NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
FAX-L350

FAX-L350

Digitaalajastul on võtmesõnadeks kiirus, mugavus ja töökindlus. FAX-L350 faksifunktsioonid tagavad, et kõrge kvaliteediga dokumendid edastatakse minimaalse aja ning jõupingutusteta. Lisaks on võimalus ka arvutist printida. Igas olukorras usaldatav FAX-L350 kaotab probleemid faksimisega igaveseks. 

Ülikiire ühendus vaid ühe nupuvajutusega
FAX-L350'e kiire Super G3 modem (33,6 Kbps) saadab ühe lehe vaid 3 sekundiga. Faksi "telefoniraamat" vähendab veelgi aega, mis kulub adressaadini jõudmiseks, leides numbri sekundi murdosaga. Lisaks on olemas veel sellised aegasäästvad funktsioonid nagu 32 kiirvalimisklahvi ning 100 koodvalimiskoodi. Olles faksi programmeerinud, on võimalik fakse saata vaid ühe nupuvajutusega.

Ülim kvaliteet, tavalise paberi faksimine
FAX-L350 on tavalise paberi faks, mis loob nii lihtsalt säilitamiseks kui ka kartoteeki panemiseks sobivaid sirgeid, loetavaid dokumente. Canon'i lasertehnoloogia tagab, et vastuvõetud ja saadetud faksid on ülimalt kvaliteetsed. Suure lahutusega (600 dpi silumisega) printimine ja skaneerimisvõimalus annavad selged ning teravad pildi ja teksti. Lisaks pakub UHQ (Ultra High Quality - Ülikõrge kvaliteet) digitaaltöötlus saatmisel 64 halltooni.

Suur mälumaht ning paberivaru 
160-leheküljeline mälu jätab ära tüütu ootamisaja, mis tekib koormatud liinide tõttu ning aitab ära hoida katkestust paberi või kasseti vahetamiseks. Voolurikke korral, jäävad leheküljed 1-tunnisesse varumällu, ning need võib edastada, kui vool taastub. FAX-L350 on varustatud ka mahuka, 250-lehelise paberikassetiga ning 100-lehelise käsisöödualusega. See 350-leheline paberivaru koos automaatse lehesööturiga tuleb hõlpsalt toime ka pideva faksimise ning pikkade dokumentide saatmise ja vastuvõtuga.

Kasutajasõbralik seade
FAX-L350 on kontoris ideaalne tänu ruumi ja raha kokkuhoiule. Printeridraiver teeb FAX-L350'st paindliku kolm-ühes kontoriseadme - sa võid printida oma arvutist, kopeerida ning faksida. Lisaks on sellel seadmel ka võrgus kasutamise võimalus. Dokumente saab printida ning kopeerida kiirusega 6 lk/min. Täisduaalne juurdepääs tõstab tootlikkust, võimaldades faksimisel samaaegset saatmist ning vastuvõttu.