NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


FAX-L260i

ISDN-ühilduvusega grupp 4 laserfaks keskmise jõudlusega kontorisse. Ideaalne sinna, kus vajatakse suurt kiirust, kõrget kvaliteeti ja madalaid ülalpidamiskulusid. FAX-L260i on täisfunktsioonidega laserfaks, mille saab ühendada kiire ISDN-sidevõrguga.

Ülim kiirus
Canon'i FAX-L260i on tavalisest faksist kuni 70% kiirem. ISDN'i kasutamine kaotab peaaegu täielikult muidu 8 sekundise ajakulu ühenduse loomisel ja lõpetamisel. Nii on FAX-L260i'd kasutades saatmise kiirus kõigest 3 sek/lk, kiire algusest lõpuni. Nii vähenevad telefonikulud, ootamisaeg ning suureneb üldine tootlikkus.

Professionaalne kvaliteet
ISDN-liin tagab 100% stabiilsuse erinevalt analoogliinidest, kuna kogu info edastamine toimub digitaalselt. Tulemuseks on kvaliteetne väljastus nii saatmisel kui vastuvõtul. Koos laserprintimisega kuni 600 dpi saad üliterava teksti ning selged pildid.

Täielik ühilduvus
Suuremad firmad ja kliendid eeldavad, isegi nõuavad sinuga suhtlemisel ISDN faksimist. Siiski on tänu automaatsele taandrežiimile võimalik suhelda ka tavaliste faksidega - ilma kaotusteta kvaliteedis ja püsida kõigiga ühenduses.

Rohkem mälu
Suure 230-lehelise mäluga ja printimiskiirusega 6 lk/min on FAX-L260i täielikult valmis kiireks ISDN-faksimiseks. Lisaks on faksiga kaasas veel sellised aegasäästvad funktsioonid nagu kiirvalimine 16-le numbrile, koodvalimine 100-le numbrile, ajastatud saatmine ja käepärane koopia tegemise võimalus.