NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


FAX-JX510P

Kiire täisfunktsioonidega faks, telefon ja digitaalne automaatvastaja, millel arvutist printimise funktsionaalsus ja kasutajasõbralik disain. Super G3 modemit kasutav JX510P on ideaalne väikekontori kommunikatsioonikeskuseks.

• Super G3 faks, telefon ja automaatvastaja
• UHQ-kujutisetöötlus
• FINE-tindikassetid
• 9 kiirvalikuklahvi ja 100 koodvaliku kohta
• Stiilne disain
• 120 lk faksimälu
• 20-leheline automaatne dokumendisöötur
• 100-leheline paberisöötur
• USB-liides arvutist printimiseks

Super G3 modemiga tindipritsfaks
Saatke fakse kiiresti ja efektiivselt faksi JX510P super G3 modemi abil, mis võimaldab saata lehekülje kõigest 3 sekundiga.

Lõigake kasu funktsioonidest, mis säästavad aega ja raha: helistaja numbrinäit ja otsepostitusreklaami tõkestamine aitavad hoida kontroll all sissetulevate fakside trükkimist ning vähendada paberi ja tindi raiskamist. Helistamise turvafunktsioon tagab, et dokumendid saadetakse õigesse sihtkohta.

Sisseehitatud automaatvastaja
Sisseehitatud automaatvastaja võimaldab salvestada kuni 30 minutit, ning garanteerib, et ka siis kui viibid kontorist väljas, on võimalik sinuga kommunikeeruda. Kindlasti on kasulik ka kodukontoris omada üht taskukohase hinnaga kompaktset seadet, mis faksib, kopeerib ja on samas nii telefon kui ka automaatvastaja.

UHQ-kujutisetöötlustehnoloogia
UHQ kujutisetöötlustehnoloogiat kasutatakse, et skannida dokumendid 256 halltooniga ning tagada jooniste, fotode tõetruu reprodutseerimine, et vastuvõtja saaks dokumendi kätte võimalikult kvaliteetselt.

FINE-tindikassetid
Canoni FINE tindikassettide tehnoloogia võimaldab trükkida väga hea kvaliteediga must-valgeid dokumente. Lisaks standardmahuga kassetile on võimalik kasutada ka suuremahulist PG-50 tindikassetti, mis aitab seadme ekspluatatsioonikulusid vähendada.

Aega säästev kiirvalimine
9 kiirvalikuklahvi ja 100 koodvalikunumbrit võimaldavad sul kiirelt faksida kõigile põhilistele kontaktidele.

Järjestikue saatmine võimaldab saata dokumendi automaatselt kuni 110 vastuvõtjale.

Stiilne disain
Professionaalse ja tagasihoidliku disainiga JX510P võtab riiulil või laual väga vähe ruumi. See on ideaalne tööriist kodu- või väikekontorisse, poodidesse, restoranidesse või kuhu iganes, kus on seadmete kompaktsus väga tähtis.

120 lk faksimälu
Kui paber või tint peaksid otsa saame, ei lähe sissetulevad faksid kaotsi, vaid need salvestatakse 120-leheküljelisse sisemälusse.

20-leheline automaatne dokumendisöötur
20-lehe automaatne dokumendisöötja võimaldab ka pikki dokumente saata mugavalt ilma neid enne pakkideks jaotamata.

100-leheline paberisöötur
100-leheline paberisööt hoiab jällegi kokku faksi paberiga täitmise aega ja annab sulle lisakindluse, et ka nädalavahetusel saavad faksid välja trükitud.

USB-liides arvutist printimiseks
Faksi JX510P saab kasutada ka tindipritsprinteriga ühendades selle USB kaabli abil arvutiga. Niimoodi on võimalik trükkida suvalisi dokumente (600x600dpi, m/v, 5,5 lk/min).