NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
FAX-EB15

FAX-EB15

Stiilne tavapaberifaks traditsiooniliste faksiomadustega, mugavate sidefunktsioonidega ja digitaalse telefonivastajaga. Hõbedase korpusega, telefonivastajaga ja telefonitoruga FAX-EB15 pakub palju aegasäästvaid faksimise ja paljundamise funktsioone.

Kerge kasutada, lihtne hooldada
Canon FAX-EB15 disain on ka praktiline. Kiire pilk korpusele annab tunnistust funktsiooninuppude hea paigutuse, selge tähistuse ja kasutamise lihtsuse kohta. Faksi sisemuses asuvad kassetid on puhtad ja kergesti vahetatavad - nii langevad hoolduskulud miinimumini, säästes aega ja vaeva.

Faksiteate printimine
Tindipritsprint kindlustab teksti ja piltide kõrgekvaliteedilise printimise, mille tulemuseks on igati korrektne äridokument. Faksiteated prinditakse kiiresti, umbes 3 lehekülge minutis, ning seega väheneb ka ooteaeg. Pikkade teadete vastuvõtmine on 100-lehelise sööturi abiga samuti lihtne ja mugav.

Telefon
Telefonitoru on faksiga juba standardvarustuses kaasas. Aja säästmiseks on EB15-l 8 kiirvalimisnuppu, 100 koodvalimis- või 107 rühmvalimisnumbrit, nii et saad dokumendi saata ühe nupuvajutusega. Faksi/telefoni ümberlülitus teeb automaatselt kindlaks, kas sissetulev kutsung annab märku faksiteatest või telefonikõnest.

Suurepärane tindipritstehnoloogia
Erinevalt tavalisest faksitehnoloogiast, võimaldab FAX-EB15 tindiprits-kassett saabuvad faksiteated tavalisele paberile printida ning nii kaovad ebaloetava ja madala kvaliteediga termopaberi kasutamisega seotud mured. Saabunud dokumendid on alati selged, täpsed ja igati sobivad arhiveerimiseks.

Faksiteate saatmine
Sideliinide vabana hoidmine on väga oluline. Samas on oluline ka võimalikult lühike kõneaeg. Sidekulude vähendamiseks on FAX-EB15 varustatud G3-modemiga, mis võimaldab kiiret 14,4 Kbps faksisidet - üks lehekülg saadetakse 6 sekundiga. Lisaks võimaldab ajastatud saatmine faksiteated madala tariifiga ajal saata.

Paljundamine
Töö veelgi mugavamaks muutmiseks saab seadme abil ka dokumente paljundada. EB15 võimaldab teha nii kiiret koopiat arhiveerimiseks kui ka kuni 99 tavakoopiat. Paljundamine toimub kõrge lahutusvõimega - 360x360 dpi.

Sisseehitatud digitaalne automaatvastaja ja häälemälu
Canon FAX-EB15 katab tõepoolest kõik ärivajadused. Sellel mudelil on ka sisseehitatud digitaalne automaatvastaja, mille salvestuste kogupikkuseks on 10 minutit, kuni 50 heliteadet ja kuni 120 sekundi pikkune helitede. Teadetele ligipääsemine ning tervituse muutmine on võimalik ükskõik millise telefoni, isegi mobiiltelefoni abil.