NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
FAX-L240

FAX-L240

Kui otsid faksi selleks, et lihtsalt teateid saata ja vastu võtta, on valikuvõimalusi palju. Kuid kui sind huvitab ka kõrge kvaliteet, vali laserfaks. Canon FAX-L240 pakub just kõike seda: lasertehnoloogia, kiire Super G3 faksimodem ja 256-leheküljeline mälu. Lühidalt: kvaliteet ja lihtsus.

Asjalik faks
Faksiteadete kaotsimineku vältimiseks paberi lõppemise korral on FAX-L240-l suur, 250-leheline mälumaht. See säilitab saabunud faksiteateid, kuni lisad paberit. Sama kehtib ka tooneri kohta. Saabunud faksiteateid säilitatakse mälus, kuni oled tühja toonerikasseti vahetanud - lihtne töö, kuna tooner, puhastussõlm ja muud tähtsad osad on koondatud kõik ühte hõlpsasti vahetatavasse kassetti.
"Kõik-ühes" kassett hoiab puhtana faksiteated ja su käed.

Maksimaalne kvaliteet, minimaalne ruum
Canoni ultrakõrge kvaliteediga (UHQ) skaneerimistehnoloogia garanteerib saadetavate faksiteadete selguse ja loetavuse. Olgu tegu tavalise tekstiga, fotode, jooniste või nende kõikide kombinatsiooniga, UHQ tehnoloogia kohandub kõikide pisimategi dokumendi tumedusastme muutustega. Nii saab vastuvõtja täpselt selle, mida sa saadad. Tänu U-kujulisele paberi liikumisteekonnale, mille puhul nii paberi sisestus kui väljastus toimub seadme peal, ei võta FAX-L240 töölaual palju ruumi.

Aeg töötab sinu kasuks
Lihtne ja muretu on võtmesõnad, millega sobib FAX-L240 kõige paremini kirjeldada, mis aga ei tähenda, et seade ei ole tehnoloogiliselt kõrgetasemeline. Seadme paljud funktsioonid muudavad faksiteadete saatmise ning vastuvõtu kiireks ja hõlpsaks. 24 kiirvalimisklahvi. 100 koodvalimiskoodi. Paljundusfunktsiooniga saab teha kuni 99 kõrge lahutusvõimega koopiat, lisaks ei vaja seade tänu Canoni SURF-tehnoloogiale soojenemisaega, mistõttu kasutaja säästab elektrit ja aega. Aega on mõtet kulutada tähtsamatele asjadele, kui faksi pärast muretsemine.