NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
FAX-L290

FAX-L290

Faks, mis ühendab sujuvalt efektiivsuse kvaliteediga. Selline on FAX-L290. See on kõrge kvaliteediga tavalise paberi A4-laserfaks, mis on varustatud kiire Super G3 modemiga. Seade saadab ja võtab vastu faksiteateid, kuid prindib välja ka muid dokumente. Ühenda lihtsalt FAX-L290 USB-liidese abil arvutiga ning su töölaual on kvaliteetne laserprinter.

Aeg on raha
Kõrgkvaliteetseid väljaprinte võimaldav FAX-L290 on ennekõike siiski faks. Seadmel on mitmeid funktsioone, mis muudavad faksiteadete saatmise ja vastuvõtu kiireks ja mugavaks. Väljuvad faksiteated skaneeritakse enne saatmist kiiresti sisse. Neid saab ka hilisemaks saatmiseks mällu salvestada. 24 kiirvalimisklahvi ja 100 koodvalimiskoodi hoiavad kokku numbrivalimiseks kuluvat aega ning tänu Canoni SURF-tehnoloogiale ei vaja seade mingit soojenemisaega.

Faksimine, printimine ja paljundamine
Olgu tegu tavalise tekstiga, fotodega, joonistega või nende kõigi kombinatsiooniga, UHQ (ultrakõrge kvaliteediga) skaneerimistehnoloogia suudab eristada dokumentide juures ka väikeseid tumedusastme erinevusi. Nii saab vastuvõtja täpselt selle, mida sa saadad. Ja kui sulle saadetakse faksiteade, saad selle välja printida lasertehnoloogia abil 600 dpi lahutusvõimega. FAX-L290 mudelit täiustab veelgi paljundusfunktsioon, mis võimaldab dokumendist teha kuni 99 kõrge lahutusvõimega koopiat. Kõikide nende funktsioonide juures võtab seade üllatavalt vähe ruumi, seda tänu U-kujulisele paberi liikumise teekonnale, mille puhul nii paberi sisenemine kui väljastamine toimub seadme peal.

Puhtad faksiteated, puhtad käed
Selleks, et paberi lõppemisel ei läheks faksiteated kaotsi, on FAX-L290-l suur 448-leheline mälumaht. See säilitab saabunud faksiteateid, kuni oled paberit lisanud. Sama kehtib ka tooneri kohta. Saabunud faksiteateid säilitatakse mälus, kuni oled tühja toonerikasseti vahetanud - lihtne töö, kuna tooner, puhastussõlm ja muud tähtsad osad on koondatud kõik ühte hõlpsasti vahetatavasse kassetti. "Kõik-ühes" kassett hoiab puhtana faksiteated ja su käed. Mitmekülgne FAX-L290. Seade sobib kõikjale ja kohaneb hõlpsasti ka igapäevaste töökeskkonna muutustega.