NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
FAX-L200

FAX-L200

Fax-L200 on suure jõudluse, kompaktsete mõõtmete, töökindluse ja väärtuslikkuse parim kombinatsioon. Selle uusima, ruumisäästliku ja käepärase faksimudeli väljatöötamisel on Canon rakendanud oma faksituru liidripositsiooni säilitamisel kogunenud teadmiste ja kogemuste pagasit. Lasertehnoloogia võimaldab parimat prindikvaliteeti, samas kui kiirvalimisklahvid, faksimälu funktsioon ning suur saatmiskiirus säästavad kasutajale aega ja raha. Ja kõike seda erakordselt mõistliku hinna eest. Fax-L200 - soodne vahend ärisuhtluse edendamiseks.

Kiire ja usaldusväärne sidevahend mõistliku hinnaga
Konkurentsivõimelise hinnaga Fax-L200 on varustatud 14,4 Kbps modemiga, mis võimaldab saatmiskiiruseks lehekülg 6 sekundiga. Tänu faksimälu funktsioonile ei lähe ükski faksiteade kaduma. Canoni ultrakõrge kvaliteediga digitaalne kujutisetöötlussüsteem tagab alati, et faksiteated saabuvad ja lähevad teele täpselt nii, nagu vaja.

Mugavad faksimisfunktsioonid teevad kasutamise hõlpsaks
Tänu 24-le kiirvalimisklahvile säästab kasutaja faksimiseks kuluvat aega. Saabuvad faksiteated sorditakse rühmadesse, nii et ka kõige pikemad dokumendid on sorteeritud ja loetavad. Kõigele lisaks on L200 hooldusvaba tänu hõlpsasti vahetatavale toonerikassetile FX3.

Tippkvaliteediga laserprint
L200 silmapaistvalt kõrge lahutusvõimega, kvaliteetsetes ja selgetes väljaprintides peegeldub Canoni pikaajaline laserprinterite valmistamise kogemus. Fotorežiimi kasutamisel saab kõige teravamad väljaprindid. Canoni laserkiire tehnoloogia võimaldab faksiteateid printida ka tavalisele A4-lehele.

Ruumisäästlik, kompaktne disain
Tänu Canoni patenteeritud U-kujulisele paberiteekonnale väljastatakse vastuvõetud faksiteadete väljaprindid seadme pealt, mitte esiküljelt. Lisaks saab L200 paigaldada püsti seina äärde, nii et kasutaja hoiab kokku nii töö- kui paigaldusruumi.