NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
FAX-L280

FAX-L280

Võimsas Fax-L280-s koonduvad Canoni aastatepikkune kogemus ja asjatundlikkus - märkimisväärse saatmiskiiruse, kaasaegsete faksifunktsioonide ja madalate jooksevkuludega kujutab see seade endast tõelist väärtust omaette. L280 laserprinteri funktsiooniga saab printida nii faksiteateid kui arvutidokumente. Kiirvalimisfunktsioonid, suur mälu, väiksed jooksevkulud ja ruumisäästlik disain muudavad L280 hindamatuks kiire ja mugava ärikommunikatsiooni vahendiks.

Kvaliteetsed ja töökindlad faksifunktsioonid soodsa hinnaga
Fax-L280 on varustatud Super G3 33,6 kbps modemiga, mis tõstab saatmiskiiruse 3 sekundini lehekülje kohta ja aitab seega säästa nii aega kui ka raha. Tänu L280 448-leheküljelisele faksimälule ei lähe ükski teade kaotsi, isegi kui faksipaber või tooner on lõppenud, salvestatakse faksiteade turvaliselt mällu. 24 kiirvalimisklahvi teevad faksimise mugavaks ja kiireks. Lisaks sordib seade ka kõige pikemad vastuvõetud faksiteated käsitsemise ja lugemise hõlbustamiseks lehthaaval komplektidesse.

Tippkvaliteediga laserprint
L280 väljatöötamisel on rakendatud Canoni pikaajalist laserprinterite valmistamise kogemust - väljaprindid on garanteeritult parima kvaliteediga, kõrge lahutusvõimega ja selged. Fotorežiimis printimisel jäävad ka kõige keerulisemate detailidega faksiteated paberile märkimisväärselt teravad. 

Ruumisäästlik, kompaktne disain
Tänu Canoni patenteeritud U-kujulisele paberiteekonnale väljastatakse vastuvõetud faksiteadete väljaprindid seadme pealt, mitte esiküljelt - kasutaja hoiab kokku nii töö- kui paigaldusruumi. Lisaks on L280 peaaegu hooldusvaba, kuna kasutab printimiseks hõlpsasti vahetatavat toonerikassetti FX3. 

Printerifunktsioon
Fax-L280 saab ühendada universaalse jadaliidese (USB) või paralleelliidese abil arvutiga ning kasutada ka printerina. Niimoodi saab kasutaja printida töid välja sama kvaliteediga kui ka vastuvõetud faksiteateid. Selline topeltfunktsionaalsus muudab seadme nii ruumi- kui kulusäästlikuks ja muudab kontoritöö paindlikumaks.