NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


FAX-EB10

Canon FAX-EB10 on suurepärane kontoriseade, mis rikastab kontorit nii oma põhjaliku funktsionaalsuse kui ka kena disainiga. Faksimisfunktsioonid teevad seadme kasutamise kiireks ja lihtsaks. Seade võimaldab ka paljundamist - tulemuseks alati kõrge kvaliteediga tekst ja joonised. Telefon toob aga igasse kontorisse lisamugavust. Ettevõttele, kelle kontorisisutus on oluliseks osaks ärimainest, on kahtlemata olulised ka FAX-EB10 kaasaegne disain ja kvaliteetse viimistlusega korpus.

Kerge kasutada, lihtne hooldada
Canon FAX-EB10 disain on ka praktiline. Kiire pilk korpusele annab tunnistust funktsiooninuppude hea paigutuse, selge tähistuse ja kasutamise lihtsuse kohta. Faksi sisemuses asuvad kassetid on puhtad ja kergesti vahetatavad - nii langevad hoolduskulud miinimumini, säästes aega ja vaeva.

Faksiteate printimine
Tindipritsprint kindlustab teksti ja piltide kõrgekvaliteedilise printimise, mille tulemuseks on igati korrektne äridokument. Faksiteated prinditakse kiiresti, umbes 3 lehekülge minutis, ning seega väheneb ka ooteaeg. Pikkade teadete vastuvõtmine on 100-lehelise sööturi abiga samuti lihtne ja mugav.

Telefon
Telefonitoru on faksiga juba standardvarustuses kaasas. Aja säästmiseks on EB10-l 8 kiirvalimisnuppu, 100 koodvalimis- või 107 rühmvalimisnumbrit, nii et dokumendi võid saata ühe nupuvajutusega. Faksi/telefoni ümberlülitus teeb automaatselt kindlaks, kas sissetuleva kutsungi näol on tegu faksiteate või telefonikõnega.

Suurepärane tindipritstehnoloogia
Erinevalt tavalisest tehnoloogiast, võimaldab FAX-EB10 tindipritskassett saabuvad faksiteated tavalisele paberile printida ning kaovad ebaloetava ja madala kvaliteediga termopaberi kasutamisega seotud mured. Saabunud dokumendid on alati selged, täpsed ja igati sobivad arhiveerimiseks.

Faksiteate saatmine
Sideliinide vabana hoidmine on väga oluline. Samas on oluline ka võimalikult lühike kõneaeg. Sidekulude vähendamiseks on FAX-EB10 varustatud G3-modemiga, mis võimaldab kiiret 14,4 Kbps faksisidet - üks lehekülg saadetakse 6 sekundiga. Lisaks võimaldab ajastatud saatmine faksiteated madala tariifiga ajal saata.

Paljundamine
Töö veelgi mugavamaks muutmiseks saad seadme abil ka dokumente paljundada. EB10 võimaldab teha nii kiiret koopiat arhiveerimiseks kui ka kuni 99 tavakoopiat. Paljundamine toimub kõrge lahutusvõimega - 360x360 dpi.