NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


FAX-L2000IP

Unikaalne Canon FAX-L2000IP seab täiesti uued efektiivse faksimise standardid. Toetudes ettevõtte internetiplatvormile võimaldab see intelligentsete saatmis-, vastuvõtu- ja edasisaatmise funktsioonidega kiirendada ja hõlbustada kogu dokumenditöötluse süsteemi. Suuremahuliste faksimisülesannete täitmine toimub kiiresti ning standardvarustuses olevad võrguprintimise ning paljundamise funktsioonid tõstavad tootlikkuse enneolematule tasandile. Kvaliteet, kasutusmugavus ja diskreetsete dokumentide turvalisus on tagatud igas olukorras.

Märkimisväärne produktiivsus
Vastupidavaks ja töökindlaks kavandatud FAX-L2000IP on ideaalne lahendus kiirete ja mahukate töödega toime tulemiseks. Tänu standardvarustusse kuuluvatele mahukatele paberivarudele (600 lehte) ei ole seadmesse pidevalt vaja paberit juurde lisada. Suur, 1500-leheküljeline standardmälu (40MB) salvestab nii saabuvad kui saadetavad faksiteated. Seadmel on veel aega säästvaid funktsioone - näiteks mitut toimingut korraga teha võimaldav duaalne juurdepääs ja 70-leheline automaatne originaalisöötur.

Säästab telefonikulusid ja tööjõudu
Ülikiire Super G3 faksiside aitab ettevõtte telefoni- ja tööjõukulusid miinimumini viia. Automaatne kiiruse vähendamise funktsioon võimaldab samaaegselt vastu võtta mitut faksiteadet, ilma liini blokeerimata. Numbrivalimise hõlbustamiseks saab seadme mällu salvestada üle 200 faksinumbri (72 kiirvalimisklahvi ja 128 koodvalimiskoodi). Seadme skaneerimiskiirus on samuti märkimisväärne – 1,2 lehekülge sekundis (A4). Lisaks saab vastuvõetud faksiteated kohe välja printida, kiirusega 18 lehekülge minutis

Ülim kvaliteet
Ükskõik, kas saadetav faksiteade sisaldab peent teksti, jooniseid või isegi fotosid, Canoni eksklusiivne UHQ (ultrakõrge kvaliteediga) tehnoloogia tagab alati silmapaistvad tulemused. Ka dokumendi kõige peenemad detailid on selged ja teravad. Kõrge printimise lahutusvõime 1200 x 1200 dpi tagab ka vastuvõetud faksiteadete samaväärse kvaliteedi. Saad alati kasu suurepärasest kvaliteedist.

Täielik konfidentsiaalsus
Kasutajal on võimalus luua kuni 50 salastatud postkasti, mis tagavad kõikide dokumentide turvalisuse. Faksiteated salvestatakse mällu ja neid saab printida ainult parooliga. Mällu vastuvõtmise funktsiooniga jäävad kõik faksiteated mällu ning prinditakse välja ainult otsese käsklusega. Otsepostituse keelamine ei lase soovimatuid faksiteateid vastu võtta.

Säästlik internetifaksimine
Mudeliga FAX-L2000IP saad saata teateid välisriikidesse i-faksi funktsiooni toetavatele faksiaparaatidele omaenda internetiühenduse kaudu odavama hinnaga.

Intelligentne töökorraldus
Paberil olevad dokumendid saab otse i-faksi numbritele ja e-posti aadressidele saatmiseks seadmesse skaneerida. Samuti võib dokumente säilitamiseks failiserverisse saata. Lisaks on võimalik kõiki saabuvaid faksiteateid automaatselt edasi suunata ja neid võrgus kasutajatega jagada. Keskse sidejaoturina võimaldab FAX-L2000IP kõiki dokumente digitaalselt salvestada, jagada, hallata ja arhiveerida.

Võimas võrguprinter
Kuna FAX-L2000IP standardvarustuses on ka võrguühilduvus, siis saab seadet kasutada iga võrku ühendatud personaalarvuti kaudu kiiresti, paindlikult ja kvaliteetselt printimiseks. Prindikiirus on tervelt 18 lehekülge minutis ja lahutusvõime 1200 x 600 dpi. Niisiis on FAX-L2000IP ideaalne varuprinter igasse kontorisse - ning samahästi ka põhiprinter.

Juhtimine on imelihtne
Kaugkasutajaliides (RUI) võimaldab seadet otse võrku ühendatud arvutite kaudu juhtida. Kasutajad saavad veebilehitseja kaudu anda printimiskäsklusi, kontrollida seadme seisundit ja kasutada mitmeid erinevaid funktsioone. Lisaks annavad võrguhaldusvahendid administraatoritele võimaluse teha seadmele kaughooldust, jälgida seadme kasutamist ning kulude vähendamiseks arvestust pidada.

Suur paberimaht
FAX-L2000IP kasutatav lisavarustusse kuuluv 500-leheline paberikassett suurendab seadmete paberivarude mahu 1100 leheküljeni. Saad selle seadmega ühendada millal iganes, kui tekib vajadus suurema faksimis- ja printimisjõudluse järele.