NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


FAX-L360

Kui tähtis on faksimine sinu äritegevuses? Mõtle sellele, kui tähtsad on su dokumendid, kui paljud inimesed kasutavad faksi iga päev ning oled jõudnud vastuseni: vajad faksiaparaati, mis sellise töökoormusega toime tuleb.

Faks, mis ei unusta iial
Canoni FAX-L360 on tavapaberi A4-laserfaks. Seade mahutab 350 lehte paberit, nii et suudab võtta vastu kogu kontori faksiteated, ilma et kasutajad peaks mitu korda päevas paberit lisama. Kui paber otsa lõpeb, võtab seade saabuvad teated vastu oma 400-leheküljelisse mällu, kuni lisad paberit. Kui seadmest lõpeb tooner, salvestatakse teated samuti mällu toonerikasseti vahetamiseni. Ükski faksiteade ei jää kätte saamata.

Kiire, kiirem, kõige kiirem
Töö ladusalt sujumiseks on tähtis, et faksiaparaadi juures viibimisele kuluks võimalikult vähe aega. Sagedamini kasutatavaid numbreid saab salvestada 32 kiirvalimisklahvi alla. Lisaks on seadmel veel 100 numbri kiirvalimisfunktsioonid, mis ühes kiire Super G3 modemiga aitab märkimisväärselt kasutaja aega säästa. Kiire skaneerimistehnoloogia vähendab ootamisele kuluvat aega veelgi.

Faksimine, printimine, paljundamine
USB ühendus võimaldab kasutada FAX-L360-t kõrge lahutusvõimega printerina. Hiilgava kvaliteediga väljaprintide lahutusvõime on 600 dpi. Sama kehtib ka vastuvõetud faksiteadete puhul. Lisaks saab FAX-L360-t kasutada ka paljundusmasinana. Korraga saad teha kuni 99 koopiat.

Kiire ja puhas toonerivahetus
FAX-L360 toonerit jätkub kauaks-kauaks. Toonerikasseti vahetamine on samuti kiire ja hõlbus toiming, kuna tooner, puhastussõlm ning muud võtmeosad on mahutatud kõik ühte hõlpsasti vahetatavasse sõlme. "Kõik-ühes" kassett hoiab puhtana faksiteated ja su käed. Seega, töövaldkonnale vaatamata võid olla kindel, et FAX-L360 täidab kõik su ootused.