NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


FAX-B180C

Täisfunktsioonidega tavapaberifaks pakub kõrgkvaliteetset ja kiiret tindipritsfaksimist, värviprintimist ja -paljundamist. Seadmel on ka mitmeid aega ja raha säästvaid funktsioone.

Kvaliteet ja töökindlus
FAX-B180C on äärmiselt kompaktne ja töökindel ning sobib ideaalselt väikekontoritesse või kodusesse keskkonda. Endisest palju suurem 42-leheline faksimälu võimaldab teateid enne saatmist salvestada ja niimoodi vähendada seadme kõrval ootamiseks kuluvat aega, samas võib kasutaja olla ka kindel, et töö ajal paberi või tindi otsalõppemise korral ei lähe informatsiooni kaotsi.
100-lehelise mahu ja 20-lehelise automaatse originaalisööturi tõttu on paberikäsitsus selle seadmega enneolematult mugav.
Faksiteadete saatmine toimub veaparandusrežiimiga, mis veelgi enam toetab eesmärki, et ka üle kehva kvaliteediga telefoniliinide saadetud faksiteated oleksid selgesti loetavad. Samuti saab faksiteadete saatmise kinnitamiseks printida välja mitmeid eri tüüpi raporteid.
Canoni edukal tindiprits-prindimootori tehnoloogial põhinev FAX-B180C tagab kõrge kvaliteediga tulemused. 360 dpi silumise funktsioon tõstab vastuvõetud faksiteadete kvaliteeti ja tasandab prinditud kujutiste teralisust. Ultrakõrge kvaliteediga (UHQ) kujutisetöötlussüsteem tagab väljaminevate faksiteadete teravad kujutised ja selged halltoonid.

Käepärane ja operatiivne
FAX-B180C-l kulub ühe lehekülje saatmiseks kõigest 6 sekundit, samuti on see varustatud ka mitmete lisafunktsioonidega, mis muudavad seadme erakordselt operatiivseks ja hõlpsasti kasutatavaks. Duaalse juurdepääsu funktsioon võimaldab salvestada ühe faksitöö määranguid teise faksiteate saatmise või vastuvõtu ajal, samas kui järjestikuse saatmise funktsioon võimaldab saata üht faksiteadet mitmele vastuvõtjale. Mõlemad funktsioond aitavad kasutajal väärtuslikku aega kokku hoida.
Operatiivsust tõstab veelgi suur käepäraste lisamugavuste valik, nagu näiteks hõlpsat määrangute programmeerimist võimaldav vedelkristallekraan. 12 kiirvalimisklahvi, 100 koodvalimiskoodi ja 111 rühmvalimisnumbrit teevad sideoperatsioonid maksimaalselt lihtsaks.
Samuti suurendavad paljud FAX-B180C funktsioonid kasutaja jaoks seadme väärtust investeeringuna. Ajastatud saatmise funktsioon võimaldab lükata faksiteadete saatmise edasi hilisematele kellaaegadele, kui telefonitariifid on madalamad. Samas aitab tindisäästurežiim kokkuhoidu veelgi tõsta, vähendades kasutatava tindi kogust, mistõttu ühest tindikassetist jätkub suuremas koguses lehekülgede printimiseks.
FAX-B180C multifunktsionaalsust täiendab veelgi värviprintimise funktsioon - kiirusega kuni 5 lehekülge minutis ja lahutusvõimega 720x360 dpi - ja ühilduvust suurendav USB-liides.
Mugavust lisab ka võimalus kasutada FAX-B180C-d paljundusmasinana korraga kuni 99 koopia tegemiseks, faksiteadete ja telefonikõnede automaatne eristamine ja telefoni automaatvastajaga ühendus. Samuti saab selle uue mudeliga ühendada lisatelefoni.