NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


FAX-L295

Silmapaistva töökiirusega ja suure mälumahuga Super G3 laserfaks

Piira kulutusi, säästa aega
Uus Super G3 faks saadab dokumente kiirusega 3 sekundit lehekülje kohta, nii et su telefonikulud vähenevad ja pead seadme juures vähem aega viitma.

Muretu faksimine
Kui paber või tooner peaks näiteks õhtul või nädalalõpul otsa saama, võtab seadme 448-leheline mälu kõik saabuvad faksiteated turvaliselt vastu - saad need hiljem välja printida. Samuti on võimalik dokumente mällu skaneerida ja hiljem saata.

Hiilgav kvaliteet
Ka kõige detailsemate faksiteadete, näiteks jooniseid või fotosid sisaldavate dokumentide saatmisel tagab Canoni ainulaadne UHQ (ultrakõrge kvaliteediga) tehnoloogia täiusliku kvaliteedi iga korraga. Pooltoonid annavad faksiteadetele erakordse sügavuse ja selguse.

Hõlbus "kõik-ühes" kassett
Pärast toonerit ja muid vajalikke osi sisaldava "kõik-ühes" kasseti vahetamist on seade sama hästi kui uus. Ei mingit muret, ei mingit vaeva.

U-kujuline paberi liikumistee
FAX-L295 on kena välimusega ning mahub igale töölauale - tänu kompaktsele ja stiilsele disainile ning ruumisäästlikule U-kujulisele paberi liikumisteekonnale. Lisaks aitab otsepostituse takistamine vältida soovimatute faksiteadete saabumist - soovi korral võid vastu võtta ainult mällu salvestatud faksinumbritelt saadetud teateid.

Praktiline laserprinter
USB-liidese abil saad kasutada FAX-L295 seadet ka kiire ja fantastilise töökvaliteediga laserprinterina.

Salvestatud numbrite otsimine
Seadme kasutust hõlbustab veelgi mugav telefoninumbrite otsingu funktsioon, mis kuvab kõiki salvestatud kiir- ja koodvalimisnumbreid tähestikulises järjekorras.