NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


FAX-L3000

FAX-L3000 on töökindel ja funktsionaalne laserfaks. Mõeldud eelkõige suurtesse ettevõtetesse ja osakondadesse, FAX-L3000 suure pabermahu ja dünaamilisuse tõttu on FAX-L3000 ideaalne kontorilahendus kõigile.

• Super G3 kiirusega faks
• 512 lehekülge faksimälu
• Osakonna ID haldamine
• 1100-lehte mahutav paberikassett
• 50-lehekülje automaatne dokumendisöötja
• Eriti kõrge kvaliteediga skaneerimine
• Prindib 22 lehekülge minutis


Märkimisväärne produktiivsus
Vastupidavaks ja töökindlaks kavandatud FAX-L3000 on ideaalne lahendus kiirete ja mahukate töödega toime tulemiseks. Suur, 512-leheküljeline standardmälu salvestab nii saabuvad kui saadetavad faksiteated. Seadmel on veel aega säästvaid funktsioone - näiteks mitut toimingut korraga teha võimaldav duaalne juurdepääs ja 50-leheline automaatne originaalisöötur.

Säästab telefonikulusid ja tööjõudu
Ülikiire Super G3 faksiside aitab ettevõtte telefoni- ja tööjõukulusid miinimumini viia. Automaatne kiiruse vähendamise funktsioon võimaldab samaaegselt vastu võtta mitut faksiteadet, ilma liini blokeerimata. Numbrivalimise hõlbustamiseks saab seadme mällu salvestada üle 200 faksinumbri (80 kiirvalimisklahvi ja 199 koodvalimiskoodi). Seadme skaneerimiskiirus on samuti märkimisväärne – 3 lehekülge sekundis (A4). Lisaks saab vastuvõetud faksiteated kohe välja printida, kiirusega 22 lehekülge minutis

Ülim kvaliteet
Ükskõik, kas saadetav faksiteade sisaldab peent teksti, jooniseid või isegi fotosid, Canoni eksklusiivne UHQ (ultrakõrge kvaliteediga) tehnoloogia tagab alati silmapaistvad tulemused. Ka dokumendi kõige peenemad detailid on selged ja teravad. Kõrge printimise lahutusvõime 600 x 600 dpi tagab ka vastuvõetud faksiteadete samaväärse kvaliteedi. Saad alati kasu suurepärasest kvaliteedist.

Suur paberimaht
Nii mudeliga FAX-L3000 kui ka mudeliga FAX-L3000IP kasutatav lisavarustusse kuuluv 500-leheline paberikassett suurendab seadmete paberivarude mahu 1100 leheküljeni. Saad selle seadmega ühendada millal iganes, kui tekib vajadus suurema faksimis- ja printimisjõudluse järele.

Võrguprintimine
Lisavarustusse kuuluva võrgu- ja printerikaardiga saad FAX-L3000 muuta võimsaks ja suure jõudlusega võrguprinteriks. See muudab töö märksa efektiivsemaks, aitab säästa ruumi ning ka kulutusi, mille peaksid vajaduste kasvamisel lisaprinteri ostmiseks tegema.

Internetifaksimine
Kui sind peaks tulevikus internetifaksimise võimalus huvitama hakkama, siis pole probleemi. Mudeli FAX-L3000 saab hõlpsasti igal ajal ka internetifaksiks muuta - kõik seadme intelligentsed, aegasäästvad funktsioonid muudavad kogu ettevõtte töö tõhusamaks.