praktilisi külgi. Eripäraks on mugav ava, mis avaneb kogu koti ülaosa ulatuses ja mis võimaldab kiiret juurdepääsu kogu kaameravarustusele.

Välklambid
Speedlite EL-1

Speedlite EL-1 

1 269.00 €

Canon Speedlite EL-1 on täiustatud välklamp, mis tagab tugevas ilmastikukindlas korpuses ülima töökindluse ja täiustatud suurel kiirusel toimimise.120€ Canon Cashback.
Kampaania kehtib kuni 31.07.2023