NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


FAX-L120

Omades suurenenud printimiskiirust 12 lk/min ja kiiret 3sekundilist saatmiskiirust modemi Super G3 kaudu on see stiilne uue disainiga laserfaks ideaalne töistele kontoritele, kus on nõutav tugeva ja usaldusväärse tavapaberifaksi olemasolu. FAX L120l on ka sisseehitatud USB-liides ja lisaks laserprinteri funktsioon.

Efektiivsemaks muudetud disain
Olles sammu võrra ees tavapärasest faksidisainist, on faksil FAX L120 moodne ja efektiivsemaks muudetud disain. Need stiilse väljanägemisega laserfaksid sobivad ideaalselt tänapäevastesse moodsatesse kontoritesse.

Kiired ja usaldusväärsed
Uuendatud printerimootoriga faks FAX-L120 suudab printida 12 lk/min, väljastades trükised tavapaberil, mis võimaldab kasutajal teksti märgistada ja esile tõsta. Seadmele lisab kiirust ja jõudlust sisseehitatud Super G3 modem – 33,6 Kbps korral saadab see 1 lehekülje 3 sekundiga ja kindlustab mitme faksi vastuvõtmise liini blokeerimata. Lisaks skaneerivad uued laserfaksid dokumente kiirusega 3,5 sek/lk, nii et kulub väga vähe aega saatmise lõpetamise ja dokumentide väljavõtmise vahel. Töökiiruse tõstmiseks suudab FAX-L120 salvestada 15 ühenupuvajutusega numbrit ja kuni 100 kiirvalitavat numbrit. Automaatse ümberlülitumisega faksi ja telefonifunktsiooni vahel saab kõnesid ja faksimist lihtsalt korraldada, vajaduseta omada lisaliini

Suur maht murevabalt
FAX-L120l on 340 lk. mälu, nii et kasutajad ei pea pidevalt seadme tööd jälgima. Kui laserfaksides saab paber või tooner otsa, salvestatakse faksid mällu ja neid saab hiljem välja printida. Suur mälu tähendab ka seda, et seadmesse saab skaneerida palju lehekülgi ja neid hiljem saata. 30-leheküljelise automaatse dokumendisööturiga pole vaja suuri dokumente faksimiseks vaja poolitada mitmeks osaks ja paberikassetis on kasutamiseks valmis 150 lehte.

Nagu uus
Parast tooneri vahetamist on FAX-L120 jälle nagu uus. Laserfaksi kõik olulised komponendid on paigutatud FX10-kassetti, muutes printerihoolduse muretuks ja paigaldamise ning asendamise lihtsaks. FX10 suudab keskmiselt printida 2000 lehekülge ülikõrgkvaliteetse kujutisetehnoloogiaga (UHQ). UHQ võimaldab teksti ja printi kombineerida perfektse viimistluse ja servatäiustusega, reprodutseerides 64 halltooni.

Ja printer
Lisaks faksifunktsioonile saab FAX-L120t kasutada ka printerina. Printeril on sisseehitatud USB-ühendus ja seade kasutab nõudmisel-kinnitamistehnoloogiat. Prindid teostatakse kõrgkvaliteetse eraldusvõimega 600 dpi x 600 dpi.